Samo sam se htio pohvaliti da sam stavio CyanogenMod na svoj xperia mini pro i jučer na ženin samsung gt-i5800. Sad oba vrte Gingerbread. Njoj je izgleda stavljen i kernel koji je zavrtio procesor na 1000 mhz a ja nisam htio stavljat novi kernel jer je prekomplicirana procedura za otključat bootloader. Naravno ako nekome treba upute, linkovi, drage volje sharem na PM. LP
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo sam se htio pohvaliti da sam stavio CyanogenMod na svoj xperia mini pro i jučer na ženin samsung gt-i5800. Sad oba vrte Gingerbread. Njoj je izgleda stavljen i kernel koji je zavrtio procesor na 1000 mhz a ja nisam htio stavljat novi kernel jer je prekomplicirana procedura za otključat bootloader. Naravno ako nekome treba upute, linkovi, drage volje sharem na PM. LP
http://unlockbootloader.sonymobile.com/ nije teško unlockat bootloader
Tebi ovo nije teško?
Tebi ovo nije teško?
jednostavniji način :)
Tebi ovo nije teško?
jednostavniji način :)
Probat ću ali naravno uz prethodne konzultacije na XDA forumu da nebi što sj... jer sam noob
to ako mu pise bootloader unlock allowed:yes
a ako mu pise bootloader unlock allowed:no onda se koristi ova metoda
Mako Božja 

hahah ja sam to napravio...nije uopce tak komplicirano kak se cini
trebam pomoć.. imam rootan mobitel xperia mini st15i, također sam otključao bootloader... verzija sustava 2.3.4, broj međuverzije 4.0.2.a.0.42.
kako bih mogao staviti www.cyanogenmod.com njihov mod na svoj mobitel. imam cwm recovery verziju 5.0.2.7 nAa, stalno mi javlja grešku: status 7 installation aborted.
hvala ako tko zna...
Jedna vrhunska funkcija s S3 portana za druge uređaje:
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Ne radi na mom O2x, poslao sam feedback, možda će popraviti.
Nemojte se nadat da funkcionira u mraku.
meni link nece otvorit
A koja je to funkcija?
Evo pitanje za bicikliste........
Koja je najbolja i zasto?
| 2 | Endomondo |
|---|---|
| 9 | Sports Tracker |
| 1 | Strava Cycling |
Evo pitanje za bicikliste........
Koja je najbolja i zasto?
Ja koristim SportyPal Pro.
Isprobao sam ih nekoliko i ostao na ovoj. Zasto? Nemam pojma :) Isprobao sam ga zadnjeg, a ima sve sto mi treba pa se nisam vracao na neki drugi.
ima: pracenje svih parametara, gps, brzina, kalorije.... Mislim da ima i mogucnost snimanja srcanog ritma, al nemam taj hardver pa nisam probao.
onda, unaprijed snimljene rute, izgovara podatke da ne gledas ekran...
Svoju stranicu na netu, usporedbe rezultata...
Poveze se s Facebookom i Tweeterom i poslije treninga ponudi slanje na njih...i
Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Hvala,ostajem na Sports Trackeru..a koji telefon ti imas pa kazes nemam hardvare za to?
Hvala,ostajem na Sports Trackeru..a koji telefon ti imas pa kazes nemam hardvare za to?
Onda sam se krivo izrazio :) Nemam mjerac otkucaja srca. Bluetooth. Mobitel mi je EVO 3D.
Ili ako imas nekakav od novih Sony Ericssona, onda cak rade i standardni AND+ uredjaji na njemu.
Ako ne znas sto je to: standard za slanje podataka (bicikl, ergometar, sat, pojas za mjerenje otkucaja....) Podrzavaju ga Garmin, Polar, uredjaji od Adidasa, Treka, Sony Ericssona....
Neke igre koje igram i koje su zabavne
World of Goo
Plants vs Zombies
Osmos HD
Jet Car Stunts
Cut the Rope
Lane Splitter
iStunt 2
Odlične igre ,ali mi je najbolja Plants vs Zombies.
Jedna stvar koja mi je pala na pamet za koju vidim da uopce ne radi.
Sinkronizacija svega i svacega s Google racunom.
Pretpostavio sam da ce se sve moguce s mobitela sinkorinizirat kad i Google mailovi.
Inace, bas ne koristim online Google (mail, kalendar, kontakti...., mail samo preko programa na kompu) i danas sam isao pogledati online i nema kontakata koje imam na mobitelu.
Nema niti stvari unesenih u kalendar.
1. Da li za ovo treba posebni softver? Ili samo ukljuciti nekakvu sinkronizaciju u nekom od Googel programa? Ili kod mene nesto ne radi?
Google mailovi u Gmail programu se uredno sinkoriniziraju.
i
2. Da li se u Gmail program na mobitelu moze ubaciti i npr. T-COM adresa? Jer ih sad skidam s Mail aplikacijom :(
Mobitel je HTC EVO 3D, tvornicki ROM je gore.
kako da namjestim na swift key 3 tipkovnici su mi slova bez č,ć,š,đ; bzvz mi prostor zauzima a da mi predictions i to bude na hrv?
za ovo ć,č,š,đ ides u settings pa u theme i tamo imas show foreign characters (ako si na to mislio), a predictions na hrvatskom moras ic u settings - languages & layouts i tu si downloadat hrvatski jezik.
Jedna stvar koja mi je pala na pamet za koju vidim da uopce ne radi.
Sinkronizacija svega i svacega s Google racunom.
Pretpostavio sam da ce se sve moguce s mobitela sinkorinizirat kad i Google mailovi.
Inace, bas ne koristim online Google (mail, kalendar, kontakti...., mail samo preko programa na kompu) i danas sam isao pogledati online i nema kontakata koje imam na mobitelu.
Nema niti stvari unesenih u kalendar.
1. Da li za ovo treba posebni softver? Ili samo ukljuciti nekakvu sinkronizaciju u nekom od Googel programa? Ili kod mene nesto ne radi?
Google mailovi u Gmail programu se uredno sinkoriniziraju.
i
2. Da li se u Gmail program na mobitelu moze ubaciti i npr. T-COM adresa? Jer ih sad skidam s Mail aplikacijom :(
Mobitel je HTC EVO 3D, tvornicki ROM je gore.
settings > accounts & sync, da li tamo imas Google account ? i ako imaspogledaj je li ti na sve stavljena kvacica.
a t-com account mozes gledat na gmailu jedino ako napravis forward sa t-com-a na gmail...
za ovo ć,č,š,đ ides u settings pa u theme i tamo imas show foreign characters (ako si na to mislio), a predictions na hrvatskom moras ic u settings - languages & layouts i tu si downloadat hrvatski jezik.
iso sm tamo i maknuta mi je kvacica al opet su mi č,ćšćđćž
Mogu li se u SwiftKeyboardu potpuno isključiti predictions?
settings > accounts & sync, da li tamo imas Google account ? i ako imaspogledaj je li ti na sve stavljena kvacica.
a t-com account mozes gledat na gmailu jedino ako napravis forward sa t-com-a na gmail...
Hvala, ovo drugo sve jasno.
A sto se tice kontakti, ukljuceno je sinkroniziranje i za kontakte i za mailove.
I opet nista...
Ili ja gledam na krivom mjestu!?
Na Gmailu, lijevo na popisu "Chat", nemam kontakte. Mozda se nalaze negdje drugdje??
Btw, upravo je stigao ICS za EVO 3D!
Skidam...
Na Gmailu, lijevo na popisu "Chat", nemam kontakte. Mozda se nalaze negdje drugdje??
Skidam...
hahaha, pa krivo gledas :) moras ici pod contacts u gmailu...
Skidam...
hahaha, pa krivo gledas :) moras ici pod contacts u gmailu...
Kako sam bedast :)
Ali svejedno, nema kontakata. Ni jedan s mobitela nije stigao na Gmail. (Samo su 3 koja sam rucno unio na Gmail prije koju godinu)
Mozda jos neka opcija u sustavu?
Makar, sad skidam ICS, mozda ce proraditi :)
Hvala na trudu, javim rezultate novog Androida.
Postoji li mogucnost da se na uredaj koji nema googleplay on nekako instalira?Konkretno radi se o archos 7 G3 tablet racunalu.Planiram uzeti taj uredaj ali navodno nema google play market pa mi to predstavlja problem.(otvorio sam temu u rucna racunala o dilemi izmedu ovoga i joyplus m778 tableta pa ako netko ima iskustva sa nekim od ova dva tableta neka tamo napise).
Isprobao sam na SII i moram reći da je dosta dobar. Brz i fluidan!