Nadogradnja sa 2gb na 4gb

poruka: 7
|
čitano: 2.196
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

nabavio bi

DDR3 4GB (2x2GB) Kingmax, 1333MHz, FLFE a imam ddr3 2gb kingmax 1337mhz,sad posto sam ja totalni noob u vezi slaganja kompa ja da uzmem rama nebi htio dirat po kompu da jos nesto pokvarim a i garanciju bi izgubio kad bi ga otvorio sad ima neki savijet ili dal mozda decki iz adm-a to mogu srediti

0 0 hvala 0
16 godina

Radije kupi jos samo 2GB, razlika izmedju 4 i 6 se ne osjeti a prodjes vise nego 100kn jeftinije.

4.200 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : AK47 Dual Mags Silenced | M1911 Silenced | Ghost Pro Warlord Pro Hacker Pro | Nova 6 Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mislis da kupim jos jedan ddr3 2gb kingmax?

sve je to kul samo sto nez da li je jednostavno stavit u pc gledo sam na netu kolko sam skuzio trrebo bi stavit ram koji kupim do rama kojeg sad u kompu imam sad da li je to sve ili ima vise 

0 0 hvala 0
16 godina

Stavis u isto obojeni utor.

Tj da je iste boje kao onaj gdje vec je jedna plocica.

4.200 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : AK47 Dual Mags Silenced | M1911 Silenced | Ghost Pro Warlord Pro Hacker Pro | Nova 6 Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Uzmi ti još te 4 gige. Bolje 6 nego 4. Iako bi možda bilo pametnije da sada uzmeš jednu pločicu od 4 (a ne 2x2) - poslije lakše nadogradiš.

Freak Show Inc.

0 1 hvala 0
16 godina
Re: Nadogradnja sa 2gb na 4gb

Nema apsolutno nikakve razlike između 4 i 6 u igrama, ali se gubi i dual channel pa se možda čak i gube performanse.

17 godina
odjavljen
Re: Nadogradnja sa 2gb na 4gb
8ax kaže...

Nema apsolutno nikakve razlike između 4 i 6 u igrama, ali se gubi i dual channel pa se možda čak i gube performanse.

Ako je samo do igara stvar onda neka proda pc i kupi ps3. A u kontekstu općih performansi sustava razlika između 4 i 6 je prisutna. Posebice zbog superfetch-a i paging-a. Da ne govorim o nadolazećim igrama. Metro 2033 koji je već lanjski snijeg bez imalo pardona preporuča VIŠE od 8 giga da se ima za ugodno igranje. Tako da ono, lupate dečki...

Freak Show Inc.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice