Za sve dobre ljude koje muzika zanima, evo jedno objašnjenje i pojašnjenje ekipe sa Engadgeta !!
LINK; http://www.engadget.com/2011/11/19/how-to-use-google-music-from-anywhere-yes-outside-of-the-unit/
Za sve dobre ljude koje muzika zanima, evo jedno objašnjenje i pojašnjenje ekipe sa Engadgeta !!
LINK; http://www.engadget.com/2011/11/19/how-to-use-google-music-from-anywhere-yes-outside-of-the-unit/
I've been thinking (kao da već nemamo dovoljno problema :D )...
Kad već i slovenci imaju MIUI Slovenia, zašto ne bismo i mi napravili MIUI Croatia?
Mogli bi uzet besplatnu .tk domenu i byethost besplatan hosting, sasvim dovoljno :)
I've been thinking (kao da već nemamo dovoljno problema :D )...
Kad već i slovenci imaju MIUI Slovenia, zašto ne bismo i mi napravili MIUI Croatia?
Mogli bi uzet besplatnu .tk domenu i byethost besplatan hosting, sasvim dovoljno :)
Odličan prijedlog! I ja sam mislio tako nešto.
Daaaaa... ziher
Daaaaa... ziher
Cuj,ako mogu slovenci, mozemo i mi :D
Ako je netko zainteresiran za prijevod MIUI-a na hrvatski, naletjeh na XDA forumu u MIUI temi na čovjeka koji traži pomoć. Tako mu barem piše u potpisu.
Poslao sam mu PP tamo, pa da vidimo. Samo, ja bih to za sve uredjaje koje miui podrzava, cini mi se da ovaj to hoce samo za desire.
Ako je netko zainteresiran za prijevod MIUI-a na hrvatski, naletjeh na XDA forumu u MIUI temi na čovjeka koji traži pomoć. Tako mu barem piše u potpisu.
Poslao sam mu PP tamo, pa da vidimo. Samo, ja bih to za sve uredjaje koje miui podrzava, cini mi se da ovaj to hoce samo za desire.
mislim da kad to jednom napravis da je to za sve uredaje, jer xj ti onda stavlja language packove
dugo san bija odsutan, pa me zanima radi li jos app planet, ako ne ima li kakav drugi market za android i ako moze link za download. Hvala
Applanet nije Market, imas Market i to je jedini pravi Android Market. Applanet je ilegalan, piraterija, ali da radi.
Odlične vijesti za MIUI HR!
jukyO mi je sad poslao PP na xda i odgovorio mi da mu je drago što se još jedan javio za prijevod. Izmijenili smo email adrese i vidjet ćemo što će biti dalje :-)
Ako se još netko želi pridružiti neka mu pošalje PP na xda.
Što se tiče web stranice, trebali bi ekipu koja će je napraviti (ja) i netko tko će je održavati tj. dodavati nove članke, tekstove itd.. (Mitsouka?, jurica?, Šef?, ostali?)
Je je i meni je isto poslao isto tako e ^^
u vezi stranice, moze... html vise manje znam, a ostalo cu u hodu, takoder smo mogli napravit i neki app?
u vezi stranice, moze... html vise manje znam, a ostalo cu u hodu, takoder smo mogli napravit i neki app?
:)
Neznam appove radit, tako da to neću moć.
Što se stranice tiče, mogli bi neki CMS da to olakšamo i ne radimo sad neke kerefeke i pišemo vlastiti CMS (predugo traje).
Što se stranice tiče, mogli bi neki CMS da to olakšamo i ne radimo sad neke kerefeke i pišemo vlastiti CMS (predugo traje).
prvo.... sta je ovo sa reklamama protiv bolne menstruacije na forumu?
drugo... smislit cemo nesto, ali sada idem ucit za kolokvij sutra pa smo mogli lijepo sutra poslijepodne lijepo? ili se vi pocnete dogovarat pa ja uletim i kazete sto di i kako
prvo.... sta je ovo sa reklamama protiv bolne menstruacije na forumu?
drugo... smislit cemo nesto, ali sada idem ucit za kolokvij sutra pa smo mogli lijepo sutra poslijepodne lijepo? ili se vi pocnete dogovarat pa ja uletim i kazete sto di i kako
Žalim, ne mogu popodne, u školi sam (sad sam na informatici) :(
Inače vidjet ćemo onda :-)
1. Pojma nemam :D
onda sve kada se stigne...
mogu, ali bolje ovde da se vidi dok se ne pocne..
Radije napravite novu temu ili neku grupu ili nešto, nemojte silovati temu offtopicom... ;)
Radije napravite novu temu ili neku grupu ili nešto, nemojte silovati temu offtopicom... ;)
ok
Horvat Andro s novim izvorima vijesti i gradovima u vremenskoj prognozi
Android korisnicima vjerojatno je poznata domaća aplikacija Horvat Andro, koja donosi mnoge korisne servisne informacije, vijesti s odabranih domaćih portala, vremensku prognozu, TV program i još mnogo toga. U najnovijoj nadogradnji Horvat Andre vremenska prognoza nadopunjena je gradovima Otočac, Gospić i Delnice. Također, vijesti su dobile nove izvore: GlasIstre.hr, Braconline.com.hr, iKorcula.net, iPazin.net, Radio-Mreznica.hr, KAportal.hr, Krizevci.info, Labin.com, Novagradiska.com, Ogulin-info.com, Glas Amerike, Al Jazeera Balkans, Deutsche Welle, Sarajevo-X, Radio Slobodna Evropa.
Bila je već stavljena aplikacija, ali dobro za podsjetit ;)
Bila je već stavljena aplikacija, ali dobro za podsjetit ;)
http://www.bug.hr/forum/topic/rucna-racunala/android-borbeni-komplet/53483.aspx?page=146&jumpto=2386245&sort=asc&view=flat
Znam al je izašao mega update (4.1.1 i 4.1.4 za pro verzije) sad ima mogućnost da inst. aplikacije koje se ne prikazuju u marketu pod my apps mozes linkat...
ima i terminal emulator ugrađen (dobro za HD2 npr.)
Sve sam napravio, čak i apk instalirao i account napravio, ali Doc To Gone mogu skinuti , zašto??!!
Ima li netko nekakvo pametno objašnjenje
!!!!