Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.707.225
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Android borbeni komplet

Evo ljudi za sve one koji imaju Galaxy S, a htjeli bi igrat Dead Space - našao sam verziju igre koja radi.

Mogu vam dat' link, samo mi pošaljite PM.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: Android borbeni komplet
djigibao kaže...
Best Home Screen Replacement Go launcher EX

Glupo je nazvati Go Launcher Ex najbolju zamjenu za Homescreen kad to sve zavisi od korisnika do korisnika. Npr., ja koristim Launcher Pro Plus, a i koristio sam Go Launcher Ex, ali mi nekako najbolje odgovara LPP.

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
17 godina
KASA kaže...
Mitch kaže...
LIX, daj makni taj link :D

btw, glu mobile sad ima gotovo sve igre besplatne, samo sta ima reklama...
big time gangsta i super k.o boxing 2 su mi suuper, contract killer najbolja...

big time gangsta je dobar u početku ali kasnije ne možeš napredovat ako ne potrošiš pare( a za hrvatsku ionako nema opcije kupnje).novce sporo skupljaš a oružje i ostalo je preskupo.ne možeš ni zgrade napadat jer ti treba 6 gangstera a za 6 moraš imat najmanje 65 onih plavih kartica.ja sam u kasinu dobil 30 njih,nešt malo imam otprije nekaj sam na onim offerima dobil(pogledal sam videe jer igre na offerima nikako ne mogu registrirat).

ja sad imam 6 gangstera i sve sam ih kupio....bez kartica...samo mi fale dijamanti za workout...moram si neki autek kupit

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
15 godina
Mitch kaže...
KASA kaže...
Mitch kaže...
LIX, daj makni taj link :D

btw, glu mobile sad ima gotovo sve igre besplatne, samo sta ima reklama...
big time gangsta i super k.o boxing 2 su mi suuper, contract killer najbolja...

big time gangsta je dobar u početku ali kasnije ne možeš napredovat ako ne potrošiš pare( a za hrvatsku ionako nema opcije kupnje).novce sporo skupljaš a oružje i ostalo je preskupo.ne možeš ni zgrade napadat jer ti treba 6 gangstera a za 6 moraš imat najmanje 65 onih plavih kartica.ja sam u kasinu dobil 30 njih,nešt malo imam otprije nekaj sam na onim offerima dobil(pogledal sam videe jer igre na offerima nikako ne mogu registrirat).

ja sad imam 6 gangstera i sve sam ih kupio....bez kartica...samo mi fale dijamanti za workout...moram si neki autek kupit

kak si mogao nabavit 6 kad se samo njih 5 može uzet sa novcima a ostali se moraju s plavim karticama

17 godina
ocito da sam uspio...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
15 godina
Mitch kaže...
ocito da sam uspio...

onda ti imaš neku posebnu verziju samo za tebe a ja sam baš maloprije uzeo 6 gangstera za 60 plavih kartica

17 godina
KASA kaže...
Mitch kaže...
ocito da sam uspio...

onda ti imaš neku posebnu verziju samo za tebe a ja sam baš maloprije uzeo 6 gangstera za 60 plavih kartica

kad bi shootme radio u igrama slikao bih i stavio na forum, posto nece, probaj na OpenFientu vidjet moj profil...zove se Mihovil2....

EDIT - sad kad sam opet iso na desire stavit igru vidim da se samo pet ganstera moze uzet za pare..., ocito kad sam ja igrao igru da se moglo 6 gangstera uzet za pare (4. mj)

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 20:01 (Mitch).
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Vidim da je konačno izašao NFS Hot Pursuit na androidu. Ako se ne varam, za Xperiu Play. A što radi na Xperiji Play, obično radi i na Desireima (Adreno GPU). Pošto je NFS Shift bila najbolja igra tog žanra na androidu, očekujem i od ove puno. :)

Probao tko?

0 0 hvala 0
16 godina

Instalirao na x10, radi bez problema. Dobra igra, jako lijepa grafika i sve glatko ide.

16 godina
neaktivan
Argh, ja nisam nasao za SGS2...
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Šef kaže...
Argh, ja nisam nasao za SGS2...

Na mobilismu neki kažu...

Works on Galaxy s2 adreno version with chainfire + Qualcom plugin...

EDIT: adreno app, powervr and chainfire setted to powervr and everything work beautifully

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 21:10 (trap).
15 godina
Probao NFS Hot Pursuit i nije mi bas nesto. Odvozio par utrka i izbrisao. Puno mi je bolji NFS Shift, ljepsa je grafika i utrke su nekako zesce. No, probajte pa prosudite sami.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da li nettko zna neku dobru aplikaciju za mejrenje brzine vozila ,ali da ime head-up display opciju? Hvala!{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel igrao tko malo taj Hot Pursuit? Jel se i vama Lamborghini trese ko da ima četiri probušene gume?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ima neki program za mjenjanje omjera videa da se slika razvuce na ekran 100 %.. znaci da nema crnila .mob je galaxy ace 5830.

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
=xfact= kaže...

ima neki program za mjenjanje omjera videa da se slika razvuce na ekran 100 %.. znaci da nema crnila .mob je galaxy ace 5830.

rockplayer ima mogućnost da ti razvuče sliku preko cijelog ekrana (u donjem lijevom kutu ima gumbić)

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
=xfact= kaže...

Pa svaki custom aka aftermarket media player ima tu opciju :)

Cudi me da je vec nemas sa uredajem, sigurno je imas...

BTW to ti se zove fullscreen ako nisi kojem glupim slucajem znao :D

17 godina
Android borbeni komplet

Neznam jel bilo pa evo:

zgodna i besplatna alternativa za smartkeyboard pro, podržava i hrvatski jezik - MultiLing Keyboard:

https://market.android.com/details?id=com.klye.ime.latin

https://market.android.com/details?id=klye.plugin.hr

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
=xfact= kaže...

navedi koji.. i da player ima playlist ko i winamp.. znaci roknes 100 spotova i sviras u autu.. trenutno koristim mvideo player ali na full screenu nikad nerazvuce sliku 100 %.. lega je spomenuo rock player i on to stvarno razvuce samo kaj nema nis drugo u lite verziji.. ima neko full pa da kaze dojmove? i koji je ono vrag sa soft / hard decoding - mvideo nista netrazi i nikad ne zasteka.. dok rock vidim zastuca tu i tam..

xfact
17 godina
Android borbeni komplet

Interesantan program za snimanje ekrana na androidu (kome treba):

ScreenCast & Recorder FREE

http://av-gurus.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
=xfact= kaže...
Mitch kaže...
=xfact= kaže...

navedi koji.. i da player ima playlist ko i winamp.. znaci roknes 100 spotova i sviras u autu.. trenutno koristim mvideo player ali na full screenu nikad nerazvuce sliku 100 %.. lega je spomenuo rock player i on to stvarno razvuce samo kaj nema nis drugo u lite verziji.. ima neko full pa da kaze dojmove? i koji je ono vrag sa soft / hard decoding - mvideo nista netrazi i nikad ne zasteka.. dok rock vidim zastuca tu i tam..

BSPlayer lite ? PlayerPro?

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
=xfact= kaže...
Mitch kaže...
=xfact= kaže...

BSPlayer lite ? PlayerPro?

niti jedan od ta dva nema mogucnost fill screen ili slicno.. niti ikakvih opcija za ekran ili aspect ratio.. niti play next buttone..

xfact
17 godina
WTF?
Ja na oba playera gledam u full screen...rade reci da nisi probao nego ovako
16 godina
=xfact= kaže...

niti jedan od ta dva nema mogucnost fill screen ili slicno.. niti ikakvih opcija za ekran ili aspect ratio.. niti play next buttone..

Jesi uopće provjerio? Bs player ima i fill screen i play next i izradu playlista.

14 godina
neaktivan
dejo6 kaže...
=xfact= kaže...

Jesi uopće provjerio? Bs player ima i fill screen i play next i izradu playlista.

da provjerio sam oba.. dal ti imas full verziju ili lite?

xfact
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 21:11 (=xfact=).
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
WTF?

gledam i ja na full screen ali hocu da bude fill screen.. razmes?ako moze..

xfact
15 godina
neaktivan
=xfact= kaže...
Mitch kaže...
WTF?

gledam i ja na full screen ali hocu da bude fill screen.. razmes?ako moze..

kod tebe je ocito problem to sto ti video vec ima crne trake gore i dole, a videoplayer to nemoze izrezati osim ako ima opciju zuma, a onda ti opet izreze video sa strane. Isprobaj neki drugi video stavit pa ti bude full screen

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

zašto na ovoj youtube aplikaciji za android ne mogu gledati hrpu filmica,nadje mi puno manje rezultata,i to su uglavnom neki live klipići, nego u browseru na racunalu? thx!

0 0 hvala 0
17 godina
zato kaj nisu svi kompabitilni za HTML5
15 godina
neaktivan

ima kakva bolja aplikacija?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice