LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 519.310
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
LG G4 - Rasprava

Najveći minusi kod G4 su loša autonomija i lošije performanse u zahtjevnijim igricama koga to interesira. Ostalo je sve odlično.

Meni osobno je trajanje baterije najveće razočarenje. Tek nakon stavljanja custom roma i kernela sam donekle uspio nešto napraviti po tom pitanju, ali "out of the box" sa MM je poprilična katastrofa. Tako da tko god razmišlja o ovom mobitelu u ovom trenutku, neka se ne iznenadi. Postoji mogućnost da će neke buduće nadogradnje popraviti ovu situaciju jer vidim da se dosta ekipe žali na bateriju pa si možda daju truda da vrate situaciju barem na stanje koje je bilo kod LP (oko 4h SOT za razliku od MM gdje je 2.5-3h prosjek).

2 0 hvala 0
17 godina
Re: LG G4 - Rasprava
LL je mila majka naspram MM za batku ;-)
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Ma evo zamjenio sam se, tiokam sa g4 taman.

Na njemu je 5.1 build, mislim da je ovo onaj rani build koji je lik sam flashao.

Molim savjet sto (i kako) da flashnem na njega.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Evo spoio sam ga na lg bride, naslo update 20d, pa cu preko njega probat. 

Ako sta zapne prpbam ovo tvoje.

Thx

11 godina
Oh tugo tugo, upo mi mobitel jutros u boot loop, iz cista mira se zblokao i ugasio i od tad nista od njega. Evo predao ga na servis, vele ljudi da ide nova maticna
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
uff naiso si na nekog iz stare zalihe ocito , jer su prvi imali taj problem ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4mal kaže...
uff naiso si na nekog iz stare zalihe ocito , jer su prvi imali taj problem ...

Se može kako vidit pri kupnji da se ne kupu baš ti prvi modeli?

9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Može li se vidit jeli nov ili polovan? npr kao, kad je prvi put upaljen i te šeme?

0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

Kad je uređaj proizveden se može vidjeti po serijskom broju ispod baterije. 505 bi trebao biti svibanj prošle godine recimo.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Sil kaže...

Kad je uređaj proizveden se može vidjeti po serijskom broju ispod baterije. 505 bi trebao biti svibanj prošle godine recimo.

Šteta vidi se samo datum a ne i godina.

17 godina
pješak kaže...
Sil kaže...

Mislim da je i godina označena... recimo, vjerujem da 601 označava uređaje proizvedene u siječnju ove godine, dok se prvi broj pet odnosi na prošlu godinu.

9 godina
neaktivan
Sil kaže...
pješak kaže...
Sil kaže...

Mislim da je i godina označena... recimo, vjerujem da 601 označava uređaje proizvedene u siječnju ove godine, dok se prvi broj pet odnosi na prošlu godinu.

Ima logike neke kralju! 

12 godina
Gledam cijene i u jako kratkom vremene su pale..donedavno je u oglasu najpovoljnije bio G4 za 2600/2700kn a sad ga se moze naci od 2200 kn pa na dalje,takoder i G3 je jako povoljan,stvarno nevjerojatno.
Xperia Z3 16GB Black
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
mp3david kaže...
Gledam cijene i u jako kratkom vremene su pale..donedavno je u oglasu najpovoljnije bio G4 za 2600/2700kn a sad ga se moze naci od 2200 kn pa na dalje,takoder i G3 je jako povoljan,stvarno nevjerojatno.

Znači za godinu dana kad ću ga prodavat, cijena bi mu mogla bit manja nego što G3 trenutno drži.

Al novi kožni i dalje drže cijenu na 2800-2900. 

13 godina
kbenzema kaže...
mp3david kaže...

Znači za godinu dana kad ću ga prodavat, cijena bi mu mogla bit manja nego što G3 trenutno drži.

Al novi kožni i dalje drže cijenu na 2800-2900. 

Evo ja svog prodajem :)

kozna ledja kupio 8.2.2016, nenosena, placena 251 kn

ja
17 godina
LG G4 - Rasprava

Iako sam i sam bio jedan od onih koji su mijenjali mobitele svake godine, i razumijem želju da se ima ovogodišnji model, realno nema potrebe za promjenom jer su pomaci u odnosu na prošlogodišnje modele ipak premali. Trenutno imam G4 a supruga Z2 s početka 2014 i standardna šala je kad me pita "Na koliko ti je baterija?" :). Tako da je ovdje bio slučaj korak unatrag što se tiče autonomije. A i kad gledam ukupan dojam, osim definitivno bolje kamere, nisam baš nešto puno dobio u odnosu na modele iz 2014. Ne bih se uopće bunio iz ove perspektive imati jedan Galaxy S5 u 2016 jer uređaj je bio skroz ok, pa čak i za današnje standarde. U pitanje dizajna neću ulaziti. :) Eto, sretno mi bilo sa namjerom dvogodišnjeg ciklusa promjene. ;) A što se cijene na oglasima tiče, manje, više, uvijek je tako bilo... Prošlogodišnji android flagship modeli budu između 2k i 3k, nešto bliže donjoj granici.

0 0 hvala 0
12 godina

Benderu cekas G5 ili na neki drugi ciljas?
Javi za koliko si ga prodao :)

Cijene bas brzo padaju, platis masno neki mob i kad izadje novi vrijedi jedva pola cijene..

Bas me zanimaju cijene G5 s obzirom da V10 mozes nac debelo ispod 4000kn 

Xperia Z3 16GB Black
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2016 14:41 (mp3david).
17 godina
LG G4 - Rasprava

G5 ce biti 5keka garant :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

Kraj ljeta, jesen, bit će ga i za 3.5k. 
Al trenutno ne vidim razlog prelaska na G5. Izbacili su app drawer, kamera neće biti nešto previše bolja, vjerojatno će S7 imat bolju, a "friends" će biti samo za one koji su dubljeg džepa, ne vjerujem da će bilo koji od tih dodataka bit ispod 500 kn.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Da li je netko primjetio da preko OTG na android 6 sada fajlovi idu daaaaleko sporije, vise nego duplo sporije prebacivanje? I kako to rijesiti? Isti OTG kabl i isti usb ključ

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2016 15:42 (cveletdi).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

mene interesira što taj giga rama više na g5 donosi više nego na modelima sa 3gbrama..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mp3david kaže...

Cijene bas brzo padaju, platis masno neki mob i kad izadje novi vrijedi jedva pola cijene..

Ne znam iskreno

neki plan je:

1. prodati g4

2. uzeti nexus 5x da trenutno zadovolji glad

3. gledao sam novosti s7 vs s6 novosti i g5 vs g4 novosti i dosao do zakljucka da mi g5 ne treba, ima jaci proc, vise rama i...nema pozadinske tipke, ima istu kameru(

s7 naspram s6 donosi bolju kameru, kameru koja bi trebala biti bolja nego na g4(5), v10 zvuci super, ne znam odakle su iskopali taj model i kako u g5 nisu utrpali i rucni mod za video :)

No zamezung me na zalost ne privlaci, lg dolazi u obzir, nexusi, tako da kad izvrtim mozda i g5 mislim se vratiti na: "4"

4. uzmem lg g4 ako mi nista drugo ne pase

nemam ideje, jel ima netko prijedlog?

ja
11 godina
LG G4 - Rasprava

Ja sad imam s6 i g4

I evo mislim se što bi.

G5 me ne privlaci niti malo, S7 mi je ok radi kamere (fora slow motion) ali sve ostalo mi je slicno kao s6.

A tija bi novu igracku...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
mp3david kaže...

Ne znam iskreno

neki plan je:

1. prodati g4

2. uzeti nexus 5x da trenutno zadovolji glad

3. gledao sam novosti s7 vs s6 novosti i g5 vs g4 novosti i dosao do zakljucka da mi g5 ne treba, ima jaci proc, vise rama i...nema pozadinske tipke, ima istu kameru(

s7 naspram s6 donosi bolju kameru, kameru koja bi trebala biti bolja nego na g4(5), v10 zvuci super, ne znam odakle su iskopali taj model i kako u g5 nisu utrpali i rucni mod za video :)

No zamezung me na zalost ne privlaci, lg dolazi u obzir, nexusi, tako da kad izvrtim mozda i g5 mislim se vratiti na: "4"

4. uzmem lg g4 ako mi nista drugo ne pase

nemam ideje, jel ima netko prijedlog?

5. Ostati na G4 jer je to i dalje odličan uređaj...

Iskreno, kamera je mrak, pogotovo kad mi Sonyjevci gledamo šta nam radi Sony a trpimo zbog sad već samo dobre baterije. Al doć će cica na kolica...

13 godina
LG G4 - Rasprava

5. ce biti 100% jer je odlican phone

ja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Jel svaki g4 ima dualsim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

ne

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Moze mala pomoc:

1. Koji micro usb to hdmi adapter da kupim ? Tj koji radi sa G4 ? (Provjereno ako moze) 

2. Gdje ima jeftino za uzeti Chromecast ili neki slican a da radi bez lagiranja itd ? Te da mi ne naplate postarinu 25$ i vise ? 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Pozdrav. MOj Lg G4 star 5 mjeseci se danas ugasio i više se ne da upaliti. Probala Hard reset, nula bodova. Hoće li mi to priznati garancijom ili pokušati svaliti krivicu na mene, s obzirom da je do tada sve radilo savršeno i nije ništa mojom krivnjom? I mogu li ikako uspjeti sačuvati slike i ostale stvari sa mobitela? Hvala na odgovoru

I am spoderman

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice