Corsair hladenje memorije

poruka: 10
|
čitano: 1.525
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

OVO hladenje za ram memoriju ide na bilo koji ram, tj ram ne mora biti corsair? Neodlučan

Neki su glupi i bez Facebooka.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemora........

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Corsair hladenje memorije
Zuja kaže...

OVO hladenje za ram memoriju ide na bilo koji ram, tj ram ne mora biti corsair? Neodlučan

ima i boljih,tiših i jeftinijih od toga dominatora- zm-rc1000

15 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Zuja kaže...

ovo se stvarno cuje kad radi na full okretajima i stvarno zna iritirati, ja sam svoje stavio na fan kontroler da ih stisam, ali mislim

da cu ih izbacit iz kucista jer uopce nije potrebno zracno hladjenje na mojim dominatorima i kad se clockaju preko 2000MHz a i 

imam taman jedan vent od 120 kraj njih koji ih lijepo hladucka, tako da mi je taj hladnjak totalno nepotreban, a zuji.

Google is your friend
16 godina
neaktivan
Jurky kaže...
pod009 kaže...
Zuja kaže...

ovo se stvarno cuje kad radi na full okretajima i stvarno zna iritirati, ja sam svoje stavio na fan kontroler da ih stisam, ali mislim

da cu ih izbacit iz kucista jer uopce nije potrebno zracno hladjenje na mojim dominatorima i kad se clockaju preko 2000MHz a i 

imam taman jedan vent od 120 kraj njih koji ih lijepo hladucka, tako da mi je taj hladnjak totalno nepotreban, a zuji.

Točno to,ja ću sebi jednog aktivnog čisto radi izgleda,al nije skup-130 kn Osmijeh

16 godina
neaktivan

imaš na njuškalu za 80 kn.

Darth Vader
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
radije nov,50kn više manje
15 godina

Zanima me dali  negdje kod nas ima za kupit ovaj hladnjak za Dominatore ddr3.Gledao po našim trgovinama,al nema pa ako netko zna...

Corsair dominator airflow 2

Corsair dominator airflow 2 Corsair dominator airflow 2
And Justice For All....... Metallica Forever!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

imas i ovaj hladnjak u linksu

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=galerija&id_kategorija=05090912&id_artikl=050.909.159

ventilator ima 11 pera naspram corsairovih 7 pa bi trebao imati veci protok zraka na istim okretajima sto znaci da ga mozes spustiti da bude tih a da hladi dobro

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2010 19:07 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Ja ih imam isto ali su hebeno preglasni na full okretajima!!

Skoncentriran sam sto posto na sve kaj finjakima zvuči prosto i vulgarno za mene je itekako stvarno jer sam vidio dno ispod kojeg je samo pakao a ak' tada nisam proplakao neću ni sada kad pogled me ..
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice