- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemora........
OVO hladenje za ram memoriju ide na bilo koji ram, tj ram ne mora biti corsair?
ima i boljih,tiših i jeftinijih od toga dominatora- zm-rc1000
ovo se stvarno cuje kad radi na full okretajima i stvarno zna iritirati, ja sam svoje stavio na fan kontroler da ih stisam, ali mislim
da cu ih izbacit iz kucista jer uopce nije potrebno zracno hladjenje na mojim dominatorima i kad se clockaju preko 2000MHz a i
imam taman jedan vent od 120 kraj njih koji ih lijepo hladucka, tako da mi je taj hladnjak totalno nepotreban, a zuji.
OVO hladenje za ram memoriju ide na bilo koji ram, tj ram ne mora biti corsair?
ima i boljih,tiših i jeftinijih od toga dominatora- zm-rc1000
ovo se stvarno cuje kad radi na full okretajima i stvarno zna iritirati, ja sam svoje stavio na fan kontroler da ih stisam, ali mislim
da cu ih izbacit iz kucista jer uopce nije potrebno zracno hladjenje na mojim dominatorima i kad se clockaju preko 2000MHz a i
imam taman jedan vent od 120 kraj njih koji ih lijepo hladucka, tako da mi je taj hladnjak totalno nepotreban, a zuji.
Točno to,ja ću sebi jednog aktivnog čisto radi izgleda,al nije skup-130 kn
imaš na njuškalu za 80 kn.
imas i ovaj hladnjak u linksu
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=galerija&id_kategorija=05090912&id_artikl=050.909.159
ventilator ima 11 pera naspram corsairovih 7 pa bi trebao imati veci protok zraka na istim okretajima sto znaci da ga mozes spustiti da bude tih a da hladi dobro
Ja ih imam isto ali su hebeno preglasni na full okretajima!!