Memorija 1066 Mhz, a radi na 800?

poruka: 37
|
čitano: 8.540
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Memorija 1066 Mhz, a radi na 800?
the_dammed kaže...

Meni isto nije jasno zasto moja memorija radi na 800, a trebaa bi na 1066 Mhz.

Može pomoć?

uđi u bios i postavi da radi na 1066...

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
the_dammed kaže...

Meni isto nije jasno zasto moja memorija radi na 800, a trebaa bi na 1066 Mhz.

Može pomoć?

uđi u bios i postavi da radi na 1066...

A znam, ali u biosu nema nigdje opcija 800 na 1066, nego umnošci i to. A ja radje prčkam po kravljoj balezi nego BIOSu. Dali mi možeš napisati "path"?

16 godina
moderator
the_dammed kaže...

A znam, ali u biosu nema nigdje opcija 800 na 1066, nego umnošci i to. A ja radje prčkam po kravljoj balezi nego BIOSu. Dali mi možeš napisati "path"?

nemam tu ploču pa neznam kako bios izgleda...

pogledaj tamo gdje su ti postavke memorije, ili se mijenje frekvencija ili množitelj...

ako ništa drugo poslikaj bios pa ću ti dalje pomoć...

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
14 godina
neaktivan

Pozdrav people. evo i ja imam sličan problem.. {#}  ..dakle kupio sam novu matičnu i memoriju jer sam se prebacio na ddr3..kupio sam ovu matičnu i ovu memoriju...bio sam siguran da će mi memorija raditi na 1600 jer tako piše ali mi radi na 1333,matična mi podržava 1600 ali procesor ne {#},.....sad sam otključao 4. jezgru i sad je Phenom x4,zanima me dali sad podržava tih 1600,i dali ja moram clokati da bi došao do te brzine?? i ako moram clokati dali mi treba jače napajanje??  thanks.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Moras clockati ili podesiti brzinu u BIOSu (iako je i to OCanje), koje ti je napajanje, na mobu sam...?
2.854 Posts! And counting...
14 godina
neaktivan

..napajanje je seasonic od 400w..

14 godina
protjeran

Na Asus, AsRock pločama se MOŽE podesiti nezavisno od brzine CPU a i sabirnice, dok na Gigabyteu NE MOŽE na 1066 bez overclocka CPU-a i sabirnice. Vrlo jednostavno.

Gigabyte ima Award bios dok ASus i ASRock imaju Ami bios.

Forumaš Mustafa GURU !! Najbolji forumaš po izboru redakcije PC Chipa !

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice