Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.699.201
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
dex3108 kaže...

Samo duze drzis prst na jednoj aplikaciji i bicce markirana, onda samo selektujes ostale i u gornjem desnom cosku imas X kojim brises sve selektovane aplikacije :D

Ljubim te u čelo. Radi. Nije mi jasno kako to nisam prije probao, a na guglu su se žalili na isti problem. Fuck logic.

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.
17 godina
Cudno, probavao sam to i sad radi...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
Android borbeni komplet

1. Flashao sam novi rom, CM 10, na Samsung Galaxy S Wifi 5.0 pa me zanima imali kakva app za kameru koja brzo okida slike? Kameri u ovom romu treba 10 sec da odradi fokus pa onda okine sliku, to je najkraće što mogu postavit za fokusiranje. 

2. Pokušao sam instalirat novi GPlay, dobijem grešku problem parsing package. Ima netko ideju kako da ga instaliram?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ako imas parsing package problem, znaci da ne valja verzija androida.

Probaj clear data od Playa i uninstal update, nemoj ga pokrenut i onda ovo instaliraj
13 godina
Mitch kaže...
Ako imas parsing package problem, znaci da ne valja verzija androida.

Probaj clear data od Playa i uninstal update, nemoj ga pokrenut i onda ovo instaliraj

Probao sam, opet isto. Znači li ovo da neću moći ni službeno apdejtat Play na novu verziju?

16 godina
neaktivan
ako imaš root pukni fajl uz rename preko nekog root explorera u /system/app uz prave permissione (rw-r--r--) te rebootaj te će to doći na isto.
Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 20:57 (midzan21).
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ako stavimo taj .apk od Mitch-a, hoće li se poslije sam update-ati na novije verzije ili ću morati skidati ponovno? Imam 4.2.2 ali mi se ne da čekati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 21:24 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kpavl kaže...

Ako stavimo taj .apk od Mitch-a, hoće li se poslije sam update-ati na novije verzije ili ću morati skidati ponovno?

Sam ce se updateati.

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Također me zanima, kako napraviti da mi ne daje prijedloge aplikacija za Hrvatsku (pošto sam iz Hrvatske daje mi za prijedlog neke naše aplikacije kao KvizoMan, Riječalica itd.)?

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SHELBY_09 kaže...

Disney ocito ima neku akciju, uglavnom neke igre su sad besplatne, npr. Where is my Water? , Where is my Perry?...

Oko 18h sam vidio ovaj post i onda su bile još besplatne igre, mislim si, skinut ću neke na večer. I dođem sad, a kad ono nisu više besplatne {#}{#}

PS: Hvala Mitch, market super radi i na Androidu 2.3.7 :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 22:05 (Osa).
13 godina
midzan21 kaže...
ako imaš root pukni fajl uz rename preko nekog root explorera u /system/app uz prave permissione (rw-r--r--) te rebootaj te će to doći na isto.

Hm, nisam te baš skužio, u šta da ga preimenujem? Root imam. I daj pojasni malo ove permissione ako ti nije teško. {#}

17 godina
kpavl kaže...

Također me zanima, kako napraviti da mi ne daje prijedloge aplikacija za Hrvatsku (pošto sam iz Hrvatske daje mi za prijedlog neke naše aplikacije kao KvizoMan, Riječalica itd.)?

Ne moguce, moras imat proxy, a glupo je imat proxy stalno upaljen.

-treba mu 2 min da se spoji (prosjek)

-uzasno spor prema onome sto ti treba

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Hvala Mitch.

FUUUUU propustio sam Disney akciju {#}

Where's My Perry, Wreck-it Ralph, Puffle Launch, Where's My Water i Temple Run: Brave su bile FREE.

EDIT: "Apparently this was unintentional and some kind of a code glitch - when Disney realised what has happened they have contacted Google Play and got all "freebies" reverted back to their usual price. So yes, if you didn't snag them earlier then you're out of luck. If you did - they are still going to show up in your account as "purchased" or "installed"."

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 22:13 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zapravo, prikaz aplikacija na Desireu mi je malo preveliki, mogle bi ikone biti i puno manje

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ViperOne kaže...
midzan21 kaže...

Hm, nisam te baš skužio, u šta da ga preimenujem? Root imam. I daj pojasni malo ove permissione ako ti nije teško. {#}

Ipak sam te skužio, uspio sam nekako, hvala. {#}

12 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Koliko sam cuo, update dolazi samo 4.2 korisnicima ovaj mjesec

od iduceg mjeseca ce ic svima sa 2.2+

evo isprobao radi perfektno na 2.2

17 godina
Android borbeni komplet

slabije pratim temu,pa ako je bilo..{#}

CleanMASTER (Cleaner)   cini mi se odlicna aplikacija.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ViperOne kaže...
ViperOne kaže...
midzan21 kaže...

Hm, nisam te baš skužio, u šta da ga preimenujem? Root imam.  I daj pojasni malo ove permissione ako ti nije teško.  {#}

Ipak sam te skužio, uspio sam nekako, hvala.  {#}

Bitno da si skuzio kako postavit permissione i sto treba. Drugi put kod ovakvih stvari prilazem SS pa da znate gdje se sto nalazi ;)

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Kakvih pitaaaanja !!!!!!   i hvala

dix-cod2
Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 10:51 (robijan).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
torrente kaže...

slabije pratim temu,pa ako je bilo..{#}

CleanMASTER (Cleaner)   cini mi se odlicna aplikacija.

Hvala, baš mi je trebao takav app, prije sam koristio Android Optimizer (tako nekako se zvao, ne sjećam se više), ali ne radi najbolje na JB i ICS.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jucer sam se odlucio isprobati Air Droid, i otvorim ja memoriju moba u firefoxu 20 i odaberem download as zip jedan folder od 2.17GB.

Krene on to skidati medutim na nekih 800 i kusur MB stane bez objasnjivog razloga.

Probam ja otvoriti taj zip i ne moze jer je korumpiran, tj nije cijeli ili sta vec.

Odem nazad u mob, ovaj put preko usb kabela, i imam sta vidit, Air Droid mi je izbrisao citav folder! 2.17GB dokumenata, slika i videa oslo u vjetar!

Upozoreni ste.

Nikad vise Air Droid.

TD za glupost

0 9 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laxarus kaže...

Jucer sam se odlucio isprobati Air Droid, i otvorim ja memoriju moba u firefoxu 20 i odaberem download as zip jedan folder od 2.17GB.

Krene on to skidati medutim na nekih 800 i kusur MB stane bez objasnjivog razloga.

Probam ja otvoriti taj zip i ne moze jer je korumpiran, tj nije cijeli ili sta vec.

Odem nazad u mob, ovaj put preko usb kabela, i imam sta vidit, Air Droid mi je izbrisao citav folder! 2.17GB dokumenata, slika i videa oslo u vjetar!

Upozoreni ste.

Nikad vise Air Droid.

Eto nikom se to nikad nije desilo samo tebi..

Koristim airdroid vec godinu dana i extra je nikakvih problema..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
14 godina
Laxarus kaže...

Upozoreni ste.

Nikad vise Air Droid.

KORUMPIRAN!?!??!?!?!?!?
AJME!!!

Nek' si ti nas upozorio.
Upozoravam te, nije "korumpiran" nego "komprimiran" ili nešto drugo?
To si mislio?
I to što nepravilno koristiš Airdroid nije apsolutno ničiji problem.

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 18:09 (sudy_freak).
16 godina
sudy_freak kaže...
KORUMPIRAN!?!??!?!?!?!?

AJME!!!

momak je dobro napisao, corrupted ili bad rar/zip file je opće poznata stvar kada ne može otpakirati neki od njih radi tog razloga... 

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 17:54 (MujagaWudakhi).
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Napisem svoje iskustvo te mi se lupa TD i ismijava...

1. To je moje iskustvo i to je cinjenica, nemate se tu sta slagat ili ne slagat, dozivio sam bug i tocka.

2. Ismijavas nekoga jer je dozivio bug koji ti nisi? Jesi ti dobro?

TD za glupost

8 1 hvala 2
14 godina
MujagaWudakhi kaže...
sudy_freak kaže...
KORUMPIRAN!?!??!?!?!?!?

AJME!!!

momak je dobro napisao, corrupted ili bad rar/zip file je opće poznata stvar kada ne može otpakirati neki od njih radi tog razloga... 

corrupted se u svijetu IT-a ne prevodi sigurno tako.
Bolje da je napisao corrupted nego se upuštao u ovako što.

U pravu si, da. Ali to znači oštećen, a ne korumpiran.

Isprike ako sam ga uvrijedio, ali to svejedno ne mijenja činjenicu da ne treba kriviti Airdrod, nego sebe 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 18:08 (sudy_freak).
14 godina
Laxarus kaže...

Napisem svoje iskustvo te mi se lupa TD i ismijava...

1. To je moje iskustvo i to je cinjenica, nemate se tu sta slagat ili ne slagat, dozivio sam bug i tocka.

2. Ismijavas nekoga jer je dozivio bug koji ti nisi? Jesi ti dobro?

Odgovorio sam ti u postu iznad.
Ne ismijavam te radi buga. 

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ajd vi meni objasnite kako ja to krivo koristim air droid ako je iz neobjasnjivog razloga doslo do prekida downloada?

Takve se stvari mogu desiti zbog mali milijun mogucih gresaka, smetnji ili cega vec, a problem je u tome sto air droid radi CUT a ne COPY, pa ako se bug desi i prebacivanje se prekine mozes se pozdraviti sa podacima.

Moja poanta je da bug postoji, i to je cinjenica, ak ga vi niste jos dozivili super za vas, drago mi je da niste, ali on svejedno postoji, te sam stoga upozorio na mogucu opasnost, nisam rekao da ce vam se svaki put desiti.

Tocka i amen.

TD za glupost

5 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Laxarus kaže...

Ajd vi meni objasnite kako ja to krivo koristim air droid ako je iz neobjasnjivog razloga doslo do prekida downloada?

Takve se stvari mogu desiti zbog mali milijun mogucih gresaka, smetnji ili cega vec, a problem je u tome sto air droid radi CUT a ne COPY, pa ako se bug desi i prebacivanje se prekine mozes se pozdraviti sa podacima.

Moja poanta je da bug postoji, i to je cinjenica, ak ga vi niste jos dozivili super za vas, drago mi je da niste, ali on svejedno postoji, te sam stoga upozorio na mogucu opasnost, nisam rekao da ce vam se svaki put desiti.

Tocka i amen.

pa imas i copy i cut, samo desni klik i copy (ili cut) {#}

14 godina
neaktivan
rosimic90 kaže...

pa imas i copy i cut, samo desni klik i copy (ili cut) {#}

To je samo za radnje unutar memorije uredaja, ako napravim copy na jedan file u air droidu ne mogu ga paste na komp, za prebaciti na komp je download i download as zip.

TD za glupost
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice