Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.782.900
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

http://wallpaperswide.com/black-desktop-wallpapers.html

Evo link sa preko 500 "black HD wallpaper-a"

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 5
14 godina
Re: Android borbeni komplet
daniel.hajdinjak666 kaže...

http://wallpaperswide.com/black-desktop-wallpapers.html

Evo link sa preko 500 "black HD wallpaper-a"

Kakve to ima veze sa ovom temom?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Nisam nasel temu samo za to, pa eto, da ljudi mogu uljepsati ekran. Inace je vrlo slicno sa stvarima koje ovdje izmjenjujemo, pa ako te smeta, nemoj otvarati link!!!

daniel
Moj PC  
8 0 hvala 1
14 godina
Kelam kaže...

Jel zna iko kad ce doc "tiny troopers" na android?

Vec ga ima na iOS-u i na steamu

Anyone? 

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
14 godina
Ja koristim Zedges google playa, aplikacija je free ..
Imas i live wallpapere i ringtoneove za skinuti, naravno i obicne wallpapere.. ima ih stvarno puno i mozes ih razvrstati po kategorijama..Meni je ovo puno prakticnije samo download i set background, bez pol muke..
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Znam stari, probal sam sve te aplikacije, ali koristim samo tamne pozadine i na Zedgeu ih i nema bas. I muci me to kaj mi mob obreze, a imam HD rezu na ekranu pa to vise nije to. A na ovoj stranici su wallpaperi od FHD, pa sve do 4k.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 16:17 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Preporuka za Fresh Leaves live wallpaper

0 0 hvala 0
14 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Nisam nasel temu samo za to, pa eto, da ljudi mogu uljepsati ekran. Inace je vrlo slicno sa stvarima koje ovdje izmjenjujemo, pa ako te smeta, nemoj otvarati link!!!

Ne smeta me nego sam mislio da si fulao temu :)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
dinos3 kaže...
Ja koristim Zedges google playa, aplikacija je free ..
Imas i live wallpapere i ringtoneove za skinuti, naravno i obicne wallpapere.. ima ih stvarno puno i mozes ih razvrstati po kategorijama..Meni je ovo puno prakticnije samo download i set background, bez pol muke..

Da ali na Zedgeu nemas crnih wallpapera koji su ful pozeljni za AMOLED-e

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Android borbeni komplet

Počeo sam koristiti HDR Camera aplikaciju, i stvarno je fenomenalna. Ne zbog njezinih efekata, već što se može podesiti da pravi 3 shota sa različitim "ekspozicijama"... Jasno je da to nema veze sa pravim aparatom, no sa obradom ta 3 snimka sa različitim nivoom svjetla u Photomatixu, fotke ispadaju posve OK...

Jedino što mi fali je da aplikacija ima timer mod okidanja, tj. da se 3 fotke okinu nakon par sekundi kao što to ima defaultna kamera... Ako naiđete na šta slično javite...

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 0:52 (rashomon).

0 0 hvala 0
14 godina
rashomon kaže...

Počeo sam koristiti HDR Camera aplikaciju, i stvarno je fenomenalna. Ne zbog njezinih efekata, već što se može podesiti da pravi 3 shota sa različitim "ekspozicijama"... Jasno je da to nema veze sa pravim aparatom, no sa obradom ta 3 snimka sa različitim nivoom svjetla u Photomatixu, fotke ispadaju posve OK...

Jedino što mi fali je da aplikacija ima timer mod okidanja, tj. da se 3 fotke okinu nakon par sekundi kao što to ima defaultna kamera... Ako naiđete na šta slično javite...

Pokusaj se javiti developeru programa. Mozda mu se svidi ideja pa ugradi tu opciju.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jeli zna netko kako u Honeycombu (3.1 mislim) dobiti hrvatsku tipkovnicu? U postavkama je nema. Jedino sam na Play store-u nasao neku aplikaciju ali je ona ocito namijenjena mobitelima posto na tabletu izgleda grozno.. (razvucena je i stalno se rusi..) 

btw. malo je offtopic ali cini mi se da je ova tema najaktivnija pa eto :/ 

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 18:34 (Agent Rico).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Agent Rico kaže...

Jeli zna netko kako u Honeycombu (3.1 mislim) dobiti hrvatsku tipkovnicu? U postavkama je nema. Jedino sam na Play store-u nasao neku aplikaciju ali je ona ocito namijenjena mobitelima posto na tabletu izgleda grozno.. (razvucena je i stalno se rusi..) 

btw. malo je offtopic ali cini mi se da je ova tema najaktivnija pa eto :/ 

probaj ovu https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey&hl=hr , al nadi jogurt verziju;)

Anonymous is coming!
15 godina
neaktivan

Tablet nije moj pa nebi htio crackane aplikacije stavljati.. Ako si na to mislio..  Zapravo neznam na sto tocno mislis, nisam bas u Android vodama {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 18:41 (Agent Rico).
14 godina
Agent Rico kaže...

Tablet nije moj pa nebi htio crackane aplikacije stavljati.. Ako si na to mislio..  Zapravo neznam na sto tocno mislis, nisam bas u Android vodama {#}

mislio sam na to, da prvo isprobas pa ako se ti svidi kupis:)

Anonymous is coming!
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 18:45 (Kawabunga).
15 godina
neaktivan

Ma nebi sigurno kupovao pogotovo ne za 5$ i to samo kako bi imao hrvatske znakove.. Sad sam nasao da ima i besplatna verzija ali ona vjerojatno dolazi s reklamama.. Budem nju prvo probao.. 

Tnx 

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 18:49 (Agent Rico).
15 godina
Android borbeni komplet
Prince of persia classic danas besplatna na trg. play, sad skidam tih 225 mb
Moj PC  
1 0 hvala 6
14 godina
Preporuka igre Subway Surfers, igrao na iOS-u jako dobra igra..
15 godina
Android borbeni komplet

Super Bit Dash - odlična i zarazna igra

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zna netko za neku dobru aplikaciju koja omogućuje upravljanje mobitelom putem usb kabla? Ali da je neka jednostavnija, plug&play, bez puno dodatnih instalacija, adb-a i sl :) Nešto kao Take Control samo sto on radi preko wifi-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Svakako bi preporucio "SofaScore" onima koji redovno igraju kladaru ili jednostavno vole pratiti rezultate 

[url=http://profile.xfire.com/bazenko][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/bazenko.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 12:43 (Bazen21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo skoro prvi put cuo za AirDroid, reko da probam aplikaciju. Evo upravo je isprobavam i odlicna je, preporuka svima.

Za one koji ne znaju: AirDroid vam omogucava da preko Wi-Fi-a prebacujete fajlove sa kompa na mobitel i obrnuto, i to sve preko web browsera. Ne treba vam vise kablo. 

dzix
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
dzelo kaže...

Evo skoro prvi put cuo za AirDroid, reko da probam aplikaciju. Evo upravo je isprobavam i odlicna je, preporuka svima.

Za one koji ne znaju: AirDroid vam omogucava da preko Wi-Fi-a prebacujete fajlove sa kompa na mobitel i obrnuto, i to sve preko web browsera. Ne treba vam vise kablo. 

I puno vise od toga... Slanje popruka preko kompa, slikati screen od moba i sto drugih mogucnosti..

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Svim ljubiteljima Top Geara bi ovo moglo izmamiti osmjeh na lice...

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet
Nemrem ovo skinut...jel bi bio tak dobar ak imas root da nam izvadis tu apk. sa titanium backupom pa nam posaljes npr. na mail
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Amazon aplikacije imaju u sebi neki algoritam koji se ponasa ko da trazi serial, odnosno nece ti pokrenut aplikaciju bez appstorea
15 godina
Android borbeni komplet
A ako ja imam app store instaliran a nemam acc na njemu jel bi onda islo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pa napravi acc, najjednostavnije, jos dobis svaki dan besplatnu app
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo sta ja imam na svom mobu.

Mob je Huawei U8650 i nije nesto jak pa tako da su i aplikacije prilagodene tome. {#}

LauncherPro - brz i odlican launcher

avast! antivirus - antivirusni program, sa antithieft-om, blokadom poziva i sl

setcpu - podesavanje rada cpu-a

es task manager - brisanje catcha, podesavanje postavki i sl

titanium backup - sve se vec zna o ovom programu :)

endomondo pro - odlican program za biciklizam, trcanje, hodanje i sl

skydrive - pregled podataka na skydrive cloudu

T-com hot spot - prikaz svih hotspot-a (korisno mi sto jos uvijek t-com flat korisnici imaju pravo na besplatan hotspot)

es file explorer - upravljanje datotekama

zedge - hrpa wallpapera, tonova i sl

kingsoft office - besplatan program za kreiranje i pregledavanje office dokumenata

awallet - cuvanje password, pinova i sl

mireo dont panic - i dalje smatram da se radi o najboljoj aplikaciji za hrvatsku na podrucju navigacije

picsay pro - uredivanje slika

xbmc remote - daljinsko upravljanje za program xbmc

probonbon - must have za korisnike bonbon-a

hak - hakova aplikacija sa korisnim podacima u prometu, placanje parkinga, trazenja auta na parkingu i sl :D

0 0 hvala 2
15 godina
Mitch kaže...
pa napravi acc, najjednostavnije, jos dobis svaki dan besplatnu app

probo sam prije par mjeseci al me trazilo za registraciju broj kartice koju nemam

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice