Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.698.611
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Over(C)lock kaže...

ima ko za preporuku kakve igre moram zatrpat 32 gige memorije a nemam na pameti ni jednu igru :P

real racing 3, evac hd, royal revolt, hungry shark evolution, little things forever, icomania, vector, zen pinball hd, beach buggy blitz, dragon slayer

ima ih dosta, ovo su neke od meni "najdrazih" {#}

14 godina
Android borbeni komplet

eh super budem ih poinstalirevo i jos me interesira dal znas kakav dobar program za menangovanje datotekama hehe :) da ima donekle ugodno sučelje

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

astro file manager

http://nighthawk-software.blogspot.com/
14 godina
Over(C)lock kaže...

ima ko za preporuku kakve igre moram zatrpat 32 gige memorije a nemam na pameti ni jednu igru :P

Evo ono šta ja imam instalirano a preporučio bih:

Granny Smith

Guns'n'Glory Heroes

Rope Escape

Bad Piggies

Offroad Legends

Icy Tower 2

Jetpack Joyride

Osmos HD

Slingshot Racing

Sprinkle

The Sandbox

Zombie Highway

WordPress ❤
17 godina
Over(C)lock kaže...

eh super budem ih poinstalirevo i jos me interesira dal znas kakav dobar program za menangovanje datotekama hehe :) da ima donekle ugodno sučelje

Solid explorer

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima kakva dobra aplikacija koja bi editirala fotke sa filterima (toplina i td) ali i filmove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mislim da nema kombinirana aplikacija, ali ima zasebnih.

Imas movie studio od Googlea, dosta dobar app.

Za slike ja koristim Photoshop Touch za Smartphone (na Nexusu za tablet verziju)
15 godina
Jel postoji koja aplikacija koja donosi vijesti vezano uz nove filmove, serije,razne recenzije, ponesto o glumcima?
14 godina
Android borbeni komplet

imal ko sad kakve programe dobre za preporučit pošto sam poinstaliro sveigre tu sa popisa haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
http://nighthawk-software.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Ima kakva dobra aplikacija koja bi editirala fotke sa filterima (toplina i td) ali i filmove?

a toliko photo editora u android marketu... samo cekaju na nas! :D

14 godina
Android borbeni komplet

Dal ima koja aplikacija za Android na Google Play, koja je slična kao npr CamWow Retro za iOS  , itd ?

0 0 hvala 0
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...

da al ja bi ovako općenito vezano uz sve to sta sam nabrojio... portazit cu malo

13 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Dal ima koja aplikacija za Android na Google Play, koja je slična kao npr CamWow Retro za iOS  , itd ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyworld.camera&hl=hr  probaj ovo!

15 godina
neaktivan
hrabri zec kaže...
Pozdrav ekipa, Trebao bi mi neki call manager da stisam odredjene brojeve koji me zovu. Pokusao sam sa jednim al taj odbija pozive samo kad telefon zazvoni, pa osoba sa druge strane zna da ga odbijam. Znaci treba mi jedan koji moze utisati odredjene brojeve, a za druge da normalno zvoni. Mpzda trazim previse? ;-)

Možda ti Flip4Silence pomogne :) Ako se ne želiš javiti samo okreneš mobitel "na ekran" i on pređe u silent mod, i dalje "zvoni", ail se ne čuje :) Ta opcija je isto ugrađena u HTC Sense :)

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Postoji li aplikacija s kojom mogu modificirati što se dogodi na long press neke hardverske tipke? Recimo, držim onu tipku za postavke i otvori se, ne znam, Opera? Konkretno mi treba da na jedan od tih botuna stavim kontrolu glasnoće (alarm, multimedija, zvono).

0 0 hvala 0
17 godina
Ne postoji takva aplikacija, ali moglo bi se napravit.

Trebalo bi pitat Nova Launcher Team kako su oni rijesili to

Postoji kod njih da kad drzis Vol Down se otvori poseban meni, a u Settingsima se na Vol Down otvara nova "Labs" tajna sekcija
14 godina
delete
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 21:57 (dinos3).
16 godina

Ne vidim da je vec neko napisao pa evo.. Doodle Jump je od nedavno free na play store-u.

No. No. No. This is beautiful. This is art.
14 godina
Android borbeni komplet

Napravio sam si nedavno backup za Keeper - Password & Data Vault i sad nakon update ROM-a vidim da su syebali nekakvo plaćanje, pa dok lijepo platiš 10$ možeš radit backup/restore!

Kako da vratim restore u program?? {#}

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Postoji kod njih da kad drzis Vol Down se otvori poseban meni, a u Settingsima se na Vol Down otvara nova "Labs" tajna sekcija

Hvala. Pitam jer znam da sam na starom mobitelu imao Simple Audio Manager kod kojeg se taj program pozivalo tako da držiš tipku search... Ali sad baš gledam za ove novije mobitele, nitko ne koristi tu mogućnost. A long press na back i settings tipke ne radi ništa. Bar kod mene.

13 godina
neaktivan
betmen kaže...
Mitch kaže...

Hvala. Pitam jer znam da sam na starom mobitelu imao Simple Audio Manager kod kojeg se taj program pozivalo tako da držiš tipku search... Ali sad baš gledam za ove novije mobitele, nitko ne koristi tu mogućnost. A long press na back i settings tipke ne radi ništa. Bar kod mene.

sve ovisi o "romu". reci sta imas na mobu pa se mozda "bindanje" tipki rijesi.

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ma stock je, nažalost ne postoji ništa custom za ovaj model. Svejedno, hvala na pomoći :)
14 godina
neaktivan
bok.imam neke važne poruke na huaweiu u8650 i trebao bi mi program ili nešto da mogu spremit te poruke na sim karticu ili na micro sd.hvala unaprijed
by Težak
15 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...
phoenix2003 kaže...
Gruber kaže...
phoenix2003 kaže...

Upravo tako!

jel može link? koji su bugovi?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2144996

Za sada samo su vidljive promjene na bolje.{#} Bugove javim!

Najveći BUG je taj što nakon nadogradnje kernela resetuješ melodiju telefonskog poziva što je manje bitno i melodiju alarma što je više bitno jer sam zbog toga zakasnio na posao{#}. Nakon nadogradnje kernela potrebno je ponovo postaviti te dvije melodije i nema problema. Interesantno je da ton poruka radi i njega nije bilo potrebe postaviti. Također, postoji nekakav problem sa aplikacijom za reprodukciju muzike Apollo ali ne znam tačno o čemu se radi. da li ne može da radi na tom kernelu ili je nešto drugo. Javim! Primjetno brže radi, otvorio je dodatnog RAM-a, brže shvata u kojoj poziciji je telefon (horizontalno i vertikalno), uklonjen bug sa uključivanjem i isključivanjem prenosa podataka....{#}

Rješeni problemi oko alarma i Apollo-a:  Znači, uđemo u Settings pa u Apps pa izaberemo All i klik na Clear data.

Novim kernelom, značajno je unapređeno automatsko rotiranje slike, kamera je puno brža i smanjena je potrošnja baterije. Svaka čast developerima još jednom! Koliko su samo opcija otvorili to je nevjerovatno!

Jedini BUG koji još uvijek ostaje je slika kamere u panorama modu i reprodukcija MP3 @192Kbps ili više koja ima određene smetnje.

16 godina
neaktivan
k510 kaže...
bok.imam neke važne poruke na huaweiu u8650 i trebao bi mi program ili nešto da mogu spremit te poruke na sim karticu ili na micro sd.hvala unaprijed

Sms Backup + 

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

evo slucajno naletih na ovu aplikaciju

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.teusink.droidpapers&hl=hr

ima sve wallpapere sa svih poznatijih smartphonea i tableta kao i custom romova {#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Problemi koji su se dogodili tijekom prevođenja Greenify-a su uklonjeni i možete očekivati prijevod u sljedećem updateu.

Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina
Android borbeni komplet
Zgodan mali programčić za pozivanje zadnje korištenih aplikacija. Na mojem mobu postoji samo hardverski gumb za to, pa da ga ne moram stalno stiskati, tipnem na ovu ikonicu na ekranu i dobijem sve zadnje korištene aplikacije. Dugo sam tražio takvog što, meni jako korisno i zgodno.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2212243
Još tražim, ali ne mogu naći, widget za uključiti i isključiti Sim karticu na mobu s dvije simice

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice