Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.771.668
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Igor666 kaže...
parizer kaže...

Odi u Google play na popis instaliranih aplikacija, ali svih koje si do sada instaliravao na accountu (kategorija "SVE" -> swipe desno).
Kad duze drzis prst na jednoj aplikaciji ona ce se zabiljeziti - tada sa jednostavnim klikom mozes selektrirati i druge appove.
Na kraju odaberes gore desno ako hoces da se te aplikacije maknu sa liste... 
http://www.svijet-androida.com/12/10/2012/google-play-3-9-16-novi-izgled-obavijesti-uklanjanje-aplikacija-sa-apps-liste/ 

hehe, pa sve ja to znam, ali ne funkcionira. koliko god da drzim ne desava se nista, kad pustim samo mi uđe u tu aplikaciju.

dinos3 kaže...

Vidi kako je to kod mene http://db.tt/rnjO3U7P

nemam ni to. znaci moguce je da taj multi select podrzava samo ICS i JB.

zato velim da bi bilo dobro da netko na gingerbreadu proba...

Evo na GB (CM7)...

Prva slika, gore kraj ikonice za share je wishlist ikonica. Druga slika je wishlista. I na trećoj ima ovo da makneš uninstalirane appove sa one liste mojih appova.

15 godina
trap kaže...

Evo na GB (CM7)...

Prva slika, gore kraj ikonice za share je wishlist ikonica. Druga slika je wishlista. I na trećoj ima ovo da makneš uninstalirane appove sa one liste mojih appova.

cudno, whislist nemam, a ovo za maknuti uninstallirane appove imam. znaci fali mi whishlist i multiselect.

14 godina
Igor666 kaže...
trap kaže...

Evo na GB (CM7)...

cudno, whislist nemam, a ovo za maknuti uninstallirane appove imam. znaci fali mi whishlist i multiselect.

Ajde provjeri veziju Playa..
Evo je zadnja http://beta.androidfilehost.com/?fid=9390135922294521859 

15 godina
dinos3 kaže...

ma napisao sam da imam 3.9.16, evo sad sam reinstalirao store i sad imam whishlist, ali nemaju sve aplikacije, moguce da developer i to mora ukljuciti...

a multiselect i dalje ne radi, mozda je do desirea..nema ni veze, nije da mi tolko treba :)

15 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
dinos3 kaže...

ma napisao sam da imam 3.9.16, evo sad sam reinstalirao store i sad imam whishlist, ali nemaju sve aplikacije, moguce da developer i to mora ukljuciti...

a multiselect i dalje ne radi, mozda je do desirea..nema ni veze, nije da mi tolko treba :)

Ja sam na 2.3.7 na desireu i imam ove sve 3 opcije. Zapravo nisam ni primjetil do sada dok nisam ovdje pročitao.

Preporuka jedne zarazne igre koju je meni prijatelj preporučio. Hill Climb Racing - vozite đip po raznim terenima, skupljate novčiće, upgradeate vozilo i pokušavate preći što više metara

15 godina
Jel postoji kaaav program da spojim mobitel s usb-om na pc i da preko mobitela idem na internet na kompjuteru.. tako sam prije mogao na sony ericssonu... inace imam huawei u8650
15 godina
Android borbeni komplet
Nemoras cak ni usb imat...ak ti komp ima wifi nadi na mobu opciju mobilna pristupna tocka ili hotspot ili teethering...svaki mob ima drukciji naziv al jedno od ta 3 moras imat
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Imam problem.....pokusavam instalirat novi android ICS (MiniCM9) 4.0.4. na svojoj Xperii X8 i prilikom Bootloadinga u Flasheru pojavi mi se ovo ERR_SEVERITY="MAJOR";ERR_CLASS­="SECURITY_CLASS";ERR DYNAMIC="SIN header verification failed.....i sta treba uciniti ?
MOLIM POMOC..

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 10:56 (kazo26).
Moj PC  
0 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel mi moze otko preporuciti igru za android kao sto je ova http://www.appsmenow.com/app_page/33944-Slots_-_Pharaohs_Way

ova igra ima samo za ios , nake vrsta slots igra ali da se moze udarat npr. crna i crvena da bi povecali dobitak ili tako nesto

p.s nije vazno jel besplatna ili se mora platit

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 11:50 (NeZnam).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
NeZnam kaže...

Jel mi moze otko preporuciti igru za android kao sto je ova http://www.appsmenow.com/app_page/33944-Slots_-_Pharaohs_Way

ova igra ima samo za ios , nake vrsta slots igra ali da se moze udarat npr. crna i crvena da bi povecali dobitak ili tako nesto

p.s nije vazno jel besplatna ili se mora platit

Najdi si Zynga poker ili GragonPlay. Opcenito Zynga i DragonPlay slot ige. Imas ih sve kao i u Casinima, npr. Admiral aparate sa igrama (knjige, kugle, voce) samo kaj dok ti ponestane para, treba kupiti zetone. Mozda se da varati, al to probaj sa GameCIH aplikacijom. To varanje nije bas zabavno, ali eto...

DragonPlay

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dragonplay.liveholdempro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kcmFnb25wbGF5LmxpdmVob2xkZW1wcm8iXQ..

Zynga

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zynga.livepoker&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS56eW5nYS5saXZlcG9rZXIiXQ..

daniel
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 21:53 (daniel.hajdinjak666).
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zna li netko neku igru koja se igra okretom mobitela, kao npr. iStunt2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Major950 kaže...

Zna li netko neku igru koja se igra okretom mobitela, kao npr. iStunt2.

svaka druga se igra tako

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
Android borbeni komplet

moze preporuka neke igrice tipa drag racer isto tako da moze online i sve..??
i dali postoji neki cod nasao sam samo cs..?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
tomislavivic kaže...

moze preporuka neke igrice tipa drag racer isto tako da moze online i sve..??
i dali postoji neki cod nasao sam samo cs..?? 

E sad imas istu semu, samo su motori. A ostalo online kaj sam igral je; "homerunn 3d" igras bejzbol

"darts 3d" pikado

"pool break" biljar

"rjecalica" odlicna HR igra pogađanja rjeci

daniel
15 godina
Android borbeni komplet

Funky Smugglers, igra koja je izašla prije nekih 2 dana i koja će ubrzo biti veliki hit. Stvarno vrhunska ideja za igru i dosta zarazno je za igrati, ovoj igri morate dati šansu.

Evo link na video review da vidite o čemu je riječ:

Ocjena od 5.0 na Play Storeu dovoljno govori o kakvoj igri je riječ:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elevenbitstudios.FunkySmugglers&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lbGV2ZW5iaXRzdHVkaW9zLkZ1bmt5U211Z2dsZXJzIl0.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 2:29 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 8
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Hebemu i arc s.
Molio bi nekoga da proba ako mu radi algeo graphing calculator...
Meni program radi, ali kada stisnem draw nista mi nece nacrtati, pokaze prazni koo. sustav...
Imam ics zadnja ver.
Kolegi na neo i mini pro sa icsom radi normalno, pa ko tu koga hebe?
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Probaj zoomirat graph ili odzumirat. Možda je samo u krivoj skali pa se ne vidi.

14 godina
Android borbeni komplet

Kupio sam MobileOdin, ne mogu dočekat da doma dođem s posla i pokušam probleme riješiti flešanjem stock (rootanog) ROM-a. Sudeći po feedbacku ljudi ovaj Mobile Odin je vrhunski komad softwarea, puno nada polažem u njega

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.mobileodin.pro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImV1LmNoYWluZmlyZS5tb2JpbGVvZGluLnBybyJd

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chome kaže...

Probaj zoomirat graph ili odzumirat. Možda je samo u krivoj skali pa se ne vidi.

ma opce se ne vidi.

ma daj koji je to k

vidim da ostalim sa ics na arc s rade, jedino meni ne.

pa wtf??

EDIT. rijesio sam problem

AKO JOS NETKO IMA OVAKAV PROBLEM SA ALGEO CALCULATOROM NEKA UGASI HARDVERSKU AKCELERACIJU I RADIT CE! 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 15:11 (luka_cro).
17 godina
Nije nista bolji od obicnog odina
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Android borbeni komplet

Ali nisi pratio što sam pisao, jer ja nisam mogao spojiti mob sa kompom niti ikako se spojiti na Kies ili Odin, nisu mogli prepoznati mob. Nikako nisam uspio u tome i jedini mi je način bio da pomoću Mobile Odina vratim Stock Rootani Software.. Škicni zadnjih par strana u temi S2. Upravo prije 10min sam se riješio svih problema i gnjavaža i opet mogu spojiti mob sa kompom

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Meni najdraža igra dobila je veliki update: LINK

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet
Imam jetpack joyride s amazona...doso sam do 15 levela i dalje nema dok frend ima s google playa i na 23 levelu je
Sad sam ja skinuo s google playa al htio bi prebacit svoj save game da nemoram opet sve prelazit....i kad prebacim iz com.jetpackjoyride.amazon u obican com.jetpackjoyride jednostavno mi se crasha igra
I da pise da je s amazona verzija 1.3.6 a s google playa 1.3.5
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
domac5 kaže...
Imam jetpack joyride s amazona...doso sam do 15 levela i dalje nema dok frend ima s google playa i na 23 levelu je
Sad sam ja skinuo s google playa al htio bi prebacit svoj save game da nemoram opet sve prelazit....i kad prebacim iz com.jetpackjoyride.amazon u obican com.jetpackjoyride jednostavno mi se crasha igra
I da pise da je s amazona verzija 1.3.6 a s google playa 1.3.5

E to i mene zanima...

14 godina
neaktivan
Jel zna netko neki file manager koji podrzava rad sa vise memorija (3 unutarnje particije, sd kartica, usb stick itd) a ne samo unutarnja memorija i sd kartica?
hvala
TD za glupost
13 godina
neaktivan
Laxarus kaže...
Jel zna netko neki file manager koji podrzava rad sa vise memorija (3 unutarnje particije, sd kartica, usb stick itd) a ne samo unutarnja memorija i sd kartica?
hvala

Ja koristim ES File Explorer.

Uključim root opciju, odem u / i tamo imam internu SD karticu (sdcard0), eksternu SD karticu (sdcard1) i USB stick (usbstorage0, čini mi se).

Stručnjak za paranormalne pojave
17 godina
es i naravno solid explorer
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Do kraja godine stize nam GTA Vice City na iOS i Android uredjaje :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
4 0 hvala 3
15 godina
dex3108 kaže...

Do kraja godine stize nam GTA Vice City na iOS i Android uredjaje :D

super, GTA 3 je bio odlično portan, baš mi je bilo užitak ponovno igrati i prelaziti nakon toliko godina.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 14:32 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice