Evo ljudi za sve one koji imaju Galaxy S, a htjeli bi igrat Dead Space - našao sam verziju igre koja radi.
Mogu vam dat' link, samo mi pošaljite PM.
Evo ljudi za sve one koji imaju Galaxy S, a htjeli bi igrat Dead Space - našao sam verziju igre koja radi.
Mogu vam dat' link, samo mi pošaljite PM.
Glupo je nazvati Go Launcher Ex najbolju zamjenu za Homescreen kad to sve zavisi od korisnika do korisnika. Npr., ja koristim Launcher Pro Plus, a i koristio sam Go Launcher Ex, ali mi nekako najbolje odgovara LPP.
big time gangsta je dobar u početku ali kasnije ne možeš napredovat ako ne potrošiš pare( a za hrvatsku ionako nema opcije kupnje).novce sporo skupljaš a oružje i ostalo je preskupo.ne možeš ni zgrade napadat jer ti treba 6 gangstera a za 6 moraš imat najmanje 65 onih plavih kartica.ja sam u kasinu dobil 30 njih,nešt malo imam otprije nekaj sam na onim offerima dobil(pogledal sam videe jer igre na offerima nikako ne mogu registrirat).
ja sad imam 6 gangstera i sve sam ih kupio....bez kartica...samo mi fale dijamanti za workout...moram si neki autek kupit
big time gangsta je dobar u početku ali kasnije ne možeš napredovat ako ne potrošiš pare( a za hrvatsku ionako nema opcije kupnje).novce sporo skupljaš a oružje i ostalo je preskupo.ne možeš ni zgrade napadat jer ti treba 6 gangstera a za 6 moraš imat najmanje 65 onih plavih kartica.ja sam u kasinu dobil 30 njih,nešt malo imam otprije nekaj sam na onim offerima dobil(pogledal sam videe jer igre na offerima nikako ne mogu registrirat).
ja sad imam 6 gangstera i sve sam ih kupio....bez kartica...samo mi fale dijamanti za workout...moram si neki autek kupit
kak si mogao nabavit 6 kad se samo njih 5 može uzet sa novcima a ostali se moraju s plavim karticama
onda ti imaš neku posebnu verziju samo za tebe a ja sam baš maloprije uzeo 6 gangstera za 60 plavih kartica
onda ti imaš neku posebnu verziju samo za tebe a ja sam baš maloprije uzeo 6 gangstera za 60 plavih kartica
kad bi shootme radio u igrama slikao bih i stavio na forum, posto nece, probaj na OpenFientu vidjet moj profil...zove se Mihovil2....
EDIT - sad kad sam opet iso na desire stavit igru vidim da se samo pet ganstera moze uzet za pare..., ocito kad sam ja igrao igru da se moglo 6 gangstera uzet za pare (4. mj)
Vidim da je konačno izašao NFS Hot Pursuit na androidu. Ako se ne varam, za Xperiu Play. A što radi na Xperiji Play, obično radi i na Desireima (Adreno GPU). Pošto je NFS Shift bila najbolja igra tog žanra na androidu, očekujem i od ove puno. :)
Probao tko?
Instalirao na x10, radi bez problema. Dobra igra, jako lijepa grafika i sve glatko ide.
Na mobilismu neki kažu...
Works on Galaxy s2 adreno version with chainfire + Qualcom plugin...
EDIT: adreno app, powervr and chainfire setted to powervr and everything work beautifully
Da li nettko zna neku dobru aplikaciju za mejrenje brzine vozila ,ali da ime head-up display opciju? Hvala!
Jel igrao tko malo taj Hot Pursuit? Jel se i vama Lamborghini trese ko da ima četiri probušene gume?
ima neki program za mjenjanje omjera videa da se slika razvuce na ekran 100 %.. znaci da nema crnila .mob je galaxy ace 5830.
ima neki program za mjenjanje omjera videa da se slika razvuce na ekran 100 %.. znaci da nema crnila .mob je galaxy ace 5830.
rockplayer ima mogućnost da ti razvuče sliku preko cijelog ekrana (u donjem lijevom kutu ima gumbić)
Pa svaki custom aka aftermarket media player ima tu opciju :)
Cudi me da je vec nemas sa uredajem, sigurno je imas...
BTW to ti se zove fullscreen ako nisi kojem glupim slucajem znao :D
Neznam jel bilo pa evo:
zgodna i besplatna alternativa za smartkeyboard pro, podržava i hrvatski jezik - MultiLing Keyboard:
navedi koji.. i da player ima playlist ko i winamp.. znaci roknes 100 spotova i sviras u autu.. trenutno koristim mvideo player ali na full screenu nikad nerazvuce sliku 100 %.. lega je spomenuo rock player i on to stvarno razvuce samo kaj nema nis drugo u lite verziji.. ima neko full pa da kaze dojmove? i koji je ono vrag sa soft / hard decoding - mvideo nista netrazi i nikad ne zasteka.. dok rock vidim zastuca tu i tam..
navedi koji.. i da player ima playlist ko i winamp.. znaci roknes 100 spotova i sviras u autu.. trenutno koristim mvideo player ali na full screenu nikad nerazvuce sliku 100 %.. lega je spomenuo rock player i on to stvarno razvuce samo kaj nema nis drugo u lite verziji.. ima neko full pa da kaze dojmove? i koji je ono vrag sa soft / hard decoding - mvideo nista netrazi i nikad ne zasteka.. dok rock vidim zastuca tu i tam..
BSPlayer lite ? PlayerPro?
BSPlayer lite ? PlayerPro?
niti jedan od ta dva nema mogucnost fill screen ili slicno.. niti ikakvih opcija za ekran ili aspect ratio.. niti play next buttone..
niti jedan od ta dva nema mogucnost fill screen ili slicno.. niti ikakvih opcija za ekran ili aspect ratio.. niti play next buttone..
Jesi uopće provjerio? Bs player ima i fill screen i play next i izradu playlista.
Jesi uopće provjerio? Bs player ima i fill screen i play next i izradu playlista.
da provjerio sam oba.. dal ti imas full verziju ili lite?
gledam i ja na full screen ali hocu da bude fill screen.. razmes?ako moze..
gledam i ja na full screen ali hocu da bude fill screen.. razmes?ako moze..
kod tebe je ocito problem to sto ti video vec ima crne trake gore i dole, a videoplayer to nemoze izrezati osim ako ima opciju zuma, a onda ti opet izreze video sa strane. Isprobaj neki drugi video stavit pa ti bude full screen
zašto na ovoj youtube aplikaciji za android ne mogu gledati hrpu filmica,nadje mi puno manje rezultata,i to su uglavnom neki live klipići, nego u browseru na racunalu? thx!
ima kakva bolja aplikacija?