vjerojatno do operatera,kod nas još nije u potpunosti riješeno to pitanje sa Paid aplikacijama.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vjerojatno do operatera,kod nas još nije u potpunosti riješeno to pitanje sa Paid aplikacijama.
Meni kad tak piše, otiđem s računalom na internet i nađem tu i tu aplikaciju koju trebam, npr. u Google upišem ime aplikacije i pored toga apk i sve nađem. I najbolje je što su uvijek takve aplikacije za koje Market smatra "inkompatibilnima", te iste su "kompatibilne" s mojim Desireom.
Jeli itko na VIPu uspio kupit koju aplikaciju pod Paid Apps?? Uvik mi kaze da ta aplikacija nije raspoloziva.
Zato jer na vipu nemreš kupovat aplikacije. Ja ih na tele2 vidim ali mogu kupovat jedino sa ženinom visom, nijednu drugu karticu ne prima. Prije sam mogao sa amexom...
Jurica, meni apove ne nalazi na Marketu na mobu, a kad odem na kompu javlja mi da nije kompatibilna ... Ubija me to. Recimo, HDR Camera ili neke igrice s autima. Uzas.

Niti ja koji imam Sensation na t-mobileu nisam isto tako mogao vidjet neke aplikacije. Danas sam instalirao ovaj novi Market koji je Redrum stavio i sad vidim sve. Nisam probao kupovat ali budem i to...
EDIT: ipak ne vidim sve, ali ima ih vise nego prije...

app2sd, kad uđeš u njega, stisneš opcije i imaš tamo opciju "move all" morat ćeš sve poklikat al će ti ih barem odabrat sve odjednom
Imali neka dobra DJ aplikacija za android?
Isprike za OFF, ali me interesira nesto u vezi pretplate na Tele2.
Danas mi istice pretplata (nakon 2 godine), pa me interesira sta ce biti sad?
Da li ce mi dolazit pretplata kao i do sada ili se nesto mijenja?
Da li se mogu prebacit na bonove (bezbolno)?
Da li ih trebam kontaktirat ili sta vec...?
TNX
Isprike za OFF, ali me interesira nesto u vezi pretplate na Tele2.
Danas mi istice pretplata (nakon 2 godine), pa me interesira sta ce biti sad?
Da li ce mi dolazit pretplata kao i do sada ili se nesto mijenja?
Da li se mogu prebacit na bonove (bezbolno)?
Da li ih trebam kontaktirat ili sta vec...?
TNX
Dolazit ce ti racun kao i dosada ali ti vise nemas nikakve obveze prema njima. Dakle mozes se prebaciti na bonove, raskiniti ugovor i prebaciti se kod drugog opretera .... itd

Dečki iz Getjara su se malo zaigrali i dijele poznate plaćene aplikacije potupuno besplatno (legalno)!!!
http://www.getjar.com/gold?ref=0&lvt=1320348557&sid=doc1d506vt44xn4s&lang=en&p=10&i=2
Dečki iz Getjara su se malo zaigrali i dijele poznate plaćene aplikacije potupuno besplatno (legalno)!!!
http://www.getjar.com/gold?ref=0&lvt=1320348557&sid=doc1d506vt44xn4s&lang=en&p=10&i=2
Imate Beautiful Widgets gore...mislim da i Launcher Pro plus
fala bogu za getjar
fala bogu za getjar
mogu li se te aplikacije što skinem kako sačuvati ili sinkronizirati s android marketom.... ???
Dead Runner odlicna i creepy igra sa jako jednostavnom ali odlicnom grafikom i gameplay-em :D
fala bogu za getjar
mogu li se te aplikacije što skinem kako sačuvati ili sinkronizirati s android marketom.... ???
Naravno!
Meni je upravo updatelao Beautiful Widgets, skinuo sam 3.64 sad mi ga je Market updateo na 3.65....tako sam i za OfficeSuite Pro sa Amazona, isto mi ga updatea....
meni jos sam treba da na getjar stave Widget Locker i ja zadovoljan
Ne radi mi Android market, kada se hoću konektirati, bijeli ekran mi kaže "Nema veze" i s desne strane "Ponovi", da ponovim, ali što ????
Ne radi mi Android market, kada se hoću konektirati, bijeli ekran mi kaže "Nema veze" i s desne strane "Ponovi", da ponovim, ali što ????
Pa jasno ti javlja da nisi spojen na net. Ili ne loviš wifi, ili ti se isključio mobile internet. Stavi ga u avionski mod, i zatim ponovo vrati iz tog moda i moao bi ti net proraditi. A ako ni to ne pomogne onda jednostavno mobitel ugasi i upali.
PS: Ponovi znači da ponoviš pokušaj povezivanja
Pa jasno ti javlja da nisi spojen na net. Ili ne loviš wifi, ili ti se isključio mobile internet. Stavi ga u avionski mod, i zatim ponovo vrati iz tog moda i moao bi ti net proraditi. A ako ni to ne pomogne onda jednostavno mobitel ugasi i upali.
PS: Ponovi znači da ponoviš pokušaj povezivanja
Riješio isključivanjem pa ponovnim paljenjem moba, nema frke, makar mi se u prvi trenutak ipak učinilo malo bedastim, jer sam imao sve crtice WiFi signala, pa da se je i isključio mobilni internet, ali ovakvo pomalo bedasto kada vidiš, malo me je zbrecnulo i štrecnulo !
Ljudovi, jel itko zamijetio ikakave "misteriozno nestale sms-ove"? Tj. da ne dobijete baš sve sms-ove? Navodno je to do GB-a. Naime, prateći temu za Runnymede rom na XDA, neki ljudi se žale tamo da ne primaju sve sms-ove. I tako sam došao do ove teme... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1028460
Navodno uslijed nedostatka memorije, os ubije sms aplikaciju i ona ne "snimi" poruku i ona biva izgubljena. Nešto sam pročitao da je netko napisao i da sa dosta free memorije se dogodi.
Osobno iskustvo: dobih jedan sms za vrijeme batch restoranja aplikacija u Titanium backupu i nije mi se dalo prekidat proces, nego sam mislio pročitati nakon što završi. No tijekom restoranja mi rikla baterija, mobitel se ugasio. Nakon paljenja mobitela, od sms-a ni traga. OK, nije možda baš slučaj s memorijom, ali sms je izgubljen. S ovim programom mi se čini da ne bi bio izgubljen.
Druga situacija: frendica mi šalje sms i meni ništa jasno o čem ona. Ja je pitam o čem se radi, ona mi kaže kako mi je poslala pred par dana sms... sms koji ja isto nisam dobio. Moguće da sam u to doba bio igrao Backstab od gamelofta koji konzumira priličnu količinu memorije i da sms jednostavno nisam dobio... ili štogod već.
Ja sam instalirao gorenavedenu aplikaciju, besplatna je na marketu, ali nije dostupna u nas. No market enabler to riješi sa dva klika. :) Po mom mišljenju - bolje spriječiti nego liječiti. A sad ću i vidjeti dal se to stvarno događa. Samo stvar je u tome da ne sms-am toliko puno, pa možda neću ni zamijetiti ili uspjeti istestirati tako skoro. Mogu probat si poslat koji sms dok nešto "memorijski teško" pokrećem na mobitelu, ali bezveze mi je sad slat ne znam koliko sms-ova samo da uhvatim mobitel na nedjelu.
Ali ovo je veliki propust ako je istina.
meni je frend prije 2 tjedna poslao poruku i isto je nisam dobio. ja sam pretpostavljao da se poruka izgubila zbog operatora...ali vidis moglo bi biti zbog tog buga u GB-u. to je jedina za koju znam da mi nije dosla, e sad nitko mi se drugi nije javio zasto ne odgovaram na poruke :)
meni je frend prije 2 tjedna poslao poruku i isto je nisam dobio. ja sam pretpostavljao da se poruka izgubila zbog operatora...ali vidis moglo bi biti zbog tog buga u GB-u. to je jedina za koju znam da mi nije dosla, e sad nitko mi se drugi nije javio zasto ne odgovaram na poruke :)
Da, to je zafrknuto. Kako znat da si trebao dobit nešto što nisi dobio? xD Osim ako ti ta osoba se ne javi, kako si rekao, i pita zašto ne odgovaraš. Ali ne zahtjevaju svi sms-ovi odgovor, zar ne?
Glede testiranja, upalio taj Backstab, poslao si sms sa neta (moj tele2) i ništa, nikakva notifikacija, ništa... igra se nakon pola minute - minute zamrzla, mobitel resetirao. Nakon bootanja, nema sms-a, no nema ga ni u ovom programu. Čisto da provjerim da si mogu poslati sms (jer ovo maltene sam sebi šaljem sms), poslao još jedan poslije toga koji je uredno došao.
I šta reći sad na sve ovo? Ne sviđa mi se nimalo. Sad će me bit pomalo strah pokrenut išta... kakvu igru, browser... ne znam. Probajte i vi instalirati program (btw, ta druga je došla normalno i u sms aplikaciju i u taj program) pa da vidimo hoćete li imati "propuštenih sms-ova". Sranje...
EDIT: test #2 - pokrenuo NFS Hot pursuit koja je isto memorijski zahtjevna, ali ipak ne kao Backstab. Poslao SMS za vrijeme vožnje (ne pokušavajte ovo kod kuće xD) i notifikacija se oglasila. Stisnem ja home i imam što za vidit... u notification baru samo notifikacija od ovog programa, sms uredno spremljen u njemu, a u sms aplikaciji ni traga ni glasa. Dakle stvar definitivno radi i ne budite lijeni, instalirajte si ovo obavezno.
Samo da još spomenem jednu zanimljivu nuspojavu drugog testiranja. Nakon što sam izašao iz igre, otvorio program, izašao i iz njega, kao da mi veći dio toucha nije radio. Dole sam mogao po docku tipkat (aplikacije - phone - customize), ali nisam mogao vrtiti po homescreenovima, otvarat aplikacije na homescr..., hardverske tipke su funkcionirale. Reboot riješio stvar. No sms je spašen bio i to je najbitnije.

ali mene zanima jel to bug u sms aplikaciji ili sustavu...jer ja koristim handcet sms, pa ako je problem samo u stock aplikaciji, onda u drugim programima ne bi smjelo biti tog problema...
koji newsgroup reader je dobar za mob?