Jel zna neko da li ima Skype (ili neki slican, Fring...) za 1.6 verziju (nazalost ima nas i takvih)?
Znam da je prije bilo al sad kad idem na market vise nema, pa me interesira da li uopce Skype podrzava 1.6?
THX
Jel zna neko da li ima Skype (ili neki slican, Fring...) za 1.6 verziju (nazalost ima nas i takvih)?
Znam da je prije bilo al sad kad idem na market vise nema, pa me interesira da li uopce Skype podrzava 1.6?
THX
Mislim da ima jel mi se cini da sam ja koristio na 1.6 al nisam siguran,btw zkj ne updatas?
HTC G1 2.1 =) rootaj ovo je prvi mob na androidu a imam custom romove cak do 2.3 tako da bi ti moro imat bar do 2.1
Ukoliko doma imate bežićni internet, za spajanje moba sa kompom umjesto kabla možete koristiti
aplikaciju pod imenom WiFi File Explorer PRO v1.1.13
super program samo ne kuzim kako sa njega nesto poslati na comp...mislim da nikako..jedino ako se stavi u zip pa onda "save link as".
Ukoliko doma imate bežićni internet, za spajanje moba sa kompom umjesto kabla možete koristiti
super program samo ne kuzim kako sa njega nesto poslati na comp...mislim da nikako..jedino ako se stavi u zip pa onda "save link as".
pa samo klikneš na fajl i skine ti se na komp.
pa samo klikneš na fajl i skine ti se na komp.
pa da,ali ne mogu cijeli folder kopirati na komp.
Dosta brzo, nisam mjerio. No, dok prtljaš sa kablom (tražiš ga po stanu, uštekaš, povežeš sa kompom) ovdje je već pola posla gotovo.
pojedinačno možeš prebacivati aplikacije bez zipanja, ali cijelu mapu sa aplikacijama na žalost moraš prvo zipati pa onda uploadati na komp.
Koliko je to brze od USB-a? A imam C4 karticu
Da, kad pokreneš aplikaciju, on ti izbaci adresu koju upišeš u mozzilu ili neki drugi internet preglednik (na kompu) i otvori ti se sučelje za
upravljanje datotekama. Na dnu sučelja imaš prozorčić Upload u kojem izabereš kaj sa kompa hoćeš prebaciti. Prije toga na sd kartici
odrediš kam to hoćeš utrpati. Skroz jednostavno.
Nisam prebacivao neke veće količine podataka pa ne mogu usporediti. Kad ubacim par aplikacija sa kompa preko wifia na mob
proguta ih isti čas.
Nisam prebacivao neke veće količine podataka pa ne mogu usporediti. Kad ubacim par aplikacija sa kompa preko wifia na mob
proguta ih isti čas.
ne ide bas sporo al ne ide ni turbo. pogotovo ako prebacujes brojcano vecu kolicinu fileova. potrajalo je za 100tinjak mega stripova nekoliko minuta
Dobar je na razini zabave. Magneti u mobu su pre slabi za ozbiljniju upotrebu. Moraš mob približiti skroz blizu
metalnog predmeta da bi ga ovaj detektirao.
Ima li nekih zgodnih app-ova 'vani'?
Ja preporucam Meteor Blitz
Skies of Glory- izvrsna letačka zabava, WW II.
European War- Nešto slično kao igrica Risk na PC-u
Zna li netko kako vidjet password od wi-fi na koju sam spojen?
THX
Robo Defense FREE
Zna li netko kako vidjet password od wi-fi na koju sam spojen?
THX
...kuc kuc....nema nikog sa nekom idejom?
Detektuje metal