Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.708.738
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Ah, znaci da nije do mene...
Racun sam tamo napravio cekat ce jos god. dana dok ne kupim bolji mobitel... :)
Btw. PocketGod je vec spomenut nekoliko puta. Odlicna igra, ali joj fali prica... :)
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Jel zna tko kako mogu promjenit svoj gmail na mobu jer sam zaboravio šifru i ne mogu ući u Market, btw jel vam radi Applanet?

Trebalo bi ici tako da odes na Settings > Accounts & sync i ondje uklonis sadasnji Gmail account i dodas novi.

Applanet mi ne radi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 12:13 (Proz0r).
15 godina
protjeran
Proz0r kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Jel zna tko kako mogu promjenit svoj gmail na mobu jer sam zaboravio šifru i ne mogu ući u Market, btw jel vam radi Applanet?

Trebalo bi ici tako da odes na Settings > Accounts & sync i ondje uklonis sadasnji Gmail account i dodas novi.

Applanet mi ne radi.

hah čudno. meni applanet savršeno radi {#}

Najbolji hrvatski anime portal: animehr.com
16 godina
neaktivan

Onda je valjda do mene :)

15 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

nikako, ne mozes...jedino ako napravis novi account i reset to factory default.

a ne bi trebao imat negdje ono "forget password" ?

16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Applanet mi ne radi.

Pregledao sam sve al nema toga..

Igor666 kaže...

Ne, nigdje nema 'forget password', a ništa, morat ću factory reset

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
16 godina
Šef kaže...
Jeste li probali Dungeon Defenders? Igra se cini jako super, grafika brutalna, Unreal Engine,...
Zanima me kako radi kod vas i na kojem mobitelu.
Jer meni na Desireu steka, a min. zahtjevi su 800MHz proc., 512MB RAM i oko 600MB na sdcard.

Probajte pa javite kako vam radi! :)

Radi na desireu hd, bez trzanja, glatko.

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
bas dobro igra izgleda, dali bi mogao to na optimusu gt540, procesor sam klokao na 880 mhz tak da to nebi bio problem, jedino rezolucija

0 0 hvala 0
15 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Ne, nigdje nema 'forget password', a ništa, morat ću factory reset

kako nema ? ima, malo bolje gledaj. "Can't access your account?" a sta je to ??

16 godina
neaktivan
Pri3s7 kaže...
bas dobro igra izgleda, dali bi mogao to na optimusu gt540, procesor sam klokao na 880 mhz tak da to nebi bio problem, jedino rezolucija

Daaa... ziher

Procitaj 5-6 postova iznad...

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
17 godina
Android borbeni komplet

Jel postoji neka aplikacija za skidanje pjesama sa youtube-a ali da skida odmah kao MP3 ?

BF:BC2 ingame nick: steve385
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ne jer je na YT-u ona u video formatu.
Gimnazija Antuna Gustava Matoša
17 godina
Android borbeni komplet

Dobro to znam, ali imao sam program s kojim sam skidao video s youtube-a i onda sam s tim istim programom radio convert u mp3. pa sam mislio jel postoji mozd neka aplikacija koja ce to radit odma, da ne moram radit 2 radnje za jednu pjesmu.

BF:BC2 ingame nick: steve385
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
da glupe rame :( to je jedina mana moba

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

može li mi netko preporučiti navigaciju ili karte za x8 koje će raditi offline

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
steve90 kaže...

Jel postoji neka aplikacija za skidanje pjesama sa youtube-a ali da skida odmah kao MP3 ?

Imas ovu stranicu koja ti konvertira video sa youtube u mp3.

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
17 godina
neaktivan
@dv14
Igo radi provjereno.
:)
16 godina
steve90 kaže...

Postoji i zove se TubeMate

16 godina
steve90 kaže...

https://market.android.com/details?id=com.dylan.tube

EDIT: Vidim da su me preduhitrili :)

Da TubeMate je odličan. Pokreneš aplikaciju youtube, i kad nađeš video koji hočeš, klikneš na share, i odabereš tubemate i pita te u kojoj kvaliteti hoćeš skinuti, i dal hoćeš video ili mp3

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 16:23 (nsoul).
16 godina
Android borbeni komplet

Evo sam skužio da sad na tricorder app-u pokazuje solarne baklje, cool

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

postoji li možda neka aplikacija pomoću koje mogu napraviti foldere za x8? znači umjesto svake aplikacije odvojeno da mogu napraviti par foldera i tu svrstati aplikacije/igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Koristim HTC DHD, ali androidi su oba, koji ti je software?

Možeš li u My Computer pronaći X8 kao externi HD? Ako možeš, otvori ga i trebao bi dobiti jedan panel u kojem imaš podijeljene failove. Ako nećeš niti jedan koristiti, ti napravi novi, imenuj ga i puni sa sadržajem.

Na DHD-u sam instalirao Dropbox-cloud aplikaciju (moraš i na komp), tako puno jednostavnije prebacuješ sadržaj obostrano mob/komp i obrnuto.

16 godina
neaktivan
dv14 kaže...

postoji li možda neka aplikacija pomoću koje mogu napraviti foldere za x8? znači umjesto svake aplikacije odvojeno da mogu napraviti par foldera i tu svrstati aplikacije/igre

Neznam kako je tamo s onim SE suceljem, ali mozes s SiMi Foler, Folder Organizer,... ili s GO Launcherom

16 godina
Android borbeni komplet
Nedavno mi je jedan lik rekao da sense ima najruzniji homescreen i da x8 ima najbolji, onda je instalirao launcher pro stavio sense sat, friendstream... tolko o x8 . U senseu mozes na homescreenu radit foldere i onda u njih stavljat aplikacije, probaj mozda ima i na x8, to mi je puno prakticnije i brze se dolazi do aplikacija.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne treba ti sense za to. Imas more aplikacija koje to isto rade plus  recimo go lancher to isto moze i to na iphone nacin. Prevuces ikonu jednu na drugu i on ti automatski napravi folder.

16 godina
Android borbeni komplet

Meni je super Simi folder widget u njega lako organiziraš aplikacije i vrlo lijepo se da kustomizirati što se tiče izgleda foldera, od boje i transparetnosti pozadine, pa do veličina ikona, dali horizontalno ili vertikalno slaganje, sortiranje po abecedi, ili po učestalosti pokretanja, a možete mu i ikonu promijeniti da bude još ljepše. U paru sa launcherpro dockom meni je to funkcionalno a i oku ugodno{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pokušavam stavit Froyo 2.2 na svoj Galaxy i7500 al' nikako ne ide {#} Napravio sam factory reset jer nisam mogao ući u Market, a sad ne mogu ništa downloadat. Uđem u Market i stisnem GalaxyUpdater i stisnem 'Download' i izbacuje me tj. piše 'Force close', to mi bude kod svakog downloada, i kad idem preko browsera skinut, i preko Gmaila. Jel zna tko u čemu je problem? 

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja, koji ti je ovo widget desno od sata?

I, koristis Twitter?
17 godina
neaktivan

3gwatchdog tj. njegov widget

16 godina
Šef kaže...
Stoja, koji ti je ovo widget desno od sata?

I, koristis Twitter?

logic ti rekao, 3G watchdog, small widget. Twitter imam, ali samo da crpim info od raznih portala tipa bug, mycrysis da nemoram stalno refreshati stranice i gledati ima kakvih vijesti, ali ništa ne tweetam jer mi je koncept toga glup{#} Imam facebook i to mi previše{#}

Stoja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice