Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.700.201
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Android borbeni komplet
Koji market? Je li Blackmart?
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
17 godina
Ja sam na tele cvaj i nemam paid apps
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
Kod mene isto nema paid apostol, tele2 sam. I mene zanima taj market.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Nema piraterije. Pazite na sto linkate

Relation to the original topic decreases with every single post

1 0 hvala 1
16 godina
Lazarus Long kaže...

Zakaj piraterija? Pa to je kao da kad netko stavi link na uTorrent...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
DamageHigh kaže...
Lazarus Long kaže...

pa applanet je piratski market ako nisi znao...on je baziran na torrent fileovima

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima li kakav dobar video player za ondroid i trebo mi bi neki progrma za pregled slika ovaj što je od moba je ok al ima li nešto bolje?

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zvjerkan kaže...

Ima li kakav dobar video player za ondroid

RockPlayer

17 godina
mind_challenge kaže...

nema kategorije, već kad tražiš neku aplikaciju onda će ti izbacit i one koje se plaćaju :)

a uspješno ih možeš kupit :)

16 godina
Mitch kaže...

pa applanet je piratski market ako nisi znao...on je baziran na torrent fileovima

Ako ja sad linkam TPB je li to isto piraterija? Dakle home page TPB-a.

Mitch kaže...
mind_challenge kaže...

nema kategorije, već kad tražiš neku aplikaciju onda će ti izbacit i one koje se plaćaju :)

a uspješno ih možeš kupit :)

Kod mene ima top paid..:D

17 godina
DamageHigh kaže...
Mitch kaže...

Ako ja sad linkam TPB je li to isto piraterija? Dakle home page TPB-a.

pa nije, ali ako odeš na te dvije stranice Android uređajem, odmah će ti počet skidat aplikaciju iz svojih "izvora" :)

14 godina
Mitch kaže...
DamageHigh kaže...
Lazarus Long kaže...

Ovo je stvarno za mene VELIKO Iznenađenje, obzirom koliko sam na forumu, da bih ikada čuo nešto kontra Applanet-a i piratiziranja kao takvog pojma uopće {#}  !?

Jedno podpitanje, ima li onda kakvih komplikacija, implikacija ili problema s mobom, adresama bilo koje vrste i opasnosti za krajnji mjesečni račun ako sam/ste se linkali na stranicu, da iz nekog banana razloga ne bih dobio račun od pa recimo 1200 €{#}  {#}  a ja ispao  {#} ili  {#}??!!

ATJ Lučko
16 godina
Mitch kaže...

pa nije, ali ako odeš na te dvije stranice Android uređajem, odmah će ti počet skidat aplikaciju iz svojih "izvora" :)

Pa home page TPB-a upravo igra ulogu aplikacije u ovoj priči. Koliko ja znam, aplikacija sama po sebi nije piratska. Downloadom aplikacije ne narušavam ničija autorska prava. Zato sam i rekao da nije piraterija.

Ako ja nekog kresnem po glavi tavom, to ne znači da je tava nedozvoljeno oružje..

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Mitch kaže...

Pa home page TPB-a upravo igra ulogu aplikacije u ovoj priči. Koliko ja znam, aplikacija sama po sebi nije piratska. Downloadom aplikacije ne narušavam ničija autorska prava. Zato sam i rekao da nije piraterija.

Ako ja nekog kresnem po glavi tavom, to ne znači da je tava nedozvoljeno oružje..

U potpunosti se slazem i koliko se puta tu o tome govorilo, a nikad niti jedan moderator to nije sankcionira...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
ATJLučko kaže...

Ovo je stvarno za mene VELIKO Iznenađenje, obzirom koliko sam na forumu, da bih ikada čuo nešto kontra Applanet-a i piratiziranja kao takvog pojma uopće {#}  !?

Jedno podpitanje, ima li onda kakvih komplikacija, implikacija ili problema s mobom, adresama bilo koje vrste i opasnosti za krajnji mjesečni račun ako sam/ste se linkali na stranicu, da iz nekog banana razloga ne bih dobio račun od pa recimo 1200 €{#} {#}  a ja ispao {#} ili {#}??!!

nema DH je u pravu....samo se downloadom krse prava...al opet...na xda dobijes ban ako spomenes rijec blackmart i stavis sliku da si nesto skinuo...

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

BackStab 2 HD odlicna igra sa odlicnom grafikom ali trza na mom Desire-u XD Kazu da pomaze onaj drajvr/program/skripta sta li je vec sto se koristi za Tegra igre ali nije mi tel rutovan pa nisam probao xD

I jedan jako dobar player :D

https://market.android.com/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&feature=search_result

BTW Presao sam Cut the Rope sad cekam nove kutije. Nego da li neko zna postoji li program koji ce mi sacuvati sve sejvove iz igara kad ih obrisem pa da mogu nastaviti igrati gdje sam stao kad opet instaliram?

http://vgm.tv/
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 12:04 (dex3108).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

BackStab 2 HD odlicna igra sa odlicnom grafikom ali trza na mom Desire-u XD Kazu da pomaze onaj drajvr/program/skripta sta li je vec sto se koristi za Tegra igre ali nije mi tel rutovan pa nisam probao xD

I jedan jako dobar player :D

https://market.android.com/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&feature=search_result

BTW Presao sam Cut the Rope sad cekam nove kutije. Nego da li neko zna postoji li program koji ce mi sacuvati sve sejvove iz igara kad ih obrisem pa da mogu nastaviti igrati gdje sam stao kad opet instaliram?

Jel moze link za ovo sa skriptama i uputama za tegra igre?

A za savegame mozes koristiti titanium backup i spremiti "data" od igara. Samo nisam siguran da TB radi na nerootanim mobitelima :P

16 godina
Android borbeni komplet
Pokusavam za svoj HTC Sensation kupiti Asphalt 6: Adrenaline HD, ali nikako ne mogu, jer ne mogu odabrat Croatia za zemlju na Gameloftovim stranicama.
Ima li tko rjesenje? Jeli tko uspio kupiti? Thnx.
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sardax kaže...
Pokusavam za svoj HTC Sensation kupiti Asphalt 6: Adrenaline HD, ali nikako ne mogu, jer ne mogu odabrat Croatia za zemlju na Gameloftovim stranicama.

jednostavno nemres kupit...probaj sa proxyem al sumnjam jer nemres skidat bas preko proxya

skini igru piratski, jedino tako.

16 godina
A nemogu je nac. Ako tko ima za poslat link na PM, hvala =0
17 godina
Android borbeni komplet

Lockscreen = https://market.android.com/details?id=com.teslacoilsw.widgetlocker

Sat = https://market.android.com/details?id=com.th.android.widget.gTabsimiClock

Brojač poziva/sms/mail = http://www.appbrain.com/app/missed-it/net.igecelabs.android.MissedIt

Music control za navedeni lockscreen, vidljiv samo kad svira mjuza (podržava određene playere u free verziji) = https://market.android.com/details?id=cz.jhg.musiccontrolwidget

CowonD3Lock unlocker tema za otključavanje

Integrirani charging & alarm widget

Font Neo Sans Pro (e tu nema đaba linka {#})

bez zike bez zike
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Postoji li neki app s kojim bi pojačao izlazni zvuk na 3.5 mm izlazu??

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zvjerkan kaže...

Možda https://market.android.com/details?id=com.smartandroidapps.equalizer

ili http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=795233

14 godina
Android borbeni komplet
Nikad nis neces saznat ako ne probas :)
Benzin 20kn, upaljac 3kn, gledati kako skola gori: NEPROCJENJIVO!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sardax kaže...

4.200 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : AK47 Dual Mags Silenced | M1911 Silenced | Ghost Pro Warlord Pro Hacker Pro | Nova 6 Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
16 godina
redrum781 kaže...
Zvjerkan kaže...

Možda https://market.android.com/details?id=com.smartandroidapps.equalizer

ili http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=795233

Voodoo Control, jedini app s kojim se hardwerski moze pojacat zvuk na Nexusu S i Galaxyu S. Za 15dB.

4.200 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : AK47 Dual Mags Silenced | M1911 Silenced | Ghost Pro Warlord Pro Hacker Pro | Nova 6 Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
16 godina
8ax kaže...
sardax kaže...

=) On se smije ... Kupujem sve appove koje mogu, kao i doniram tamo gdje mogu radi necijeg truda.

16 godina
Nema recesije a? :D
14 godina
Android borbeni komplet

evo decki da se i ja pohvalim :) mob: xperia x10i

IGRE

1. Burn The Rope

2. Worms

3. Cut The Rope

4.Mouse Trap

APP

1.4shared

2.XfireMobile

3.Juice Defender Ultimate

4.Zedge

5.Titanium Backup

5.Speed Test

6.Dr.Web Light

7.WF & Clock Widget

to je to i molio bi da napisete koju jakoo korisnu aplikaciju koja moze sluzit svakodnevno a ne samo da otvorim u jednom tjednu :) 

Benzin 20kn, upaljac 3kn, gledati kako skola gori: NEPROCJENJIVO!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lookout premium ?
najbolja must have app
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice