Meni lookout ne može pronaći mob, MobiUcare je daleko bolji što se toga tiče.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hm meni lookout nalazi mob tocno na broj kuce, ja zivim u zagrebu pa sad je i to bitno jer okolna mjesta nemogu imati toliki satelitski zum u mjesto kao što zagreb ima
http://www.androidpit.com/en/android/blog/396722/HTC-Sensation-Has-a-Dust-Problem

hm meni lookout nalazi mob tocno na broj kuce, ja zivim u zagrebu pa sad je i to bitno jer okolna mjesta nemogu imati toliki satelitski zum u mjesto kao što zagreb ima
evo ja nisam iz zagreba, ja sam onak iz dosta manjeg mjesta a lociralo me, ma u metar... ja nisam mislil da to radi tak dobro...
btw. je taj lookout povezan s mobom ili karticom unutra? jer ak je s karticom onda mi to nist ne znaci...
evo ja nisam iz zagreba, ja sam onak iz dosta manjeg mjesta a lociralo me, ma u metar... ja nisam mislil da to radi tak dobro...
btw. je taj lookout povezan s mobom ili karticom unutra? jer ak je s karticom onda mi to nist ne znaci...
Koliko sam shvatio SMS-om locira mobitel.
Mene zanima, ovaj novi market, hoće li doči kroz updae uskoro, dali što gubim ako ga instaliram skinutog s neta?
Mene zanima, ovaj novi market, hoće li doči kroz updae uskoro, dali što gubim ako ga instaliram skinutog s neta?
Ja sam izgubio paid apps...
deski kako stavit ovaj novi market koi je dosao ?
Skini apk odavde http://www.multiupload.com/LLTIUKCX6M
Otvori s nekim file browserom i instaliraš.
Ak ti dopi*di otvoriš market u setrings applications i uninstall updates

sa mobom je naravno povezan, nemozes se locirat ako nisi spojen na wifi, gps ili 3g.
sa mobom je naravno povezan, nemozes se locirat ako nisi spojen na wifi, gps ili 3g.
Nekako mi se čini da je tu GPS ipak najbitniji, i broj satelita koji te vide !!
nece mi instalirat vending na xperiji -.-

pa kako mos objasnit?
nece mi instalirat vending na xperiji -.-
Koja xperia, koja verzija androida?
velika x10 verzija org je 2.1 a ja imam 2.2.1
velika x10 verzija org je 2.1 a ja imam 2.2.1
pa upravo zato i neće....svaki developer roma izbacuje svoje google apps-eve...
tako imas i za CM7, i za Pays, i za Miui itd.
Sto da uradim da vratim na 2.1 pa da onda probam?

a kada če biti dostupan kao automatic update, a ne da ga instaliram?
pa već je za sve uređaje koji imaju org. retail softver dostupan 3.0.2.7
pa već je za sve uređaje koji imaju org. retail softver dostupan 3.0.2.7
nije mi jasno ovo žuto pa ja imam 2.2.1 na ideosu orginal? Ili se misli na one uređaje koji su direktno od googla
skini ovaj s linka za kojeg ti definitivno nije problem tih par mb, i s njim bi trebalo automatski radit update kad su popravili servere za tu verziju

skini ovaj s linka za kojeg ti definitivno nije problem tih par mb, i s njim bi trebalo automatski radit update kad su popravili servere za tu verziju
aha, ja sam npr probo pobrisati update, i vrati se na onaj stari sivi, i onda se on opet nadogradi sam na onaj zeleni al ne na ovaj.. al ko ga šljivi.. ne sviđa mi se novi..xD :)
Možda će zazvučati čudno, ali zna li netko da li postoji program za PC sličan super korisnoj aplikaciji za Android, a 'odaziva' se na ime Vignette. Tu aplikaciju imam instaliranu već duže vrijeme, ali tek sam nedavno otkrio njen potencijal. Dakle, zna li netko zna za pc program(čić) sličnih mogućnosti, tj. slične ideje? U dva-tri klika s odabranim filterom do dobre fotke
Možda će zazvučati čudno, ali zna li netko da li postoji program za PC sličan super korisnoj aplikaciji za Android, a 'odaziva' se na ime Vignette. Tu aplikaciju imam instaliranu već duže vrijeme, ali tek sam nedavno otkrio njen potencijal. Dakle, zna li netko zna za pc program(čić) sličnih mogućnosti, tj. slične ideje? U dva-tri klika s odabranim filterom do dobre fotke
A možda Photoscape?
Meni osobno ako nešto treba brzo radim tu.. a i jednostavno...
Ima i naprednijih mogučnosti...
znam za apps koji streamaju serije na mobu, ali ima li koja za streamanje filmova?
mui gratuioso bih bio :)
znam za apps koji streamaju serije na mobu, ali ima li koja za streamanje filmova?
mui gratuioso bih bio :)
a ovo? VLC Direct