Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.702.966
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Android borbeni komplet

Jel zna neko da li ima Skype (ili neki slican, Fring...) za 1.6 verziju (nazalost ima nas i takvih)?

Znam da je prije bilo al sad kad idem na market vise nema, pa me interesira da li uopce Skype podrzava 1.6?

THX {#}

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Android borbeni komplet

Mislim da ima jel mi se cini da sam ja koristio na 1.6 al nisam siguran,btw zkj ne updatas?

But I'm not a slave to a God / That doesn't exist / And I'm not a slave to a world / That doesn't give a shit /
17 godina
Samsung Galaxy i7500...mislim da nema updejta za njega, jedva sam uspio stavit ovaj 1.6 (po defaultu je 1.5!)
Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
17 godina

HTC G1 2.1 =) rootaj ovo je prvi mob na androidu a imam custom romove cak do 2.3 tako da bi ti moro imat bar do 2.1

But I'm not a slave to a God / That doesn't exist / And I'm not a slave to a world / That doesn't give a shit /
17 godina
Vec sam ga root-o na 1.6 (ja zadovoljan), sve radi super. Nevolim puno cackat po necemu sto mi sad dobro radi.
Evo neka 2.2 ali je beta http://www.drakaz.com/
15 godina
+031 kaže...

Ukoliko doma imate bežićni internet, za spajanje moba sa kompom umjesto kabla možete koristiti

aplikaciju pod imenom WiFi File Explorer PRO v1.1.13

super program samo ne kuzim kako sa njega nesto poslati na comp...mislim da nikako..jedino ako se stavi u zip pa onda "save link as".

16 godina
Igor666 kaže...
+031 kaže...

Ukoliko doma imate bežićni internet, za spajanje moba sa kompom umjesto kabla možete koristiti

super program samo ne kuzim kako sa njega nesto poslati na comp...mislim da nikako..jedino ako se stavi u zip pa onda "save link as".

pa samo klikneš na fajl i skine ti se na komp.

15 godina
nsoul kaže...
Igor666 kaže...

pa samo klikneš na fajl i skine ti se na komp.

pa da,ali ne mogu cijeli folder kopirati na komp.

15 godina
Dakle, s ovim File explorerom mogu slati podatke s kompa na mobitel i obrnuto putem bezicnog neta. Instalirat cu kad dodjem doma. Koje su brzine prijenosa?
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Dakle, s ovim File explorerom mogu slati podatke s kompa na mobitel i obrnuto putem bezicnog neta. Instalirat cu kad dodjem doma. Koje su brzine prijenosa?

Dosta brzo, nisam mjerio. No, dok prtljaš sa kablom (tražiš ga po stanu, uštekaš, povežeš sa kompom) ovdje je već pola posla gotovo.

tko umre na jesen za njega nema zime
16 godina
metal detector...awesome
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
15 godina
Znaci, instaliram na mob, povezem se putem wifija i derem? A kako saljem npr. s kompa na mob?
14 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
+031 kaže...

pojedinačno možeš prebacivati aplikacije bez zipanja, ali cijelu mapu sa aplikacijama na žalost moraš prvo zipati pa onda uploadati na komp.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Koliko je to brze od USB-a? A imam C4 karticu

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Znaci, instaliram na mob, povezem se putem wifija i derem? A kako saljem npr. s kompa na mob?

Da, kad pokreneš aplikaciju, on ti izbaci adresu koju upišeš u mozzilu ili neki drugi internet preglednik (na kompu) i otvori ti se sučelje za

upravljanje datotekama. Na dnu sučelja imaš prozorčić Upload u kojem izabereš kaj sa kompa hoćeš prebaciti. Prije toga na sd kartici

odrediš kam to hoćeš utrpati. Skroz jednostavno.

14 godina
neaktivan
Šef kaže...

Nisam prebacivao neke veće količine podataka pa ne mogu usporediti. Kad ubacim par aplikacija sa kompa preko wifia na mob

proguta ih isti čas.

15 godina
+031 kaže...
Šef kaže...

Nisam prebacivao neke veće količine podataka pa ne mogu usporediti. Kad ubacim par aplikacija sa kompa preko wifia na mob

proguta ih isti čas.

ne ide bas sporo al ne ide ni turbo. pogotovo ako prebacujes brojcano vecu kolicinu fileova. potrajalo je za 100tinjak mega stripova nekoliko minuta

14 godina
neaktivan
8ax kaže...
metal detector...awesome

Dobar je na razini zabave. Magneti u mobu su pre slabi za ozbiljniju upotrebu. Moraš mob približiti skroz blizu

metalnog predmeta da bi ga ovaj detektirao.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima li nekih zgodnih app-ova 'vani'?

Ja preporucam Meteor Blitz{#}

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Skies of Glory- izvrsna letačka zabava, WW II.

European War- Nešto slično kao igrica Risk na PC-u

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 0:07 (+031).

0 0 hvala 0
15 godina
Ok, a sto je ovaj Meteor Blitz? Dajte opisite aplikacije.
15 godina
Ja preporucujem dvije igre. Prva je TurboFly 3D - utrka aviona, nesto najbolje sto sam igrao na Desireu. Druga igra je Tank Hero - sa svojim tenkom se borite protiv drugih tenkova. Laku noc
16 godina
neaktivan

Meteor Blitz
17 godina
Android borbeni komplet

Zna li netko kako vidjet password od wi-fi na koju sam spojen?

THX {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dajte mi preporucite neke igre koje bi mogle raditi na qvga, 600mhz cpu, 65mb free rama, android donut... Konkretno xperia mini.

Nemojte mi preporuciti peggle, scooter hero, papishit i wordfeud jer ih imam.
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
17 godina
8ax kaže...
dajte mi preporucite neke igre koje bi mogle raditi na qvga, 600mhz cpu, 65mb free rama, android donut... Konkretno xperia mini.

Nemojte mi preporuciti peggle, scooter hero, papishit i wordfeud jer ih imam.

Robo Defense FREE

17 godina
djigibao kaže...

Zna li netko kako vidjet password od wi-fi na koju sam spojen?

THX {#}

...kuc kuc....nema nikog sa nekom idejom?

{#}

15 godina
Probaj ove dvije koje sam preporucio par postova iznad. Ne znam hoce li ti raditi, ali probaj. Igre se zovu: TurboFly 3D i Tank Hero. Pozdrav
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
kako funkcionira taj metal detector?
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
kako funkcionira taj metal detector?

Detektuje metal{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice