Win 7 memorija

poruka: 8
|
čitano: 3.442
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Win 7 memorija

E kako ovo rijesiti

memorija memorija

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Win 7 memorija

-nikako. (vidi postojeće teme)

Stvar je u chipsetu, predpostavljam da je ovo ili starija MBO ili notebook. Enivej, najmanje je broj bitova bitan za 4+GB. Čak je moguće da bi imao više iskoristivog RAMa na 32+patch.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
Win 7 memorija

ihush, nepričaj gluposti, nemože više od 3,5gb na 32bitni, nema tog patcha koji bi to napravio kad je to OGRANIČENJE sustava (2^32 u odnosu na 2^64), iako ne znam koji je ovdje problem pošto je 64bitni sustav... integrirana grafička?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Val kaže...

ihush, nepričaj gluposti, nemože više od 3,5gb na 32bitni, nema tog patcha koji bi to napravio kad je to OGRANIČENJE sustava (2^32 u odnosu na 2^64), iako ne znam koji je ovdje problem pošto je 64bitni sustav... integrirana grafička?

-pričam gluposti? Možda sam glup ili glupan?

Pošto vidim da si svladao potencije, svladaj malo i pretragu po forumu ili googlanje, pa baci pogled..

klik... i kik.

Pričaš li ti gluposti kad nabadaš odgovor? U međuvremenu editiraj taj dio posta.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 22:14 (ihush).
16 godina
Val kaže...

Ne bi ti škodilo da pročitaš temu broja u novom BUG-u. Sa 32 bita možeš adresirati više od 4GB memorije ali je to onemogućeno u desktop verzijama windowsa i za to ti treba neka serverska verzija. Na desktop windowsima možeš instalirati patch, ali pitanje je da li će ispravno raditi.

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.
15 godina
neaktivan
Win 7 memorija

Imas ovde sličan problem.

blam blam, svaki dan sanjam auto ban..
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Do mene :-)

Dok se vi prepirete, ja sam trebao prvo provjeriti forum. I nasao sam bas na ovom forumu rjesenje. Nece se vise ponavljati.

zaboravio sam koje postao ali evo ispod a hvala svima.

BIOS > MEMORY REMAPPING > podesiti na ENABLE pa F10

4gb 4gb
4 gb sve 4 gb sve
4 gb sve2 4 gb sve2
15 godina
Win 7 memorija

Možda imaš integriranu grafičku pa ona koristi 500 mb.

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 12:24 (strit).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice