Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.921.614
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Može preporuka nekog BESPLATNOG music playera, koji je u stanju pročitati datoteke u folderima za razliku od ovog nativnog u Sony Xperia ARC S uređaju. Imao sam Songbird, ali eto nije mi se dopao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Winamp
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Osa kaže...
Fero kaže...
Osa kaže...

Hvala, i sljedeće pitanje odmah.

Koju aplikacju preporučate za praćenje mobitela? Do sad sam koristio TekTrak, ali je on prestao sa radom. Trebao bi da ima mogućnost, kad ja na internet stranici aplikacije kliknem, da prikaže trenutnu lokaciju mobitela. I da li pokazuje  jednako točnu lokacju ako je samo upaljen internet, bez gps-a?

koji mob imaš

HTC Desire. Kaj ima to neke veze ili?

Mislio sam ako imaš Samsung mob onda Samsung Dive

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 15:36 (Fero).
16 godina
neaktivan
alankish kaže...

Može preporuka nekog BESPLATNOG music playera, koji je u stanju pročitati datoteke u folderima za razliku od ovog nativnog u Sony Xperia ARC S uređaju. Imao sam Songbird, ali eto nije mi se dopao.

Ništa besplatnoga nije zanimljivo. Imaš rootan uređaj ili?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
alankish kaže...

što fali Winampu?

16 godina
To sto nije Poweramp...;)
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...
alankish kaže...

Iskreno, niti Winamp me nije nešto usrećio. Uređaj nije rootan, nov sam na Androidu, pa samo polako

16 godina
neaktivan
alankish kaže...

Iskreno, niti Winamp me nije nešto usrećio. Uređaj nije rootan, nov sam na Androidu, pa samo polako

Rootaj ga i možeš sredit bilo koji plaćeni ;) 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

jel možda itko otkrio kako se isključe č,ć,ž,š slova na swiftkey 3 tipkovnici?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
alankish kaže...

Rootaj ga i možeš sredit bilo koji plaćeni ;) 

Može i bez root-a

14 godina
neaktivan

uključi i engleski i hrvatski i onda za engleski odabereš QWERTZ layout. kad "upališ" tipkovnicu pritisni "space" i pomakni lijevo ili desno pa će ti prebacit na QWERTZ layout ali će ti i dalje davat hrvatske prijedloge uglavnom..

17 godina
neaktivan
Meni više ne valja taj swiftkey, dobar je samo na velikim ekranima, smart keyboard pro treba ostriju grafiku i tjt
15 godina
neaktivan
Rodach kaže...

uključi i engleski i hrvatski i onda za engleski odabereš QWERTZ layout. kad "upališ" tipkovnicu pritisni "space" i pomakni lijevo ili desno pa će ti prebacit na QWERTZ layout ali će ti i dalje davat hrvatske prijedloge uglavnom..

hvala, tako sam i napravio... malo zivcira al jbg... ;)

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Meni više ne valja taj swiftkey, dobar je samo na velikim ekranima, smart keyboard pro treba ostriju grafiku i tjt

imao sam smart keyboard pro prije swiftkeya, al se ne sjećam jel uopće imao dobre predictione zbog kojih sam i prešao na swiftkey koji mi je sad s ovom verzijom 3 pomalo glup, uklonili su upitnik i dosta sporije reagira tipkovnica. 

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

ima netko preporuku nekog dobrog skina za smart keyboard pro?

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zasto mi na ics-u ne radi youtube ni preko app-a ni preko browsera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Osa kaže...
Mitch kaže...

ima netko preporuku nekog dobrog skina za smart keyboard pro?

ICS, WP7 serija su bas identicni

Mene ovaj podsjeca na Swiftkey : http://www.dexilog.com/smartkeyboard/forum/viewtopic.php?f=13&t=1113

A ovaj mi je isto dobar http://www.dexilog.com/smartkeyboard/forum/viewtopic.php?f=13&t=1177

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo o cemu se radi.Kupio sam archos arnova 7g3 tablet.Ima 1GHz procesor i 1gig rama sa ICS-om 4.0.3.Uredaj nije los i cekam da arctools napravio update da mogu instalirati google play.Jedino sta nikako ne radi je youtube.E sada dali je to do ICS-a ili?Pomagajte da znam dali da ga vratim ili da cekam update na jelly bean?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GARGOYLZTKS1995 kaže...

Evo o cemu se radi.Kupio sam archos arnova 7g3 tablet.Ima 1GHz procesor i 1gig rama sa ICS-om 4.0.3.Uredaj nije los i cekam da arctools napravio update da mogu instalirati google play.Jedino sta nikako ne radi je youtube.E sada dali je to do ICS-a ili?Pomagajte da znam dali da ga vratim ili da cekam update na jelly bean?

Ne radi ni na kompovima forumaša na Firefoxu, a meni na IE9 na laptopu ima tona ali nema slike.

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

A radi li nekome winamp na ICS-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fero kaže...
GARGOYLZTKS1995 kaže...

Ne radi ni na kompovima forumaša na Firefoxu, a meni na IE9 na laptopu ima tona ali nema slike.

Znaci nije do mene?

16 godina
odjavljen
GARGOYLZTKS1995 kaže...

Meni radi.

17 godina
neaktivan
GARGOYLZTKS1995 kaže...

Update na Jelly Bean neces dobit official sigurno, i o kojem YT pricamo, u browseru ili app?

GARGOYLZTKS1995 kaže...

Meni radi

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

I u browseru i app.Zasto mislis da necu dobiti update?

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 21:28 (GARGOYLZTKS1995).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 21:19 (Stjepan28).

0 0 hvala 0
14 godina
goodie kaže...

Koju navigaciju a da je free stavim na samsung galaxy s3.

Copilot mi ne radi.

Navigon ..BTW ja imam SGS 3 i meni radi Copilot ,ali starija verzija (mob nije rootan)

17 godina
neaktivan
GARGOYLZTKS1995 kaže...

I u browseru i app.Zasto mislis da necu dobiti update?

Ako update ne dobije jedan dual-core uredaj poznatog proizvodaca (hint Motorola Atrix koja nema ni ICS) onda sumnjam da ce dobiti jedan single core tablet manje zastupljenog proizvodaca.

Ako dobije, onda svaka cast proizvodacu.

14 godina
protjeran

Ja danas skinuo Copilot 9.1.0.307 zatim direktno preko njega kartu europe i sve radi savrseno. Nekima radi Sygic a meni nije. E sad ne znam  zbog cega je to tak, ali mislim da je to jer se skida sa razlicitih izvora, razlicite verzije, pa ko sta skine i instalira. Na S2 mi je Sygic radio odlicno i sviđale su mi se 3D projekcije zgrada, al sam danas slucajno naletel na Copilot  eto. Za Copilot 9.1.0.234 ti ne treba root pa probaj ak nisi ovu verziju.

daniel
14 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ja danas skinuo Copilot 9.1.0.307 zatim direktno preko njega kartu europe i sve radi savrseno. Nekima radi Sygic a meni nije. E sad ne znam  zbog cega je to tak, ali mislim da je to jer se skida sa razlicitih izvora, razlicite verzije, pa ko sta skine i instalira. Na S2 mi je Sygic radio odlicno i sviđale su mi se 3D projekcije zgrada, al sam danas slucajno naletel na Copilot  eto. Za Copilot 9.1.0.234 ti ne treba root pa probaj ak nisi ovu verziju.

Hmm ,jesi siguran da netreba root (http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?757230-CoPilot-Live-Premium-Europe-9-1-0-234) ,ili si našao neku prepatched verziju?

17 godina
neaktivan
Evo napredujem sa svojom CM7 / CM9 /AOKP temom!

Jos malo pa je ocekujte na Play-u :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice