Ta je igra super za one koji su igrali ikad mafia wars na fbu..
evo sad sam i ja zaigrao i u 7 minuta igre dosao na 6 lvl....
ko me oce dodat u mafiju nek upise ovaj kod : RB5BX9
dodao sam te,također tko želi dodat mene treba upisati ovaj kod: 3RAKBS
Pozzz!!
evo malo sam isprobao jednu novu navigaciju na svom uređaju(DHD), aplikacija se zove Sygic Aura i meni je do sad najbolja...isprobo sam copilot,navigon,igo...oke su al...sygic aura je za mene No.1
Znači ima hrv meni, mapa je dobra, 3D mape, jako brzo nađe satelit, radi dobro zasada nema bugova, "force close", ima dosta opcija,tipa sigurnosne kamere,radari itd.....svakako preporucujem!!
su ispravili bug? u staroj verziji se nije moglo izaci iz aplikacije i nije bas pronalazilo satelite
Jel ima kakva aplikacija da kad upalim mobitel da mi se ne pojavi ovo(slika 1), već da me traži šifru, nešto slično kao na slici 2 i kad upišem da mi se otvori home screen.
Mislim da se to može na većini android mobitela.Probaj ovako (iz glave bubam) otići na postavke-lokacija i sigurnost-zaključavanje zaslona i tamo pogledaj dali ima zaporka ili nešto slićno.
No ovo je nakon svakog zakljućavanja tako da je malo iritantno upisivati stalno šifru bolje rješenje je napraviti onaj pattern.
Jel ima kakva aplikacija da kad upalim mobitel da mi se ne pojavi ovo(slika 1), već da me traži šifru, nešto slično kao na slici 2 i kad upišem da mi se otvori home screen.
Mislim da se to može na većini android mobitela.Probaj ovako (iz glave bubam) otići na postavke-lokacija i sigurnost-zaključavanje zaslona i tamo pogledaj dali ima zaporka ili nešto slićno.
No ovo je nakon svakog zakljućavanja tako da je malo iritantno upisivati stalno šifru bolje rješenje je napraviti onaj pattern.
Nema te mogućnosti.
Inače, radi se o mobitelu LG GT540.
Nema te mogućnosti.
Inače, radi se o mobitelu LG GT540.
Ispricavam se neznam stvarno,ova opcija ima na x8.
Google Voice je VoIP servis već neko vrijeme dostupan u SAD i Kanadi, a od danas i u 38 novih zemalja među kojima je i Hrvatska.
Google Voice koristi se iz Gmail aplikacije, što znači da će vam Gmail ponuditi mogućnost poziva čim se ulogirate. Ovu uslugu ne treba zamijeniti s dosadašnjom mogućnošću upućivanja besplatnih glasovnih i video poziva prema drugim Gmail korisnicima jer Google voice omogućuje pozivanje fiksnih i mobilnih brojeva širom svijeta, slično kao što funkcionira Skype, odnosno njegova usluga Skypeout. Dakle, za početak korištenja Google Voice usluge potrebno je kupiti kredit u iznosu od najmanje 10 eura, a cijene poziva možete provjeriti ovdje. Kad je Hrvatska u pitanju poziv fiksnu mrežu iznosi 0,02 dolara po minuti, a prema mobilnim mrežama 0,18 dolara (0,13 eura).Google Voice je servis koji je još u razvoju i za sada ne nudi sve mogućnosti kao npr. Skype, no sigurno je da će uskoro ponuditi mnogo dodatnih usluga kao što je fiksni broj i razni pretplatnički modeli.
Mobilna verzija Google Voice aplikacije za sada ne postoji, ali se ipak može koristiti na Android uređajima i to putem web preglednika. Potrebno je otići na adresu m.google.com/voice i ulogirati se u svoj Gmail račun. Jednako kao i na računalu moguće je nadoplatiti kredit, a jedino na što treba paziti je potrošnja podatkovnog prometa ukoliko ste spojeni na 3G mrežu.
Izvor: mob.hr
Pojava novog Android Trojana podsjetila nas je na rastuću prijetnju sigurnosti mobilnih uređaja. Novi trojanac prilično je jeziv - bilježi pozive na zaraženom telefonu i uploada ih na poslužitelj.Zasad se, čini se, još nije pretvorio u široko raširenu prijetnju, no opreza nikad dosta.
Najbolja obrana od virusa na androidu po meni je LookOut Mobile Security.
Najbolja obrana od virusa na androidu po meni je LookOut Mobile Security.
Ne znam da li ste pogledali video testove Antivirusnih programa za Android prije nekoliko stranica, ako niste evo vam link.
Za one koji nisu pogledali evo rezultata:
je li moguće s nekom aplikacijom izmjeriti koliko se pretrči tokom igranja nogometa(koliko bi to bilo precizno, radi se o malom igralištu)? koja aplikacija bi bila dobra za to?
je li moguće s nekom aplikacijom izmjeriti koliko se pretrči tokom igranja nogometa(koliko bi to bilo precizno, radi se o malom igralištu)? koja aplikacija bi bila dobra za to?
runkeeper pro
itko?
ak ti niko ne pomogne do ponedjeljka il utorka, pomoci cu ti ja, jer mi je mob na servisu pa prije nemrem
nego jel zna tko kako u launcher pro plus stavit u dock da ima samo 4 ikone, a ne 5??
ak ti niko ne pomogne do ponedjeljka il utorka, pomoci cu ti ja, jer mi je mob na servisu pa prije nemrem
nego jel zna tko kako u launcher pro plus stavit u dock da ima samo 4 ikone, a ne 5??
mislim da se to ne može
itko?
Koji uređaj i verziju Androida imaš?
itko?
Koji uređaj i verziju Androida imaš?
LG GT540 i verzija službena 2.1 i mob je rooutan
Hmm... Vjerovatno ovako: Postavke - Lokacija i sigurnost - Zatim trebaš naći dio "Postavke otključavanja zaslona" ili tako nešto i onda stisni na "Promjena zaključavanja zaslona" i tu će ti ponuditi više načina za zaključavanje zaslona. Uglavnom tako nekako bi trebalo ići, javi radi li.
Hmm... Vjerovatno ovako: Postavke - Lokacija i sigurnost - Zatim trebaš naći dio "Postavke otključavanja zaslona" ili tako nešto i onda stisni na "Promjena zaključavanja zaslona" i tu će ti ponuditi više načina za zaključavanje zaslona. Uglavnom tako nekako bi trebalo ići, javi radi li.
Isto to sam mu i ja rekao pa je odgovorio da nema te opcije...
Isto to sam mu i ja rekao pa je odgovorio da nema te opcije...
Ma tek sam sada vidio, inače jako je čudno da nema toga.
itko?
lol pa to se radi u postavkama...mozes i sa lockbotom...
settings -> location & security -> set up screen lock -> password
itko?
lol pa to se radi u postavkama...mozes i sa lockbotom...
OMFG vec je 2 puta objašnjeno to isto ali kaže da mu nema te opcije.Čitajte temu malo.
Evo LINK. Prvo potpuno izbriši ovaj Skype koji sada imaš pa instaliraj ovaj i trebalo bi biti te opcije. Javi dali radi.
Ja želim da umjesto ovoga (slika 1) da upišem broj (slika 2).
Kada odem postavke>sigurnost i lokacija>promjeni gestu i bude mi slika i da nacrtam gestu, a vidio sam da umjesto geste mogu staviti i brojeve ali neznam kako. Možda ima nekakva aplikacija za to?