- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-nikako. (vidi postojeće teme)
Stvar je u chipsetu, predpostavljam da je ovo ili starija MBO ili notebook. Enivej, najmanje je broj bitova bitan za 4+GB. Čak je moguće da bi imao više iskoristivog RAMa na 32+patch.
ihush, nepričaj gluposti, nemože više od 3,5gb na 32bitni, nema tog patcha koji bi to napravio kad je to OGRANIČENJE sustava (2^32 u odnosu na 2^64), iako ne znam koji je ovdje problem pošto je 64bitni sustav... integrirana grafička?
ihush, nepričaj gluposti, nemože više od 3,5gb na 32bitni, nema tog patcha koji bi to napravio kad je to OGRANIČENJE sustava (2^32 u odnosu na 2^64), iako ne znam koji je ovdje problem pošto je 64bitni sustav... integrirana grafička?
-pričam gluposti? Možda sam glup ili glupan?
Pošto vidim da si svladao potencije, svladaj malo i pretragu po forumu ili googlanje, pa baci pogled..
Pričaš li ti gluposti kad nabadaš odgovor? U međuvremenu editiraj taj dio posta.
Ne bi ti škodilo da pročitaš temu broja u novom BUG-u. Sa 32 bita možeš adresirati više od 4GB memorije ali je to onemogućeno u desktop verzijama windowsa i za to ti treba neka serverska verzija. Na desktop windowsima možeš instalirati patch, ali pitanje je da li će ispravno raditi.
Možda imaš integriranu grafičku pa ona koristi 500 mb.