Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.923.674
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Android borbeni komplet

Samo sam se htio pohvaliti da sam stavio CyanogenMod na svoj xperia mini pro i jučer na ženin samsung gt-i5800. Sad oba vrte Gingerbread. Njoj je izgleda stavljen i kernel koji je zavrtio procesor na 1000 mhz a ja nisam htio stavljat novi kernel jer je prekomplicirana procedura za otključat bootloader. Naravno ako nekome treba upute, linkovi, drage volje sharem na PM. LP

MIKROBLOG: Ima li nešto gore za čuti od Francuza kako psuje na eng oponašajući afroamerikance? Referenca - FPS MP
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 9:47 (KIKI3ooo).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
KIKI3ooo kaže...

Samo sam se htio pohvaliti da sam stavio CyanogenMod na svoj xperia mini pro i jučer na ženin samsung gt-i5800. Sad oba vrte Gingerbread. Njoj je izgleda stavljen i kernel koji je zavrtio procesor na 1000 mhz a ja nisam htio stavljat novi kernel jer je prekomplicirana procedura za otključat bootloader. Naravno ako nekome treba upute, linkovi, drage volje sharem na PM. LP

http://unlockbootloader.sonymobile.com/ nije teško unlockat bootloader

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14
16 godina
Mikovic_xD kaže...
KIKI3ooo kaže...

Tebi ovo nije teško?

MIKROBLOG: Ima li nešto gore za čuti od Francuza kako psuje na eng oponašajući afroamerikance? Referenca - FPS MP
17 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...
Mikovic_xD kaže...
KIKI3ooo kaže...

Tebi ovo nije teško?

jednostavniji način :)

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14
15 godina
Android borbeni komplet

to ako mu pise bootloader unlock allowed:yes

a ako mu pise bootloader unlock allowed:no onda se koristi ova metoda

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Mikovic_xD kaže...
KIKI3ooo kaže...
Mikovic_xD kaže...
KIKI3ooo kaže...

Tebi ovo nije teško?

jednostavniji način :)

Probat ću ali naravno uz prethodne konzultacije na XDA forumu da nebi što sj... jer sam noob

domac5 kaže...

to ako mu pise bootloader unlock allowed:yes

a ako mu pise bootloader unlock allowed:no onda se koristi ova metoda

Mako Božja {#}{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 10:51 (KIKI3ooo).
15 godina
Android borbeni komplet

hahah ja sam to napravio...nije uopce tak komplicirano kak se cini

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

trebam pomoć.. imam rootan mobitel xperia mini st15i, također sam otključao bootloader... verzija sustava 2.3.4, broj međuverzije 4.0.2.a.0.42. 

kako bih mogao staviti www.cyanogenmod.com njihov mod na svoj mobitel. imam cwm recovery verziju 5.0.2.7 nAa, stalno mi javlja grešku: status 7 installation aborted.

hvala ako tko zna...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jedna vrhunska funkcija s S3 portana za druge uređaje:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1708012

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Šef kaže...

Ne radi na mom O2x, poslao sam feedback, možda će popraviti.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012 R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina
neaktivan

Nemojte se nadat da funkcionira u mraku. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Android borbeni komplet

meni link nece otvorit

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

A koja je to funkcija?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo pitanje za bicikliste........

Koja je najbolja i zasto?

2 Endomondo
9 Sports Tracker
1 Strava Cycling
http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
14 godina
Intelovac123 kaže...

Evo pitanje za bicikliste........

Koja je najbolja i zasto?

Ja koristim SportyPal Pro.

Isprobao sam ih nekoliko i ostao na ovoj. Zasto? Nemam pojma :) Isprobao sam ga zadnjeg, a ima sve sto mi treba pa se nisam vracao na neki drugi.

ima: pracenje svih parametara, gps, brzina, kalorije.... Mislim da ima i mogucnost snimanja srcanog ritma, al nemam taj hardver pa nisam probao.

onda, unaprijed snimljene rute, izgovara podatke da ne gledas ekran...

Svoju stranicu na netu, usporedbe rezultata...

Poveze se s Facebookom i Tweeterom i poslije treninga ponudi slanje na njih...i

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Hvala,ostajem na Sports Trackeru..a koji telefon ti imas pa kazes nemam hardvare za to?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 10:42 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
14 godina
Intelovac123 kaže...

Hvala,ostajem na Sports Trackeru..a koji telefon ti imas pa kazes nemam hardvare za to?

Onda sam se krivo izrazio :) Nemam mjerac otkucaja srca. Bluetooth. Mobitel mi je EVO 3D.

Ili ako imas nekakav od novih Sony Ericssona, onda cak rade i standardni AND+ uredjaji na njemu.

Ako ne znas sto je to: standard za slanje podataka (bicikl, ergometar, sat, pojas za mjerenje otkucaja....) Podrzavaju ga Garmin, Polar, uredjaji od Adidasa, Treka, Sony Ericssona....

17 godina

Neke igre koje igram i koje su zabavne

World of Goo

Plants vs Zombies

Osmos HD

Jet Car Stunts

Cut the Rope

Lane Splitter

iStunt 2

Odlične igre ,ali mi je najbolja Plants vs Zombies.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
14 godina
Android borbeni komplet

Jedna stvar koja mi je pala na pamet za koju vidim da uopce ne radi.

Sinkronizacija svega i svacega s Google racunom.

Pretpostavio sam da ce se sve moguce s mobitela sinkorinizirat kad i Google mailovi.

Inace, bas ne koristim online Google (mail, kalendar, kontakti...., mail samo preko programa na kompu) i danas sam isao pogledati online i nema kontakata koje imam na mobitelu.

Nema niti stvari unesenih u kalendar.

1. Da li za ovo treba posebni softver? Ili samo ukljuciti nekakvu sinkronizaciju u nekom od Googel programa? Ili kod mene nesto ne radi?

Google mailovi u Gmail programu se uredno sinkoriniziraju.

i

2. Da li se u Gmail program na mobitelu moze ubaciti i npr. T-COM adresa? Jer ih sad skidam s Mail aplikacijom :(

Mobitel je HTC EVO 3D, tvornicki ROM je gore.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

kako da namjestim na swift key 3 tipkovnici su mi slova bez č,ć,š,đ; bzvz mi prostor zauzima a da mi predictions i to bude na hrv?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

za ovo ć,č,š,đ ides u settings pa u theme i tamo imas show foreign characters (ako si na to mislio), a predictions na hrvatskom moras ic u settings - languages & layouts i tu si downloadat hrvatski jezik.

15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Jedna stvar koja mi je pala na pamet za koju vidim da uopce ne radi.

Sinkronizacija svega i svacega s Google racunom.

Pretpostavio sam da ce se sve moguce s mobitela sinkorinizirat kad i Google mailovi.

Inace, bas ne koristim online Google (mail, kalendar, kontakti...., mail samo preko programa na kompu) i danas sam isao pogledati online i nema kontakata koje imam na mobitelu.

Nema niti stvari unesenih u kalendar.

1. Da li za ovo treba posebni softver? Ili samo ukljuciti nekakvu sinkronizaciju u nekom od Googel programa? Ili kod mene nesto ne radi?

Google mailovi u Gmail programu se uredno sinkoriniziraju.

i

2. Da li se u Gmail program na mobitelu moze ubaciti i npr. T-COM adresa? Jer ih sad skidam s Mail aplikacijom :(

Mobitel je HTC EVO 3D, tvornicki ROM je gore.

settings > accounts & sync, da li tamo imas Google account ? i ako imaspogledaj je li ti na sve stavljena kvacica.

a t-com account mozes gledat na gmailu jedino ako napravis forward sa t-com-a na gmail...

16 godina
Gruber kaže...

za ovo ć,č,š,đ ides u settings pa u theme i tamo imas show foreign characters (ako si na to mislio), a predictions na hrvatskom moras ic u settings - languages & layouts i tu si downloadat hrvatski jezik.

iso sm tamo i maknuta mi je kvacica al opet su mi č,ćšćđćž 

16 godina
Android borbeni komplet

Mogu li se u SwiftKeyboardu potpuno isključiti predictions?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
14 godina
Igor666 kaže...

settings > accounts & sync, da li tamo imas Google account ? i ako imaspogledaj je li ti na sve stavljena kvacica.

a t-com account mozes gledat na gmailu jedino ako napravis forward sa t-com-a na gmail...

Hvala, ovo drugo sve jasno.

A sto se tice kontakti, ukljuceno je sinkroniziranje i za kontakte i za mailove.

I opet nista...

Ili ja gledam na krivom mjestu!?

Na Gmailu, lijevo na popisu "Chat", nemam kontakte. Mozda se nalaze negdje drugdje??

Btw, upravo je stigao ICS za EVO 3D!

Skidam...

15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Na Gmailu, lijevo na popisu "Chat", nemam kontakte. Mozda se nalaze negdje drugdje??

Skidam...

hahaha, pa krivo gledas :) moras ici pod contacts u gmailu...

14 godina
Igor666 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Skidam...

hahaha, pa krivo gledas :) moras ici pod contacts u gmailu...

Kako sam bedast :)

Ali svejedno, nema kontakata. Ni jedan s mobitela nije stigao na Gmail. (Samo su 3 koja sam rucno unio na Gmail prije koju godinu)

Mozda jos neka opcija u sustavu?

Makar, sad skidam ICS, mozda ce proraditi :)

Hvala na trudu, javim rezultate novog Androida.

18 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Postoji li mogucnost da se na uredaj koji nema googleplay on nekako instalira?Konkretno radi se o archos 7 G3 tablet racunalu.Planiram uzeti taj uredaj ali navodno nema google play market pa mi to predstavlja problem.(otvorio sam temu u rucna racunala o dilemi izmedu ovoga i joyplus m778 tableta pa ako netko ima iskustva sa nekim od ova dva tableta neka tamo napise).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dex3108 kaže...

Isprobao sam na SII i moram reći da je dosta dobar. Brz i fluidan!

Galaxy SII I9100 || Don't you dare to read my mind, Because you won't like what you'll find
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice