Koji USB stick kupiti?

poruka: 59
|
čitano: 52.176
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Koji USB kupiti?

S Corsairom nemres fulat !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Koji USB kupiti?
Imam evo već treći Voyager i svi rade (prva dva prodao susjedu). Corsair je prva liga!
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
11 godina
neaktivan
Koji USB kupiti?

Moze neki savjet koji usb da uzmem za oko 100kn gledam preko ebay more ponude nemogu se snaci niti znam vise na sta paziti prilikom kupnje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dasan kaže...

Moze neki savjet koji usb da uzmem za oko 100kn gledam preko ebay more ponude nemogu se snaci niti znam vise na sta paziti prilikom kupnje ?

Uzeo sebi dva komada, vrlo tanak i učinkovit, brzina slanja mu je oko 2mb/sek a ima 64gb http://www.ebay.com/itm/64GB-Metal-Key-USB-2-0-Flash-Memory-Stick-Pen-Drive-Storage-Thumb-U-Disk-Black-/291295875897?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item43d2965339 

CoolerMaster Support
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2014 14:53 (ivanoman).
14 godina
neaktivan
Koji USB kupiti?

može i meni mala pomoć?

trebam usb stick iznad 20gb memorije...

do ~200kn u domaćim trgovinama (ne ebay i slično), nije toliko bitna w/r brzina nego kvaliteta!

hvala! :)

weedafuqyee
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako mu je citanje 2MB u sek to je spoooooorooooo.

15 godina
Koji USB kupiti?

Može preporuka što boljeg usba od 16 GB do 100, 150 kn? Paše i ebay i domaće trgovine, sve paše :)

...The South Will Rise Again... White -h- boys
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
15 godina
Koji USB kupiti?

Tražim USB memoriju, jedan od 32 GB i jedan od 64 GB. Bitna mi je brzina prijenosa podataka i da bude usb 3.0. Može preporuka?

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act

0 0 hvala 0
12 godina
Valentin17 kaže...

Tražim USB memoriju, jedan od 32 GB i jedan od 64 GB. Bitna mi je brzina prijenosa podataka i da bude usb 3.0. Može preporuka?

ako ti je bitna brzina, onda ovaj gore što je robi preporučio među najboljima, naravno u veličinama koje tebi trebaju

problem je jedino što ga treba naručiti izvana jer mislim da ga kod nas nema

17 godina
neaktivan

Molio bih preporuku za memoriju od 16GB ili 32GB, isključivo iz Linksa ili neke druge HR trgovine.

Prioritet mi je pouzdanost.

12 godina
Valentin17 kaže...

sandisk extreme :-) ako ne znas gdje bi ga dobio najpovoljnije javi se na pm. 

Erda kaže...

Molio bih preporuku za memoriju od 16GB ili 32GB, isključivo iz Linksa ili neke druge HR trgovine.

Prioritet mi je pouzdanost.

http://www.elipso.hr/informatika/usb-flash-memorija/SANDISK-SDCZ80_032G_G46/

jamstvo je doživotno u elipsu, provjereno.

17 godina
Koji USB stick kupiti?

Kupujem stick i odredio sam budžet oko 350kn. E sada, moja dilema.

Za taj novac kupiti vrlo brz 64GB model ili standardni 128GB model? Nekako se nemogu odlučiti po tome polju.

64GB model je Adata 64GB UE700 PRO sa r-200MB/s i w-100MB/s, a drugi je Kingston DataTravel G4 128GB sa r-80MB/s i w-20 do 30MB/s. Evo review od 64GB i od 128GB

Za normalno korisnika, hoće li 128GB model sa manjim brzinama biti ok, ili je puno bolje dati jednako novca za upola manji kapacitet ali banoslovne brzine? Napomenut ću da trenutno ne posjedujem USB 3.0 utore ni na laptopu ni na računalu, ali uzimat ću početkom slijedeće godine novi laptop s njima, pa mi je bitno da je dobra brzina i sada na 2.0 ali i da bude kasnije na 3.0.

I zadnje, ova dva sticka su najjeftinija u supernet.hr trgovini, 64GB je 311kn a 128GB 341. Jel trgovina ok, pouzdana itd? Hvala!

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Koji USB stick kupiti?
Hacker002 kaže...

Kupujem stick i odredio sam budžet oko 350kn. E sada, moja dilema.

Za taj novac kupiti vrlo brz 64GB model ili standardni 128GB model? Nekako se nemogu odlučiti po tome polju.

64GB model je Adata 64GB UE700 PRO sa r-200MB/s i w-100MB/s, a drugi je Kingston DataTravel G4 128GB sa r-80MB/s i w-20 do 30MB/s. Evo review od 64GB i od 128GB

Za normalno korisnika, hoće li 128GB model sa manjim brzinama biti ok, ili je puno bolje dati jednako novca za upola manji kapacitet ali banoslovne brzine? Napomenut ću da trenutno ne posjedujem USB 3.0 utore ni na laptopu ni na računalu, ali uzimat ću početkom slijedeće godine novi laptop s njima, pa mi je bitno da je dobra brzina i sada na 2.0 ali i da bude kasnije na 3.0.

I zadnje, ova dva sticka su najjeftinija u supernet.hr trgovini, 64GB je 311kn a 128GB 341. Jel trgovina ok, pouzdana itd? Hvala!

Ne preporučam Kingston DT. Imam 2 i nijedan mi ne radi na 3.0 standardu, nego na 2.0. Svi ostali stickovi rade normalno na 3.0, ali Kingston, ni za lijeka.

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
17 godina
softwaremaniac kaže...

Ne preporučam Kingston DT. Imam 2 i nijedan mi ne radi na 3.0 standardu, nego na 2.0. Svi ostali stickovi rade normalno na 3.0, ali Kingston, ni za lijeka.

Imaš te G4 modele ili starije? Ima li još netko sa sličnim iskustvom? U tom cjenovnom rangu nema baš više 128GB modela, osim ako ne iszgledaju kao da ih je slijepac dizajnirao, što ne dolazi u obzir. Ukoliko odustanem od tog modela, nema šta drugo nego 64GB Adata

15 godina
Koji USB stick kupiti?

G3

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji USB stick kupiti?

Kad već spominjete Sandisk Cruzer Extreme 32GB, imam samo riječi hvale za njega.

Kupio sam ga preko ebaya za nekih 180-200kn prije pola godine.

Zapisujem većinu stvari na njega brzinom konstantnih ~100MB/s, čitanje s njega je još brže (po benchmarcima preko 200MB/s), no tu ga ograničava zapisivanje na HDD sa sticka.

Stvarno dobro dođe, puno mi je pomogao u prenašanju povećih HD filmova, igara, programa, flashanje, a stavljanje windowsa na stick i njegova instalacija je stvarno čas posla sad.

Jedino za čim žalim je što nisam uzeo 64GB verziju XD

Fortune favours the brave
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
Koji USB stick kupiti?

Odustao sam nakraju od super brze Adate i sad naručio ovaj Sony od 64GB za 260kn. Za moje potrebe će valjda biti ok, a s obzirom da trenutno nisam u posjedu nijednog USB 3.0 utora bit će on dobar, nije bilo smisla davati 100kn više za onaj Adatin.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Koji USB stick kupiti?

1 0 hvala 0
16 godina
Koji USB stick kupiti?

Riknuo mi usb stick pa trebam novi. Kakav je ovaj http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=051.300.184

0 0 hvala 0
16 godina

imam ga i stik je sasvim ok radi već više od godinu dana

17 godina
neaktivan

budući da nažalost više nemaju Mushkin, jedino što ti mogu preporučiti je ovo. jednako, nipošto nemoj kupiti pqi usb, jer crkavaju k'o muhe. dobar je i lexar ali ga imaju samo u chipoteci (arena-centar). 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
16 godina
filip1 kaže...

imam ga i stik je sasvim ok radi već više od godinu dana

Vidim da mu je brzina pisanja/čitanja 80 MB/s, a to mi je sasvim super s obzirom da sam prije imao dotični pqi koji me je služio više od 5 godina, pa mislim da će mi ovo biti avion

11 godina
neaktivan
TiMi79 kaže...

Riknuo mi usb stick pa trebam novi. Kakav je ovaj ....

Nije ti taj stick baš nešto, potraži Adata UV150, jeftiniji je, brži, meni se posebno sviđa što zapisuje hrpe malih datoteka gotovo 20mb/s...

16 godina
dai53nja kaže...

Nije ti taj stick baš nešto, potraži Adata UV150, jeftiniji je, brži, meni se posebno sviđa što zapisuje hrpe malih datoteka gotovo 20mb/s...

ehh..već sam kupio ovaj od sandisc-a jer mi je bila hića, a i odlično je čitanje i zapis na usb3 120/50, a na usb2 ipak dosta manje 30/20

16 godina

ja sam prije ovoga imao par loših a posebno loši su mi bili transcend jer su crkavali kao sijalice

stik koristim 99,99% za filmove i sasvim je ok

za ostalo skladištenje svega i svačega se brinu 3 eksterna diska i 2 računala

14 godina
Koji USB stick kupiti?

Kupio SanDisk Extreme USB 3.0/64 GB i deklarirane brzine W/R su istinite, preporuka onome tko želi brzi usb stick i koristi usb 3.0.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Koji USB stick kupiti?

Postao sam u jednog temi ali nije aktivna pa ću pitati i u ovoj.

Da li preporučujete kupovinu KINGSTON DT 100 G3 USB3 sticka (64 GB)?

http://www.links.hr/hr/memorija-usb-3-0-flash-drive-64-gb-kingston-dt-100-g3-crni-1000001403

Ako ne može li preporuka nekog drugog iz Linksa. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
boxer kaže...

Postao sam u jednog temi ali nije aktivna pa ću pitati i u ovoj.

Da li preporučujete kupovinu KINGSTON DT 100 G3 USB3 sticka (64 GB)?

http://www.links.hr/hr/memorija-usb-3-0-flash-drive-64-gb-kingston-dt-100-g3-crni-1000001403

Ako ne može li preporuka nekog drugog iz Linksa. 

Mora biti iz Linksa?

Nije loš ali za nešto više novaca dobiješ neusporedivo brži usb, pogotovo ako naručiš iz vana.

Brzina 40/10, osobno meni je to presporo.

klik

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 13:52 (Tiby).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice