LG G6- Rasprava

poruka: 907
|
čitano: 238.494
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
LG G6- Rasprava

uspio donekle oribati kameru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: LG G6- Rasprava
Pozdrav. I koliko ti je razlika u cijeni sada kada si uzeo s8, ako nije tajna?
15 godina
LG G6- Rasprava

Evo mene opet malo sa podacima o bateriji koja me sve više i više fascinira. Baterija na LG G6 u mojem slučaju je odlična. Mob mi je bio 60h bez punjača i ostvario sam SOT-a od 3:40h, po meni pre zadovoljan i baterija se odlično drži. Da se razumjemo , u tih 3 sata i 40 minuta je bilo najviše igranja raznih igrica i baterija mi je svejedno izdržala 2 i pol dana. Inače mob je konstantno na mobilnim podacima, a ne wlan-u, koji također žderu dodatno bateriju, naravno AOD uključen, svjetlina ekrana 51%.

Svaka čast LG na dobro odrađenom poslu

Dokaz+da+su+se+igre+prašile+ Dokaz+da+su+se+igre+prašile+
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.6.2017 22:18 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
odjavljen

Svaka cast tebi sto si uzeo toliko skup mob a ne koristis ga uopste ;) Ja ta 3 i nesto sati sota izvucemo do podne ili 2 PM max.....

Imam osjecaj da si ga napunio i ostavio u ladicu da mjeris bateriju ;)
Pa vecina danasnjih mobova izvuce 3+sati SOTa bez problema.....

Evo sad pogledah moj nexus 6p i SOT 2:42 a baterija na 45%.... A star godinu dana....

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.6.2017 21:22 (Torent).
15 godina
Torent kaže...

Svaka cast tebi sto si uzeo toliko skup mob a ne koristis ga uopste ;) Ja ta 3 i nesto sati sota izvucemo do podne ili 2 PM max.....

Imam osjecaj da si ga napunio i ostavio u ladicu da mjeris bateriju ;)
Pa vecina danasnjih mobova izvuce 3+sati SOTa bez problema.....

Koji blesavi odgovor, da držao sam mobitel u ladici i mjerio vrijeme. Uzmi svoj mob i imaj nakon 2 i pol dana bez struje imaj 3:40 SOT-a. Inače ako hoću kompletnu bateriju u jednom danu spalit imat ću između 5h ili 6h SOT-a, ovo samo pokazuje koliko malo baterije mob troši kada je u stanby modu. Normalno koristim mob, nemam hebeni facebook niti usrani istagram i ne visim na mobitelu ko većina usranih zombija. Da dao sam (tj. dati ću kroz preplatu) pare za taj mobitel jer mi se je sviđao i do sada sam prezadovoljan. Ja koristim mob koliko meni treba i na moj način, ako se to tebi ne sviđa ne moraš ni davati glupe komentare.

12 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

To su mi najjace price, kaj si kupio takav mob a ne koristis ga!:-)

Ocito mi koji ne buljimo cijeli dan u mob, ne kacimo slike onlajn i ne pisemo statuse moramo imati kante samo za pozive i smsove..

Ja sam prezadovoljan s mobom i baterijom. Isto nemam ni fejs ni instagram ni ostale slicne pizdarije nego koristim mob onolko kolko mi treba. Surfanje, whatsap, pozivi, kada je potrebno slikanje.. Zdura 2 dana sa ca. 4-4.5 sata SOT, AOD uvijek upaljen,lokacija uvijek upaljena, sinkronizacija uvijek upaljena, ekran na nekih 50ak posto osim ako nisam vani..

Jebiga da sam frik ko masa danasnje ekipe vjerojatno bi ga imo na punjacu u 7 navecer sa 6h SOTa. Ali fala bogu imam i poso i drustveni zivot :-)

Neko mi je stavio drogu u heroin..

7 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Torent kako možeš do podne imati toliko on screen timea? Šta nisi negdje bio spomenuo da radiš? Odakle ti vremena (i želje) za tolikim korištenjem moba?

Ja kad radim kući dođem s oko 90% baterije ako nisam nigdje išao poslije i maksimalno 30 minuta on screen.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Pogrešno sam se izrazio. Mislio sam da ga ispraznim do podne ali 4+SOTa je normalna stvar. Juce 2: 45 a bat na 45%. 3 sati i nesto SOTa je normalna stvar danas i to na LG G6 to nije ništa posebno. Čisto prosjek i ne vidim čemu toliko oduševljena time. Ja nemam FB Instagram niti bilo šta slično ni instalirano na mobu. Koristim samo viber. Izgleda da ima nade za moj društveni život 😂
8 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

Pozdrav,

ako mi može netko pomoć, jer nisam nikakav expert za mobilne.

Prije sam imala LG G4, koji je imao na ekranu u gornjem lijevom uglu plavu lampicu, koja je pokazivala, da je stigao sms ili je bio propušten poziv, kao i kada je telefon pri punjenju na 100%.

Sada kod LG G6 toga "valjda" nema ili ja to jednostavno ne vidim. 

Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina

Kod G6 imaš Screen Always on i na njemu ti pokazuje i poziv i poruke te bateriju

Hi Folks!
8 godina
neaktivan
thomilla05 kaže...

Kod G6 imaš Screen Always on i na njemu ti pokazuje i poziv i poruke te bateriju

O.K. To sam znala i ja. Ali smeta me onaj sat na ekranu, koji se jedino dobro vidi u tami, a po danu nema šanse, da na takav način vidiš i sat i procenat baterije i ostalo.

Vjerojatno i ja previše kompliciram, još uvijek sam u fazonu G4.

15 godina
Brendica kaže...
thomilla05 kaže...

O.K. To sam znala i ja. Ali smeta me onaj sat na ekranu, koji se jedino dobro vidi u tami, a po danu nema šanse, da na takav način vidiš i sat i procenat baterije i ostalo.

Znači po danu se normalno vidi Screen Alwasy On, ne znam gdje si ti to gledala i da se nije vidio. Držim na osvijetljenju ekrana 50% i sve se vidi normalno. Ako ne možeš živjeti bez notifikacijske LED-ice, onda definitivno preskoči LG G6.

8 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...
Brendica kaže...
thomilla05 kaže...

Znači po danu se normalno vidi Screen Alwasy On, ne znam gdje si ti to gledala i da se nije vidio. Držim na osvijetljenju ekrana 50% i sve se vidi normalno. Ako ne možeš živjeti bez notifikacijske LED-ice, onda definitivno preskoči LG G6.

Kod mene je valjda ono; zašto jednostavno kad može i komplicirano. Preživjet ću ovaj "nedostatak".

Hvala za komentar.

17 godina
LG G6- Rasprava

Uzeo sam večeras G6 (rabljeni) i prilikom aktivacije se ne mogu ulogirati svojim google accountom -  javlja da se je nemoguće povezati s uređajem zbog nepoznate greške i neka pokušam ponovno za 24h. S druge strane google acc. mi javlja kako je uređaj povezan s računom.
Ima li tko ideju o čemu se radi, ne trebam spominjati kako je ovo popriličan antiklimaks.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Ne vjerujem da je do mobitela.... Resetovan na fabricke?

17 godina
LG G6- Rasprava

Tako je. Padaju mi na pamet dvije opcije - ili je problem u tome što nemam SIM unutra trenutno (nemam nano sim pri ruci, moram skoknuti do operatera sutra) ili se radi o nekoj zaštiti protiv krađe. 

0 0 hvala 0
10 godina

morat ćeš ga na servis odvest..jer je ostao prošli account u njemu spremljen i nemreš se sa svojim loginirat

origin id: guzda2 / steam id: guzda22 /
17 godina
LG G6- Rasprava

Riješeno - tako je, prethodni vlasnik je ostavio svoj acc na njemu prije reseta (tipkama, ne u opcijama) i to je predstavljalo problem. No, čovjek mi je izašao ususret i dao svoje podatke pa sam, ulogiravši se s njegovim podacima, uspio napraviti "čist" reset i sad sve šljaka. Hvala svima svejedno!

2 0 hvala 0
15 godina
LG G6- Rasprava

Eto jučer navečer bio u Bjelovaru na koncertu S.A.R.S.-a pa rekao sam sebi da snimim video u 4K rezi sa wide kamerom. Uglavnom meni je video i zvuk odličan za uvijete u kojima sam snimao, ali tamo gdje sam upload-ao maxinalna reza je 1080p tako da eto, ali svejedno mislim da je video super. Naravno ovaj kretki video zauzima skoro 1GB, ali stvarno je super, pa uživajte - LINK

Naravno rezu videa si dajte na 1080p.

P.S. ne znam da li je uopće itko na forumu davao svoj 4K video od moba.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.6.2017 17:20 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
LG G6- Rasprava

Baš danas se malo igral sa G6, onak na prvu, lijep mob, strpali 5.7" u gabarite HTC 10 kućišta koji ima 5.2" stavio jedan pored drugog i ono, ružno za vidit kolko mesa oko ekrana Desetke, a LG je to lijepo iskoristio za ekran i stavio 5.7".

Sam ekran je oštar i tu sam iznenađen, uzmem u ruke svoj HTC 10 i razlika je vidljiva podosta, nakon viđenog, ne sviđa mi se ekran na Desetki ne moram ni govorit da me tu G6 oduševio, sami gabariti kućišta su jako dobri, sa ipak 0.5" većim ekranom od HTC 10 koji ima 5.2" a razlike u dimenzijama su minimalne spram dotičnog dvojca..

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.6.2017 20:24 (zvonac).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
LG G6- Rasprava

Po meni tko nije zaluđen Samsung Edge mobitelima i ekranima, te Iphone-om sa druge strane, LG G6 je odličan izbor ove godine. Ekran odličan, baterija odlična, performanse su jako dobre, fotoaparat među prva tri ove godine i vizualno jako lijep mobitel.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
MasterOfDisaster kaže...

Po meni tko nije zaluđen Samsung Edge mobitelima i ekranima, te Iphone-om sa druge strane, LG G6 je odličan izbor ove godine. Ekran odličan, baterija odlična, performanse su jako dobre, fotoaparat među prva tri ove godine i vizualno jako lijep mobitel.

Mogu reć da bih se donekle složio, al mi kamera ove godine na G6 nije na razini ostalih flagšipa, naravno kome to nije prioritet, ovo je jako dobar mob, veliki ekran, ergonomija jaako dobra (bar meni), odličan ekran..

Za ostalo nemrem reć, pošto nisam baš puno čačkao po njemu ovo je bilo na brzinu korištenje (kojih 15tak min.)

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.6.2017 21:50 (zvonac).
12 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

Moim obrisat

Neko mi je stavio drogu u heroin..
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.6.2017 18:46 (bruncek).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Moj G6 je po svemu odličan mob, jedino su na S7 zbog dual pixel tehnologije fotografije mrvicu glađe( kad se zumira) ali kamera je i dalje vrhunska.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

Pozdrav, prodao sam oneplus 3 prije mjesec dana u nadi da cu uzeti peticu, no sad me sve nekako vise vuce na g6.

U kojoj ga je trgovini najpovoljnije kupiti? Vidim na nabavi da je u uzi shopu  4100, jel to ok trgovina ili ima negdje i jeftinije, a da ne piše na nabava.net. Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.7.2017 15:03 (NoOne1).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NoOne1 kaže...

Pozdrav, prodao sam oneplus 3 prije mjesec dana u nadi da cu uzeti peticu, no sad me sve nekako vise vuce na g6.

U kojoj ga je trgovini najpovoljnije kupiti? Vidim na nabavi da je u uzi shopu  4100, jel to ok trgovina ili ima negdje i jeftinije, a da ne piše na nabava.net. Hvala!

Na njuskalu mozes malo jeftinije proci, a sto se trgovina tice mislim da bas i ne. Jedino ako na neku akciju naletis, ali mislim da ga ispod 4k neces nigdje naci jos neko vrijeme, osim na njuskalu naravno gdje se nade za oko 3700kn

8 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

Pozdrav,

Evo, i ovaj put molim za pomoć. Gledam tenis preko moba i kod G4 nije bio nikakav problem pratiti mečeve preko batmanstream.com. Kod G6, kaže da nije kompatibilan sa Adobe flash playerjem, pa ne znam kako mogu rešiti problem praćenja mečeva preko mobilnega telefona. Panika , sutra počinje Wimbledon.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
https://www.mobdro.to/
Može li ti to pomoć za tenis?

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
NoOne1 kaže...

https://www.computeruniverse.net/products/90689682/lg-g6.asp

Poštarina mislim da je 15-20€

12 godina
LG G6- Rasprava

ekipo trebam savjet jedan.

Mislim kupit preko amazona G6 vidim ima onaj model sa 64 gb i dual simom.

Sad mene nekoliko stvari zanima.

1.Dali ima neke velike između 32 gb modela i 64 gb

2.Kakva je situacija sa jamstvom dali vrijedi u HR

3.Dali se to uopce isplati uzimati preko amazona.

u nevolji ne treba plakati vec traziti ljeka
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice