Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.701.289
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Android borbeni komplet

Ta je igra super za one koji su igrali ikad mafia wars na fbu..

evo sad sam i ja zaigrao i u 7 minuta igre dosao na 6 lvl....

ko me oce dodat u mafiju nek upise ovaj kod : RB5BX9

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 19:07 (Mitch).
15 godina
Mitch kaže...

Ta je igra super za one koji su igrali ikad mafia wars na fbu..

evo sad sam i ja zaigrao i u 7 minuta igre dosao na 6 lvl....

ko me oce dodat u mafiju nek upise ovaj kod : RB5BX9

dodao sam te,također tko želi dodat mene treba upisati ovaj kod: 3RAKBS

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
naki007 kaže...

Pozzz!!
evo malo sam isprobao jednu novu navigaciju na svom uređaju(DHD), aplikacija se zove Sygic Aura i meni je do sad najbolja...isprobo sam copilot,navigon,igo...oke su al...sygic aura je za mene No.1
Znači ima hrv meni, mapa je dobra, 3D mape, jako brzo nađe satelit, radi dobro zasada nema bugova, "force close", ima dosta opcija,tipa sigurnosne kamere,radari itd.....svakako preporucujem!!

su ispravili bug? u staroj verziji se nije moglo izaci iz aplikacije i nije bas pronalazilo satelite

hobi: androidhr.blogspot.com
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel ima kakva aplikacija da kad upalim mobitel da mi se ne pojavi ovo(slika 1), već da me traži šifru, nešto slično kao na slici 2 i kad upišem da mi se otvori home screen.

Slika 1 Slika 1
Slika 2 Slika 2
Home screen Home screen
http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

Jel ima kakva aplikacija da kad upalim mobitel da mi se ne pojavi ovo(slika 1), već da me traži šifru, nešto slično kao na slici 2 i kad upišem da mi se otvori home screen.

Mislim da se to može na većini android mobitela.Probaj ovako (iz glave bubam) otići na postavke-lokacija i sigurnost-zaključavanje zaslona i tamo pogledaj dali ima zaporka ili nešto slićno.{#}

No ovo je nakon svakog zakljućavanja tako da je malo iritantno upisivati stalno šifru bolje rješenje je napraviti onaj pattern.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 1:48 (Jebasu123).
14 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
Liverpool1892 kaže...

Mislim da se to može na većini android mobitela.Probaj ovako (iz glave bubam) otići na postavke-lokacija i sigurnost-zaključavanje zaslona i tamo pogledaj dali ima zaporka ili nešto slićno.{#}

No ovo je nakon svakog zakljućavanja tako da je malo iritantno upisivati stalno šifru bolje rješenje je napraviti onaj pattern.

Nema te mogućnosti.
Inače, radi se o mobitelu LG GT540. 

16 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
Jebasu123 kaže...
Liverpool1892 kaže...

Nema te mogućnosti.
Inače, radi se o mobitelu LG GT540. 

Ispricavam se neznam stvarno,ova opcija ima na x8.{#}

17 godina
Google Voice dostupan u Hrvatskoj

Google Voice je VoIP servis već neko vrijeme dostupan u SAD i Kanadi, a od danas i u 38 novih zemalja među kojima je i Hrvatska.

Google Voice koristi se iz Gmail aplikacije, što znači da će vam Gmail ponuditi mogućnost poziva čim se ulogirate. Ovu uslugu ne treba zamijeniti s dosadašnjom mogućnošću upućivanja besplatnih glasovnih i video poziva prema drugim Gmail korisnicima jer Google voice omogućuje pozivanje fiksnih i mobilnih brojeva širom svijeta, slično kao što funkcionira Skype, odnosno njegova usluga Skypeout. Dakle, za početak korištenja Google Voice usluge potrebno je kupiti kredit u iznosu od najmanje 10 eura, a cijene poziva možete provjeriti ovdje. Kad je Hrvatska u pitanju poziv fiksnu mrežu iznosi 0,02 dolara po minuti, a prema mobilnim mrežama 0,18 dolara (0,13 eura).

Google Voice je servis koji je još u razvoju i za sada ne nudi sve mogućnosti kao npr. Skype, no sigurno je da će uskoro ponuditi mnogo dodatnih usluga kao što je fiksni broj i razni pretplatnički modeli.

Mobilna verzija Google Voice aplikacije za sada ne postoji, ali se ipak može koristiti na Android uređajima i to putem web preglednika. Potrebno je otići na adresu m.google.com/voice i ulogirati se u svoj Gmail račun. Jednako kao i na računalu moguće je nadoplatiti kredit, a jedino na što treba paziti je potrošnja podatkovnog prometa ukoliko ste spojeni na 3G mrežu.

Izvor: mob.hr

http://av-gurus.blogspot.com/
Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
Re: Google Voice dostupan u Hrvatskoj
LOL

ovo je obrnuto od najnižih cijena za tomato!
tamo su mobilne jeftine oko 14lp, a fiksne oko 70 lp, ovdje je skroz obrnuto!
predobro
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
17 godina
Kako pobijediti malware za mobitele?

Pojava novog Android Trojana podsjetila nas je na rastuću prijetnju sigurnosti mobilnih uređaja. Novi trojanac prilično je jeziv - bilježi pozive na zaraženom telefonu i uploada ih na poslužitelj.Zasad se, čini se, još nije pretvorio u široko raširenu prijetnju, no opreza nikad dosta.

Naime, novi malware namijenjen pametnim telefonima pojavljuje se na tjednoj - ponekad i dnevnoj - bazi. Većina vlasnika takvih uređaja tu prijetnju još ne shvaća podjednako ozbiljno kao onu vezanu uz osobna računala. A trebali bi. Danas je u opticaju više mobilnih uređaja nego što je bilo PC-ja priključenih na internet 1996. godine. Cyberkriminalci otkrivaju da prijenosni uređaji nisu naročito dobro zaštićeni.
Vlasnici Androida, kažu stručnjaci tvrtke Lookout Security, danas imaju 2,5 puta veće izglede da će ih zaskočiti malware nego prije šest mjeseci.
U prvoj polovici godine, kažu, pola milijuna korisnika Androida imalo je posla s nekom vrstom malwarea. Broj takvih aplikacija porastao je tijekom istog razdoblja sa 80 na oko 400.
Osim malwarea, postoje i drugi načini kako pametni telefoni, tableti i slični uređaji mogu ugroziti sigurnost vaših privatnih podataka.
Primjerice, gubitak ili krađa nezaštićenog uređaja ozbiljan je rizik jer će slučajni nalaznik ili lopov imati pristup vašim osobnim kontaktima, e-pošti, često i korisničkim računima na društvenim mrežama, pa čak i online bankarstvu.
Srećom, postoji nekoliko jednostavnih koraka koje bilo tko može poduzeti kako bi zaštitio svoje podatke.

1) Zaključajte telefon
Čini se prilično očitim, ali mnoge - ako ne i većinu - na to treba podsjetiti. Prvi korak je postavljanje jednostavne lozinke, kako ne bi baš bilo tko mogao švrljati po vašem telefonu.

2) Kupujte samo od dobro poznatih dobavljača
To se naročito odnosi na korisnike Androida, budući da oni - za razliku od korisnika iPhonea - mogu skidati aplikacije i sa siteova koji nemaju veze s Googleom. Stoga obratite pozornost i aplikacije kupujte samo tamo gdje ste sigurni da je roba pouzdana i provjerena.

3) Provjerite svaki download aplikacije
Bez obzira je li aplikacija besplatna ili ste je platili, svaki download potencijalna je prijetnja sigurnosti vašeg telefona. Odvojite vrijeme i provjerite što točno skidate prije no što stisnete tipku za download.
Aplikacije koje su dulje dostupne (recimo šest mjeseci i više) i popraćene su nedavno postavljenim pozitivnim komentarima, vjerojatnije je da su sigurne.
Obratite posebno pažnju na to koja odobrenja aplikacija traži od vas. Otkažite download ako vam se čini da je zatražen pristup resursima telefona koji nemaju veze s funkcijom same aplikacije.

4) Čuvajte se čudnih SMS-ova i e-mailova
Vrijedi isto kao i za e-poštu: ako poruku ne očekujete i pošiljatelja ne poznajete, budite dvostruko na oprezu. Suzdržite se od klikanja na linkove u takvim porukama.

5) Koristite zaštitni softver
Kako prijetnja raste, tako se na tržištu pojavljuje i sve veći broj proizvoda koji nude zaštitu. Nabavite neki od njih i iskoristite ga.
Izvor: tportal.hr
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Najbolja obrana od virusa na androidu po meni je LookOut Mobile Security.

1 0 hvala 0
17 godina
bubamara98 kaže...

Najbolja obrana od virusa na androidu po meni je LookOut Mobile Security.

Ne znam da li ste pogledali video testove Antivirusnih programa za Android prije nekoliko stranica, ako niste evo vam link.

Za one koji nisu pogledali evo rezultata:

1. Dr. Web: 22/22 (100%)
  2. BitDefender: 21/22 (95.5%)
  3. Webroot: 20/22 (91%)
  4. AVG: 19/22 (86.4%)
  5. Lookout: 19/22 (86.4%)
  6. ESET: 14/22 (63.6%)
  7. Norton: 1/22 (4.5%)
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

je li moguće s nekom aplikacijom izmjeriti koliko se pretrči tokom igranja nogometa(koliko bi to bilo precizno, radi se o malom igralištu)? koja aplikacija bi bila dobra za to?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

je li moguće s nekom aplikacijom izmjeriti koliko se pretrči tokom igranja nogometa(koliko bi to bilo precizno, radi se o malom igralištu)? koja aplikacija bi bila dobra za to?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
poz...koji god da skinem blackmart...ruši se ili nevalja..moze link..u pp...za blackmart..hvala

0 0 hvala 0
17 godina
master.on.wheels kaže...

runkeeper pro

17 godina
Izašla nova verzija skype-a, i sad su video pozivi dostupni na gotovo svim HTC-ima (osim wildfirea) i na jos nekim LG-evima..
14 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

itko?

15 godina

ak ti niko ne pomogne do ponedjeljka il utorka, pomoci cu ti ja, jer mi je mob na servisu pa prije nemrem

nego jel zna tko kako u launcher pro plus stavit u dock da ima samo 4 ikone, a ne 5??

17 godina
odjavljen
Nocio kaže...

ak ti niko ne pomogne do ponedjeljka il utorka, pomoci cu ti ja, jer mi je mob na servisu pa prije nemrem

nego jel zna tko kako u launcher pro plus stavit u dock da ima samo 4 ikone, a ne 5??

mislim da se to ne može

15 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
Liverpool1892 kaže...

itko?

Koji uređaj i verziju Androida imaš?

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
14 godina
neaktivan
nj0fra kaže...
Liverpool1892 kaže...
Liverpool1892 kaže...

itko?

Koji uređaj i verziju Androida imaš?

LG GT540 i verzija službena 2.1 i mob je rooutan

15 godina
neaktivan

Hmm... Vjerovatno ovako: Postavke - Lokacija i sigurnost - Zatim trebaš naći dio "Postavke otključavanja zaslona" ili tako nešto i onda stisni na "Promjena zaključavanja zaslona" i tu će ti ponuditi više načina za zaključavanje zaslona. Uglavnom tako nekako bi trebalo ići, javi radi li.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
16 godina
neaktivan
nj0fra kaže...

Hmm... Vjerovatno ovako: Postavke - Lokacija i sigurnost - Zatim trebaš naći dio "Postavke otključavanja zaslona" ili tako nešto i onda stisni na "Promjena zaključavanja zaslona" i tu će ti ponuditi više načina za zaključavanje zaslona. Uglavnom tako nekako bi trebalo ići, javi radi li.

Isto to sam mu i ja rekao pa je odgovorio da nema te opcije...{#}

15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
nj0fra kaže...

Isto to sam mu i ja rekao pa je odgovorio da nema te opcije...{#}

Ma tek sam sada vidio, inače jako je čudno da nema toga.

17 godina
ima neki skype sa kojim radi zadnja kamera ?
17 godina
Liverpool1892 kaže...
Liverpool1892 kaže...

itko?

lol pa to se radi u postavkama...mozes i sa lockbotom...

settings -> location & security -> set up screen lock -> password

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Liverpool1892 kaže...
Liverpool1892 kaže...

itko?

lol pa to se radi u postavkama...mozes i sa lockbotom...

OMFG {#} vec je 2 puta objašnjeno to isto ali kaže da mu nema te opcije.Čitajte temu malo.

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
ima neki skype sa kojim radi zadnja kamera ?

Evo LINK. Prvo potpuno izbriši ovaj Skype koji sada imaš pa instaliraj ovaj i trebalo bi biti te opcije. Javi dali radi.

14 godina
neaktivan
nj0fra kaže...

Mitch kaže...

Ja želim da umjesto ovoga (slika 1) da upišem broj (slika 2).

Kada odem postavke>sigurnost i lokacija>promjeni gestu i bude mi slika i da nacrtam gestu, a vidio sam da umjesto geste mogu staviti i brojeve ali neznam kako. Možda ima nekakva aplikacija za to?

Slika 1 Slika 1
Slika 2 Slika 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice