@daniel
prvi link je za UI Home Screen, a onda u edit sam samo postao da je izašla verzija 4.0.26. google play
Idući link sam i stavio za google play 4.0.26 i kaj ti tu nije jasno.

@daniel
prvi link je za UI Home Screen, a onda u edit sam samo postao da je izašla verzija 4.0.26. google play
Idući link sam i stavio za google play 4.0.26 i kaj ti tu nije jasno.
@Virus_sc
ako ga ti od tam skines, onda ti svaka dala
@Fero
sad vidim da je u drugom postu taj link, sve 5
Koju aplikaciju bi preporučili za mjenjanje jačine i duljine trajanja vibracije prilikom obavjesti? Prešao sam na Desireu sa 2.3.7 na 4.2.2 i sad mi vibriranje kod obavjesti Whatsappa i FB Messengera traju dva duga intervala, dok su prije bili dosta kraći. A odmah bi i smanjio jačinu viracije da onako lagano zavibrira, jer kad mi je mob na stolu, zavibrira ko da sam upalio štemericu. Probao sam neke ali to je bilo samo za pojedine kontakte ili samo za sms, a ja bi trebao za sve obavjesti.
Kako u Titanium backupu staviti da mi restorea sve backupove odjednom?
Trebas kupiti aplikaciju za to, ili negde skinuti full verziju.
peepsi koristi li netko ili barem zna za neke solidne bluetooth slušalice koje mogu koristiti i za pozive i za mjuzu ??
Jel ima neka aplikacija koja bi mogla sakriti neke instalirane aplikacije recimo? :) Jednostavno kao da je nema, da nema ikonice u app draweru
Jel ima neka aplikacija koja bi mogla sakriti neke instalirane aplikacije recimo? :) Jednostavno kao da je nema, da nema ikonice u app draweru
instaliraj neki launcher (apex, nova mi prvi padaju na pamet) i u njegovim opcijama postavi aplikacije koje zelis sakriti
a i stock launcheri to mogu, npr. touchwiz dugo drzim aplikaciju i u izborniku koji mi se pojavi odaberem sakrij aplikaciju
Prema Googleu, nova Google Play aplikacija je kompatibilna sa svim Android uređajima odAndroida 2.2 Froyo i novijima.
G. Play update-an automatski (SII 4.2.2)
Nadam se da će i na moj Galaxy S III uskoro stići (Android 4.1.2)
Ne znam dal je itko postavio prije, al ovi wormsi su predobri
Došao mi je update na SGSII, SGS i HTC Desire, svi na Jelly Beanu.
Znate ono kad gledate neki video i smanjite/povisite ton pa se pokaže ono s razinom zvuka?
Mislim na ovo iz prvog screenshota, samo ne na ton zvona nego na ton multimedije.
Ima li negdje nekakav način da ili skratim vrijeme dok se to pokazuje, ili ga pomaknem na drugom mjesto, ili da ga jednostavno maknem?
Makne se kad dotakneš ekran bilo gdje. Bar kod mene je tako.
Novi Google Play 4.0.27 .
evo meni se automatski updejtao na verziji 2.3.7 jednog custom roma na store 4.0.26
posto nisam konstantno online nema mi smisla se ukljucivati za nista radi manjih promjena jer ocito je veci redizajn pa ce nove verzije skakati svakih 10-15 dana
P.S.
http://www.vecernji.hr/vijesti/intel-najavio-laptope-androidom-samo-200-dolara-clanak-545010
Imam Blade 3 i neznam kako da mi dođe novi google play, moj rođak napravio restart moba i došao mu, kako da meni dođe?
Imam Blade 3 i neznam kako da mi dođe novi google play, moj rođak napravio restart moba i došao mu, kako da meni dođe?
Ma nije samo to osim ako nije službeni update koji ćeš i ti dobiti, a na drugačiji naćin da rootaš mobitel deinstaliraš stari Google play i instaliraš sa linka novi 4.0.27 i jedino tako ili ćekati službeni update.
Edit: Unix ima pravo ne treba rootati mobitel ili tablet za instalaciju Google play bilo koju verziju.
Ma nije samo to osim ako nije službeni update koji ćeš i ti dobiti, a na drugačiji naćin da rootaš mobitel deinstaliraš stari Google play i instaliraš sa linka novi 4.0.27 i jedino tako ili ćekati službeni update.
Ne mora deinstalirati stari, samo instalira novi preko starog. Ergo, ne treba mu root.
Meni je došao jučer.