Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.690.633
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Android borbeni komplet
Fero kaže...
dinos3 kaže...
Postoji li koja alternativa da se "greenificiraju" sistemske aplikacije?
Jedino sta mi pada na pamet je froze preko TPBa.
Jos nesto?

Root Uninstaler Pro ima funkciju freeza, kao i backupa i restorea

Znam, mene je zanimalo postoji li jos sta osim freeza. Da nekako zaustavim te sistemske aplikacije.

13 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
Fero kaže...
dinos3 kaže...
Postoji li koja alternativa da se "greenificiraju" sistemske aplikacije?
Ovo ti je link sa xda developer foruma :
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1579762 pogledaj tu stoji za sve android aparate.

Link radi jer mene vodi na xda forum. Kako ti ne  možeš. Ovaj link iznad.

Poželjno je stisnuti HVALA
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 5:58 (Fero).
16 godina
Android borbeni komplet

ljudi postoji li kakav android app da vidim sve kontakte koji su online na google talku??? dakle apsolutno svi kontakti koje imam a koji su online... 

dakle nesto kao sto ljudi koji imaju fejs da vide sve svoje online kontakte... hangouts je ocaj, odmah sam ga maknuo, a nije ni gtalk na androidu ne znam što, ali mi je drazi i jednostavniji i ima opcije koje ovaj nema...

znam da ima ona shema da si biraš koga hoćeš da ti bude na listi u gmailu, ali ovo mi je potrebnije.. ako netko zna je li uopće moguće...

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Dali postoji neka aplikacija za direktnu kontrolu zaslona ekrana od android uređaja.

Dakle da spojim recimo uređaj sa računalom, i onda da imam ekran kao što imam na mobitelu i da direktno kontroliram uređaj.

Znam za webkey, on radi preko interneta, ali mi ima dosta "lagga" a trebalo bi mi nešto što bi radilo fluidno.

Dakle nešto tipa airdorid, gdje imam pristup datotekama, več da imam kontrolu zaslona.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
rooswelt1991 kaže...

Dali postoji neka aplikacija za direktnu kontrolu zaslona ekrana od android uređaja.

Dakle da spojim recimo uređaj sa računalom, i onda da imam ekran kao što imam na mobitelu i da direktno kontroliram uređaj.

Znam za webkey, on radi preko interneta, ali mi ima dosta "lagga" a trebalo bi mi nešto što bi radilo fluidno.

Dakle nešto tipa airdorid, gdje imam pristup datotekama, več da imam kontrolu zaslona.

koristim ovo u tu svrhu, ne znam je li imaš samsung phone ili neki drugi... ali mislim da radi sa svim  rootanim andoridašima ... https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9ExNeQD1Dy8

MuWu
17 godina
MujagaWudakhi kaže...

Evo našao međutim ne podržava moj telefon, pokušat ću skinuti apk, pa tako probati...

Možeš mi objasniti kako radi, tvoja iskustva, jel šteka, jel ide fluidno, jesi probao igre igrati preko toga?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
rooswelt1991 kaže...
MujagaWudakhi kaže...

Evo našao međutim ne podržava moj telefon, pokušat ću skinuti apk, pa tako probati...

Možeš mi objasniti kako radi, tvoja iskustva, jel šteka, jel ide fluidno, jesi probao igre igrati preko toga?

a ono nije da je najfluidnija stvar na svijetu... igre zaboravi...to nista... ali za tipa kontrolu whatsappa, surfanje, nekih appova radi super... meni je vrlo korisno i zadovoljan sam kako radi jedino bih volio da je screen na mobu ugashen dok koristim quick support da ne guta bateriju bzvz na tome..

.

MuWu
14 godina
MujagaWudakhi kaže...
rooswelt1991 kaže...
MujagaWudakhi kaže...

a ono nije da je najfluidnija stvar na svijetu... igre zaboravi...to nista... ali za tipa kontrolu whatsappa, surfanje, nekih appova radi super... meni je vrlo korisno i zadovoljan sam kako radi jedino bih volio da je screen na mobu ugashen dok koristim quick support da ne guta bateriju bzvz na tome..

.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamviewer.quicksupport.market.samsung

Ako hoces i ovo probaj

17 godina
Android borbeni komplet

Teamviewer mi previše šteka, probano sa više verzija...

Inače, imam Xpera P, JB na njemu, i uređaj je rootan. Ako imate još kakav prijedlog, pomažite, bitje je samo da ide što fluidnije.

Inače ovaj Teamviewer radi preko neta, možda neki program koji radi preko usb-a bi bio bolji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

...

Ako ti nije bitno da ti pokazuje ekran na laptopu (mobitel tak i onak imaš kraj sebe), onda je odličan Take Control i fluidan je recimo dosta (vjerojatno jer netreba prenašati sliku). Najbolje mi je što samo pomakneš miš na rub ekrana monitora i skoči ti na ekran mobitela i obrnuto. Također radi preko wifi-a.

16 godina
Android borbeni komplet

može neka free aplikacija za DVB tuner.

Imam USB DVB tuner sa antenom, te bi ga priključio sa OTG kabelom na tablet. Dali bi to uopće funkcioniralo ili treba kupiti specijalan tuner za tablete?

Pump The Jam Pump It Up
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bruno03 kaže...

može neka free aplikacija za DVB tuner.

Imam USB DVB tuner sa antenom, te bi ga priključio sa OTG kabelom na tablet. Dali bi to uopće funkcioniralo ili treba kupiti specijalan tuner za tablete?

Ima ih 5-6 sto rade, trebas drivere inace :)

Imas aplikaciju na Play-u koja podrzava samo njihov tuner

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Osa kaže...
rooswelt1991 kaže...

...

Ako ti nije bitno da ti pokazuje ekran na laptopu (mobitel tak i onak imaš kraj sebe), onda je odličan Take Control i fluidan je recimo dosta (vjerojatno jer netreba prenašati sliku). Najbolje mi je što samo pomakneš miš na rub ekrana monitora i skoči ti na ekran mobitela i obrnuto. Također radi preko wifi-a.

Pa ovaj, ova bi mogla i valjati, ako još ima kakvih ideja, bilo bi odlično {#}

Edit: našao ovo, genijalna stvarčica

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 15:39 (rooswelt1991).
16 godina
Android borbeni komplet

Ja koristim Unified Remote i radi savršeno. Još nešto slično je Splashtop Remote Desktop, osobno ga nisam još isprobao (iako sam ga dobio kao preporuku) i razlika između njega i Unified Remota je da na njemu vidite desktop od računala i možete čak streamati i zvuk na mobitel (u slučaju da gledate seriju ili nešto slično). Za unified remote koristite full veriziju ako ste u mogućnosti {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
rooswelt1991 kaže...
Osa kaže...
rooswelt1991 kaže...

...

stvarno je... nakon sto sam od Ose vidio post sa take control otkrio sam ovaj share keyboard and mouse... app za 5... stvarno radi tip top...hrpa settingsa.. odusevljen sam..

MuWu
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Osa kaže...

Hvala puno za ovu app, najviše mi se sviđa ovo kaj mogu preko bluetootha, netrebam internet, netrebam kabel, a radi :D (laptop<->mob), a opet mogu i preko kabla i još k tome punim mob {#}

16 godina
Android borbeni komplet

Bilo je nekih koji su imali problema s aktivacijom Play Musica, pa sam napravio guide.

Google Music - aktivacija za HR (Internet) @ Bug Online Forum

6 0 hvala 3
17 godina
MujagaWudakhi kaže...
Osa kaže...

I meni je najbolja stvar koju sam do sad našao.

Sad razmišljam, da bi si baš mogao nabavii tablet, pa da probam s dva uređaja dali će raditi. Da imam onak, jedan ekran za normalno surfanje i što več radim, a tablet sa strane samo za recimo Facebook, mail i slično...

I defintivno anjbolja stvar je što može preko USB-a i uopće nema nikakvog štekanja ni sličnog...

17 godina
Android borbeni komplet

koja je najbolja besplatna aplikacija za čitanje word dokumenata? molim vas brz reply, treba mi sutra za ispit :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
lobotomac90 kaže...

koja je najbolja besplatna aplikacija za čitanje word dokumenata? molim vas brz reply, treba mi sutra za ispit :D

Kingsoft office

Galaxy SII I9100
14 godina
Ima li tko laggove na Subway Surfers nakon updatea za Paris?
16 godina
dinos3 kaže...

Ja na N7.

Što je još čudnije, ima i lag-ova na iP5, ona prijašnje je radila čudesno fluidno...

Ima neke veze s RAM-om, na N7 je potrošnja RAM-a u igrici užasno skočila (s oko 80MB -> 120)

14 godina
Mitch kaže...
dinos3 kaže...

Ja na N7.

Što je još čudnije, ima i lag-ova na iP5, ona prijašnje je radila čudesno fluidno...

Ima neke veze s RAM-om, na N7 je potrošnja RAM-a u igrici užasno skočila (s oko 80MB -> 120)

Gledajući ove vaše komentare, ne budi ljen otišao sam da odigram malo na svojem SGS III i sve fluidno radi, bez "štucanja" {#}

15 godina
Android borbeni komplet

meni na sgs2 sve normalno radi

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Takoder SGS2 sve glatko. A igram stalno.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
Android borbeni komplet
Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

4 0 hvala 3
16 godina
uss kaže...

dulje vrijeme je taj app dostupan, samo je ažuriran danas.... al nije loš, još da naprave za win app kao sto dropbox ima... milota :D

MuWu
12 godina
neaktivan
Obicno bugovi novije verzije aplikacija ili losija optimiziranost za model zna jesti RAM, a da nekazemo ako je jos root-ani i custom rom u smartphoneu
12 godina
Android borbeni komplet

tko nije znao a mozda ima u planu instalirati si igricu a jos nije, a za one koji je vec imaju instaliranu napravite update, jer su dosle neke preinake, i bolja grafika.... igram je danas kad god uhvatim vremena i sve radi kako treba bez stekanja, smrzavanja i slicnog....

4 0 hvala 0
13 godina
SIII Deny kaže...

tko nije znao a mozda ima u planu instalirati si igricu a jos nije, a za one koji je vec imaju instaliranu napravite update, jer su dosle neke preinake, i bolja grafika.... igram je danas kad god uhvatim vremena i sve radi kako treba bez stekanja, smrzavanja i slicnog....

ja ju vec igram mjesec dana.. predobra je{#}

warrior
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice