Ne vidim da je vec neko napisao pa evo.. Doodle Jump je od nedavno free na play store-u.
Isprobano, al po osobnom mišljenju ništa posebno, dapače više mi se sviđa Icy Tower 2
Ne vidim da je vec neko napisao pa evo.. Doodle Jump je od nedavno free na play store-u.
Isprobano, al po osobnom mišljenju ništa posebno, dapače više mi se sviđa Icy Tower 2
Ma problem je sto su movie editori na Playu uglavnom za trimanje i spajanje itd, a meni treba da recimo izgleda "toplije" ili da bude crno bijeli, da izgleda ko iz 70ih...
Nova generacija po meni odlične MultiLing tipkovnice Multiling O keyboard. Još je u beta fazi i tu i tamo mi se zamrzne. Dijelim je sa vama jer možete rasporediti slova kako god vama paše u DIY layout-u.
Moj raspored je na slici ispod, a na long press zareza sam stavio QWYX.
Danas mi je drug pokazao na njegovom andriod telefonu gta 3 i zauzima instalacija negde oko 500 mb tako nesto kad instaliras ali igrica je kao na pc grafika misije sve. samo sam ga zaboravio gde to skida pa ako mi neko moze reci reko je da ima dosta takvih igrica
Danas mi je drug pokazao na njegovom andriod telefonu gta 3 i zauzima instalacija negde oko 500 mb tako nesto kad instaliras ali igrica je kao na pc grafika misije sve. samo sam ga zaboravio gde to skida pa ako mi neko moze reci reko je da ima dosta takvih igrica
vice city je bolji... :P
Informativna anketa, planiram probati nesto od ovo dvoje.
1 | Grand Theft Auto III |
---|---|
35 | Grand Theft Auto: Vice City |
pm me ako oces da ti posaljem vice city full! :D
Vice City sam zapravo prešao na mobitelu, GTA 3 mi je nekako monoton, nikad mi se nije sviđao.
Ali sad se čeka San Andreas, to će biti ludilo!
Preporuke nekih jako dobrih igrica? jer vise neznam sta igrati
Preporuke nekih jako dobrih igrica? jer vise neznam sta igrati
http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-borbeni-komplet/53483.aspx?page=303&jumpto=3564958&sort=asc&view=flat
http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-borbeni-komplet/53483.aspx?page=303&jumpto=3564948&sort=asc&view=flat
Ima koja aplikacija za sat da ju mogu postaviti da mi se nočni način aktivira sam recimo u 22, ugasi se oko 2, i ponovno upali oko 5?
Za korisnike LG smart tv uređaja.
Postoji u dvije varijante (za modele iz 2011 i modele iz 2012).
Zaista cool & sexy aplikacija.
Zamjenjuje i uobičajeni i magic motion daljinske upravljače.
Morate imat LG smart tv iz navedenog razdoblja i morate bit s njim spojeni na wifi vezu.
Znači, bez da vam je tv spojen na wifi, ne možete koristit navedeno.
Znači, povežete se s telefonom i voila.
Prilično cool!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1282900 zamislite samo pun kafic, i svi ste spojeni na isti ruter,a hitno vam je skinut nesto a net vam je preopterecen!!! to vise ne mora biti tako uz wifi kill!!!! xD
evo ja je konacno isprobao i vrhunka je aplikacija, ali kad je kupis
Nekad mi se desava da kad se ne javim na poziv telefon se sam javi na poziv..
Ne kontam sto.
Korisitim Jelly bean,Wildfire S
Nekad mi se desava da kad se ne javim na poziv telefon se sam javi na poziv..
Ne kontam sto.
Korisitim Jelly bean,Wildfire S
mozda ima nesto kao telefonsku sekretaricu, poznavao jednog koji imao tako nesto, telefon se javi i sprema u memoriju poziv kao da snimas poziv tako nesto (nesjecam se bas).
Dali tko rabi Tweak alate na custom romovima nesto kao tipa onog Pimp My Rom od xda
pitam za root mob pa kad izbrises nepotrebne stvari podesis stock , jeli moguce potpuno izbrisati tragove root-a a ne samo primjerice root aplikaciju,
(koliko citao da se stave neki driveri busybox ili sto vec se instalira prilikom rootanja, hm neznam bas dali i ovo trebalo pitati ovdje)
Trebam 2 razlicita tipa aplikacija.
1. Aplikaciju koja bi mi neku igru/aplikaciju stavila u predmemoriju ili kako se vec zove i da se ne killa kad ponestane MB u RAMu kao druge aplikacije.
2. Aplikaciju koja bi me obavjestila s nekakvim zvonom svakih 10ak ili bilo koliko minuta ako imam propusten poziv ili tako nesto.
Mene samo zanima,pravi li tko kakve viruse,i špijune za Android,ili nekakve gluposti koje dobiješ kada skineš nekakvu igru,pa ti onda on uspori mobitel? I ako ima takvih stvari,s kojim programom ih se riješiti? Mislim na viruse,i špijune.
Eo sve igre koje trenutno imam na mobu, možda pomognu nekom da si nađe nešto novo za igrat. :P
I kad smo kod tog, jel može preporuka kavih dobrih rally igrica? Ako ima takvih.
1. Aplikaciju koja bi mi neku igru/aplikaciju stavila u predmemoriju ili kako se vec zove i da se ne killa kad ponestane MB u RAMu kao druge aplikacije.
2. Aplikaciju koja bi me obavjestila s nekakvim zvonom svakih 10ak ili bilo koliko minuta ako imam propusten poziv ili tako nesto.
Za ovo drugo probaj NoLED aplikaciju.Na ekranu ti prikaže ikone ako imaš propušten poziv,sms,mail i sl.Također si možeš namjestiti da ti zvonom i vibracijom javlja u intervalima kako si postaviš.
Nova generacija po meni odlične MultiLing tipkovnice Multiling O keyboard. Još je u beta fazi i tu i tamo mi se zamrzne. Dijelim je sa vama jer možete rasporediti slova kako god vama paše u DIY layout-u.
ili ja ne znam ili nece da prebaci na neki drugi jezik? inace je odlicna, dosadio mi je vise swiftkey
Ako je neko voljan i hoce da mi pomogne kako da instaliram Gta vice city na mom androidu bio bih mu zahvalan jako
i da li je uopste moguce da se vice citi instalira na 2.1 verziji?
Ako je neko voljan i hoce da mi pomogne kako da instaliram Gta vice city na mom androidu bio bih mu zahvalan jako
koji mobitel?
koji mobitel?
lg gt540
ili ja ne znam ili nece da prebaci na neki drugi jezik? inace je odlicna, dosadio mi je vise swiftkey
swipe na spacebar pa na languages, pa klikni abc da ti izbaci sve jezike pa nađi hrvatski
koji mobitel?
lg gt540
neznam jel se moze instalirat, no cak i ako uspijes instalirat vice city sumnjam da ce ti dobro radit jer taj mobitel nema multitouch, a to je u ovoj igri (skoro) pa nuzno...
koji mobitel?
lg gt540
Nazalost mobitel je preslab da bi igrao takvu vrstu igrice
Za ovo drugo probaj NoLED aplikaciju.Na ekranu ti prikaže ikone ako imaš propušten poziv,sms,mail i sl.Također si možeš namjestiti da ti zvonom i vibracijom javlja u intervalima kako si postaviš.
NoLED nema opciju da samo zvuk svira, nego mora i ona kockica biti upaljena kao i ekran svijetliti stalno, a to mi ne pase.
Malo sam gledao opcije, ali nisam nasao funkciju da se ugasi ekran kod notifikacije
koji mobitel?
lg gt540
Telefon koji sam pre neku godinu platio dosta $ sad mi je preslab
koji mobitel?
lg gt540
Telefon koji sam pre neku godinu platio dosta $ sad mi je preslab
taj mobitel je bio među slabijima kad si ga kupio, pa ne kuzim zasto mislis da bi mogao instalirati takvu igru nekoliko godina poslije...