Racun sam tamo napravio cekat ce jos god. dana dok ne kupim bolji mobitel... :)
Btw. PocketGod je vec spomenut nekoliko puta. Odlicna igra, ali joj fali prica... :)

Jel zna tko kako mogu promjenit svoj gmail na mobu jer sam zaboravio šifru i ne mogu ući u Market, btw jel vam radi Applanet?
Trebalo bi ici tako da odes na Settings > Accounts & sync i ondje uklonis sadasnji Gmail account i dodas novi.
Applanet mi ne radi.
Jel zna tko kako mogu promjenit svoj gmail na mobu jer sam zaboravio šifru i ne mogu ući u Market, btw jel vam radi Applanet?
Trebalo bi ici tako da odes na Settings > Accounts & sync i ondje uklonis sadasnji Gmail account i dodas novi.
Applanet mi ne radi.
hah čudno. meni applanet savršeno radi
Onda je valjda do mene :)
nikako, ne mozes...jedino ako napravis novi account i reset to factory default.
a ne bi trebao imat negdje ono "forget password" ?
Applanet mi ne radi.
Pregledao sam sve al nema toga..
Ne, nigdje nema 'forget password', a ništa, morat ću factory reset
Radi na desireu hd, bez trzanja, glatko.
Ne, nigdje nema 'forget password', a ništa, morat ću factory reset
kako nema ? ima, malo bolje gledaj. "Can't access your account?" a sta je to ??
Daaa... ziher
Procitaj 5-6 postova iznad...
Jel postoji neka aplikacija za skidanje pjesama sa youtube-a ali da skida odmah kao MP3 ?
Dobro to znam, ali imao sam program s kojim sam skidao video s youtube-a i onda sam s tim istim programom radio convert u mp3. pa sam mislio jel postoji mozd neka aplikacija koja ce to radit odma, da ne moram radit 2 radnje za jednu pjesmu.
može li mi netko preporučiti navigaciju ili karte za x8 koje će raditi offline
Jel postoji neka aplikacija za skidanje pjesama sa youtube-a ali da skida odmah kao MP3 ?
Imas ovu stranicu koja ti konvertira video sa youtube u mp3.
https://market.android.com/details?id=com.dylan.tube
EDIT: Vidim da su me preduhitrili :)
Da TubeMate je odličan. Pokreneš aplikaciju youtube, i kad nađeš video koji hočeš, klikneš na share, i odabereš tubemate i pita te u kojoj kvaliteti hoćeš skinuti, i dal hoćeš video ili mp3
Evo sam skužio da sad na tricorder app-u pokazuje solarne baklje, cool
postoji li možda neka aplikacija pomoću koje mogu napraviti foldere za x8? znači umjesto svake aplikacije odvojeno da mogu napraviti par foldera i tu svrstati aplikacije/igre
Koristim HTC DHD, ali androidi su oba, koji ti je software?
Možeš li u My Computer pronaći X8 kao externi HD? Ako možeš, otvori ga i trebao bi dobiti jedan panel u kojem imaš podijeljene failove. Ako nećeš niti jedan koristiti, ti napravi novi, imenuj ga i puni sa sadržajem.
Na DHD-u sam instalirao Dropbox-cloud aplikaciju (moraš i na komp), tako puno jednostavnije prebacuješ sadržaj obostrano mob/komp i obrnuto.
postoji li možda neka aplikacija pomoću koje mogu napraviti foldere za x8? znači umjesto svake aplikacije odvojeno da mogu napraviti par foldera i tu svrstati aplikacije/igre
Neznam kako je tamo s onim SE suceljem, ali mozes s SiMi Foler, Folder Organizer,... ili s GO Launcherom
Ne treba ti sense za to. Imas more aplikacija koje to isto rade plus recimo go lancher to isto moze i to na iphone nacin. Prevuces ikonu jednu na drugu i on ti automatski napravi folder.
Meni je super Simi folder widget u njega lako organiziraš aplikacije i vrlo lijepo se da kustomizirati što se tiče izgleda foldera, od boje i transparetnosti pozadine, pa do veličina ikona, dali horizontalno ili vertikalno slaganje, sortiranje po abecedi, ili po učestalosti pokretanja, a možete mu i ikonu promijeniti da bude još ljepše. U paru sa launcherpro dockom meni je to funkcionalno a i oku ugodno
Pokušavam stavit Froyo 2.2 na svoj Galaxy i7500 al' nikako ne ide Napravio sam factory reset jer nisam mogao ući u Market, a sad ne mogu ništa downloadat. Uđem u Market i stisnem GalaxyUpdater i stisnem 'Download' i izbacuje me tj. piše 'Force close', to mi bude kod svakog downloada, i kad idem preko browsera skinut, i preko Gmaila. Jel zna tko u čemu je problem?
3gwatchdog tj. njegov widget
logic ti rekao, 3G watchdog, small widget. Twitter imam, ali samo da crpim info od raznih portala tipa bug, mycrysis da nemoram stalno refreshati stranice i gledati ima kakvih vijesti, ali ništa ne tweetam jer mi je koncept toga glup Imam facebook i to mi previše