Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.701.726
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Android borbeni komplet

Za sve dobre ljude koje muzika zanima, evo jedno objašnjenje i pojašnjenje ekipe sa Engadgeta  {#}!!

LINK; http://www.engadget.com/2011/11/19/how-to-use-google-music-from-anywhere-yes-outside-of-the-unit/

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

I've been thinking (kao da već nemamo dovoljno problema :D )...

Kad već i slovenci imaju MIUI Slovenia, zašto ne bismo i mi napravili MIUI Croatia?

Mogli bi uzet besplatnu .tk domenu i byethost besplatan hosting, sasvim dovoljno :)

Long live Open Source and GNU/Linux!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Android borbeni komplet
lzgr kaže...

I've been thinking (kao da već nemamo dovoljno problema :D )...

Kad već i slovenci imaju MIUI Slovenia, zašto ne bismo i mi napravili MIUI Croatia?

Mogli bi uzet besplatnu .tk domenu i byethost besplatan hosting, sasvim dovoljno :)

Odličan prijedlog! I ja sam mislio tako nešto.

HTC Desire [MIUI-XJ]
17 godina
neaktivan
I mogli bi napravit i nasu verziju MIUIa, recimo MIUI HR
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Daaaaa... ziher

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Ako je netko zainteresiran za prijevod MIUI-a na hrvatski, naletjeh na XDA forumu u MIUI temi na čovjeka koji traži pomoć. Tako mu barem piše u potpisu.

17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Daaaaa... ziher

Cuj,ako mogu slovenci, mozemo i mi  :D

17 godina
neaktivan
trap kaže...
lzgr kaže...

Ako je netko zainteresiran za prijevod MIUI-a na hrvatski, naletjeh na XDA forumu u MIUI temi na čovjeka koji traži pomoć. Tako mu barem piše u potpisu.

Poslao sam mu PP tamo, pa da vidimo. Samo, ja bih to za sve uredjaje koje miui podrzava, cini mi se da ovaj to hoce samo za desire.

17 godina
Android borbeni komplet
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...
trap kaže...
lzgr kaže...

Poslao sam mu PP tamo, pa da vidimo. Samo, ja bih to za sve uredjaje koje miui podrzava, cini mi se da ovaj to hoce samo za desire.

mislim da kad to jednom napravis da je to za sve uredaje, jer xj ti onda stavlja language packove

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

dugo san bija odsutan, pa me zanima radi li jos app planet, ako ne ima li kakav drugi market za android i ako moze link za download. Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Applanet nije Market, imas Market i to je jedini pravi Android Market. Applanet je ilegalan, piraterija, ali da radi.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Odlične vijesti za MIUI HR!

jukyO mi je sad poslao PP na xda i odgovorio mi da mu je drago što se još jedan javio za prijevod. Izmijenili smo email adrese i vidjet ćemo što će biti dalje :-)

Ako se još netko želi pridružiti neka mu pošalje PP na xda.

Što se tiče web stranice, trebali bi ekipu koja će je napraviti (ja) i netko tko će je održavati tj. dodavati nove članke, tekstove itd.. (Mitsouka?, jurica?, Šef?, ostali?)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Je je i meni je isto poslao isto tako e ^^

u vezi stranice, moze... html vise manje znam, a ostalo cu u hodu, takoder smo mogli napravit i neki app?

17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

u vezi stranice, moze... html vise manje znam, a ostalo cu u hodu, takoder smo mogli napravit i neki app?

:)

Neznam appove radit, tako da to neću moć.

Što se stranice tiče, mogli bi neki CMS da to olakšamo i ne radimo sad neke kerefeke i pišemo vlastiti CMS (predugo traje).

16 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Mitsuoka kaže...

Što se stranice tiče, mogli bi neki CMS da to olakšamo i ne radimo sad neke kerefeke i pišemo vlastiti CMS (predugo traje).

prvo.... sta je ovo sa reklamama protiv bolne menstruacije na forumu? {#}

drugo... smislit cemo nesto, ali sada idem ucit za kolokvij sutra pa smo mogli lijepo sutra poslijepodne lijepo? ili se vi pocnete dogovarat pa ja uletim i kazete sto di i kako {#}

17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
lzgr kaže...
Mitsuoka kaže...

prvo.... sta je ovo sa reklamama protiv bolne menstruacije na forumu? {#}

drugo... smislit cemo nesto, ali sada idem ucit za kolokvij sutra pa smo mogli lijepo sutra poslijepodne lijepo? ili se vi pocnete dogovarat pa ja uletim i kazete sto di i kako {#}

Žalim, ne mogu popodne,  u školi sam (sad sam na informatici) :(

Inače vidjet ćemo onda :-)

1. Pojma nemam :D

16 godina
neaktivan

onda sve kada se stigne... 

17 godina
...mogu li dogovori padat na private?...
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...
...mogu li dogovori padat na private?...

mogu, ali bolje ovde da se vidi dok se ne pocne..

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 18:23 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Radije napravite novu temu ili neku grupu ili nešto, nemojte silovati temu offtopicom... ;)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Radije napravite novu temu ili neku grupu ili nešto, nemojte silovati temu offtopicom... ;)

ok {#}

MIUI Croatia i prijevod MIUIa na hr

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 19:31 (lzgr).
17 godina
Documents to Go je free app of the day na Amazonu
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
Android borbeni komplet

Horvat Andro s novim izvorima vijesti i gradovima u vremenskoj prognozi

Android korisnicima vjerojatno je poznata domaća aplikacija Horvat Andro, koja donosi mnoge korisne servisne informacije, vijesti s odabranih domaćih portala, vremensku prognozu, TV program i još mnogo toga. U najnovijoj nadogradnji Horvat Andre vremenska prognoza nadopunjena je gradovima Otočac, Gospić i Delnice.  Također, vijesti su dobile nove izvore: GlasIstre.hr, Braconline.com.hr, iKorcula.net, iPazin.net, Radio-Mreznica.hr, KAportal.hr, Krizevci.info, Labin.com, Novagradiska.com, Ogulin-info.com, Glas Amerike, Al Jazeera Balkans, Deutsche Welle, Sarajevo-X, Radio Slobodna Evropa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Otkrio sam novu aplikaciju.
Zove se ROM toolbox i služi za napredno gledanje i uređivanje build.propa, mjenjanje system fonta, flashanje rom-ova itd.

pogledajte na marketu
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Zove se ROM toolbox i služi za napredno gledanje i uređivanje build.propa, mjenjanje system fonta, flashanje rom-ova itd.

pogledajte na marketu

Bila je već stavljena aplikacija, ali dobro za podsjetit ;)

http://www.bug.hr/forum/topic/rucna-racunala/android-borbeni-komplet/53483.aspx?page=146&jumpto=2386245&sort=asc&view=flat

17 godina
Osa kaže...
Mitch kaže...

pogledajte na marketu

Bila je već stavljena aplikacija, ali dobro za podsjetit ;)

http://www.bug.hr/forum/topic/rucna-racunala/android-borbeni-komplet/53483.aspx?page=146&jumpto=2386245&sort=asc&view=flat

Znam al je izašao mega update (4.1.1 i 4.1.4 za pro verzije) sad ima mogućnost da inst. aplikacije koje se ne prikazuju u marketu pod my apps mozes linkat...

ima i terminal emulator ugrađen (dobro za HD2 npr.)

14 godina
redrum781 kaže...
Documents to Go je free app of the day na Amazonu

Sve sam napravio, čak i apk instalirao i account napravio, ali Doc To Gone mogu skinuti {#}, zašto??!!

Ima li netko nekakvo pametno objašnjenje {#}  {#} !!!!

ATJ Lučko
17 godina
MORAŠ IMAT USA acc sa valjanom visa carticom iz amerike da mozes skidat appove.

Ja imam takav acc.
Imate fake id generator, dobijete sve podatke cak i lazni broj kartice..sam ukucate imate i lazni mail da vas ne bi bannali (mail osobni)...sve napravis

ja sam sve napravio bez frke ide...vec imam cak mogucnost za prodaju amazon acc kolko sam tih appova skinuo...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice