LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 519.989
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: LG G4 - Rasprava
bender_007 kaže...
INKOGNITO3 kaže...

Sto se tice novih update-a od HT-a hocu ih moci napraviti preko LG Bridge-a i OTA ili cu morati preko flash toola napraviti update ?

Ako verzija bude "svjezija" od trenutne instalirane onda hoces.

Lepi znaš li mogu li rootat ovaj 20D da ostane kernel od njega?

youtube.com/mislavbusic
13 godina
EchoOne kaže...
bender_007 kaže...
INKOGNITO3 kaže...

Sto se tice novih update-a od HT-a hocu ih moci napraviti preko LG Bridge-a i OTA ili cu morati preko flash toola napraviti update ?

Ako verzija bude "svjezija" od trenutne instalirane onda hoces.

Lepi znaš li mogu li rootat ovaj 20D da ostane kernel od njega?

mozes :)

supersu 2.67

ja
13 godina
neaktivan

E rješeno.

Nego, koji ono kernel koristiš? Koji je bolji po bateriju?

Trenutno sam nabacio Lupus, al vidim da ima i onaj neki Googi..

Pretpostavljam da si ti isprobao oba :D

youtube.com/mislavbusic
13 godina
EchoOne kaže...

E rješeno.

Nego, koji ono kernel koristiš? Koji je bolji po bateriju?

Trenutno sam nabacio Lupus, al vidim da ima i onaj neki Googi..

Pretpostavljam da si ti isprobao oba :D

Ja koristim androidGX, volim minimalistiku

googy sam koristio na s3, lupus sam probao prije ali je "dev" previse odsutan i nije mi se nesto pokazao bas

Ako moram birati gx ili googy onda )

ja
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Nakon clean install-a 20E mob izdrzi 4.15h SOT sa prvim punjenjem(vidjet cu dalje) inace je izdrzao 3.15-3.30h heavy use.

Kod mene je heavy use vecinom na wifiu i cca 2 h na 3G-u - od aplikacija mail, facebook , messenger, page manager, whatsapp, instagram, aliexpress, ebay, kamera, youtube. 

Brze se otvaraju aplikacije i chrome vise ne steka. Kod ciscenja aplikacija iz memorije brze ocisti(task manager)

1 0 hvala 0
13 godina
LG G4 - Rasprava

Isplati li se unlockat bootloader? Pitanje prvenstveno upućeno Benderu i Echou.

Sad sam na v10b rootanom sa lockanim bootloaderom. 

0 0 hvala 0
13 godina
Abalo kaže...

Isplati li se unlockat bootloader? Pitanje prvenstveno upućeno Benderu i Echou.

Sad sam na v10b rootanom sa lockanim bootloaderom. 

A gledaj, jako jednostavan odgovor s moje strane: ne

Romovi -> manje vise SVI su isti

Kerneli -> svi su preslicni, nije to vise sgs2, sgs3, htc stari da je to toliko primjetno

AOSP/CM -> jedino radi ovoga bi mogao pomisliti unlockati bootloader, TWRP naravno

Ja uvijek unlockam jer imam vise komocije, zbog privatnih appova itd.

uskoro ce reventech (sa starog g2) napraviti test build (desolation rom) sa blackbird kernelom pa je to vec malo bolje.

G4 kameru i njene mogucnosti mozes samo na stock romu iskoristiti pa je to veliki minus kad prebacis na aosp/cm

Ako imas jos pitanja slobodno :)

ja
13 godina
neaktivan
INKOGNITO3 kaže...

Nakon clean install-a 20E mob izdrzi 4.15h SOT sa prvim punjenjem(vidjet cu dalje) inace je izdrzao 3.15-3.30h heavy use.

Kod mene je heavy use vecinom na wifiu i cca 2 h na 3G-u - od aplikacija mail, facebook , messenger, page manager, whatsapp, instagram, aliexpress, ebay, kamera, youtube. 

Brze se otvaraju aplikacije i chrome vise ne steka. Kod ciscenja aplikacija iz memorije brze ocisti(task manager)

Ako ti je 2h na 3G onda ti i mora toliko izdržat.Najviše baterije ti troši 3g ili 4G. Wifi meni ne troši nista.

Meni je S6 10h na 4G...a ostatak na Wifi.

4h Sota u današnje vrijeme je čisto ok za mob.

12 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Danas mi stigo update na 6.0 kod VIP-a cca 900 MB. Update-ano. Primjecujem malo je brzi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Hvala na odgovoru! Baš sam došao sa Samsunga S3 pa da pitam, s obzirom da se gubi garancija unlockanjem. 

Jel postoji mogućnost imati rootani v20E isto tako s lockanim bootloaderom?

Root mi je najviše radi smanjenja DPI i dobivanja videa FHD u 60fps, vidim da Greenify i meni dosta app-ova (powernap, amplify) sa Xposeda ne radi još kako treba pa me za to i nije puno briga.

14 godina
neaktivan
R36 kaže...
INKOGNITO3 kaže...

Ako ti je 2h na 3G onda ti i mora toliko izdržat.Najviše baterije ti troši 3g ili 4G. Wifi meni ne troši nista.

Meni je S6 10h na 4G...a ostatak na Wifi.

4h Sota u današnje vrijeme je čisto ok za mob.

Samo sam napisao koliko sam na 3G-u posto on jako trosi.

Ja zadovoljan sa time koliko izdrzi i odmah inace gasim 4G jer stvarno po meni ne treba

13 godina
Abalo kaže...

Hvala na odgovoru! Baš sam došao sa Samsunga S3 pa da pitam, s obzirom da se gubi garancija unlockanjem. 

Jel postoji mogućnost imati rootani v20E isto tako s lockanim bootloaderom?

Root mi je najviše radi smanjenja DPI i dobivanja videa FHD u 60fps, vidim da Greenify i meni dosta app-ova (powernap, amplify) sa Xposeda ne radi još kako treba pa me za to i nije puno briga.

Morao bi probati injectati u system image..vjerojatno nece raditi bez unlockanja.

ja
10 godina
odjavljen

Moj se danas nešto gubi.
Punil sam ga ujutro, al on i dalje nastavlja računati sot, ko da i nije punjen.
Zatim stavil clear all prozora, i jedan ostane stalno ukljucen i nemrem ga ugasit.

Čak ni restart ne pomaže. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2016 12:53 (kbenzema).

0 0 hvala 0
13 godina
LG G4 - Rasprava

Tapni na tu pribadacu sto ti je u tirkiznoj boji :)

Tako stitis programe od brisanja (kad je tirkizna pribadaca)

ja

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

haha fakat. tnx. a ovo kod baterije ne pomaze ni refresh.

0 0 hvala 0
13 godina

SOT se ne refresha ako baterija ja mislim nije minimalno napunjena do 90%.

10 godina
odjavljen
Očito j to razlog, jer mislim da sam ga skinul na 80 i nekaj %
10 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

Nakon prvih tjedan dana korištenja mobitela, mogu reći da je baterija blago rečeno katastrofa. 

E sad meni bitnija stvar zbog koje je i kupljen mobitel. KAMERA, da mogu ulovit koju kvalitetnu sliku na koncertu.
Mogu reći da nije neka prevelika razlika naspram Lumie 920, kad su slike u pitanju. Od 100-ak slika (puno da, jer sam vidio da to nejde kak sam se nadal), bar 80 ih je bilo dosta loše, s Lumiom nisam imal takvih problema.

Kaj se tiče videa, to je puno bolje, još kad bi zvuk bio bolji, to bi bilo to.

Kasnije postavim par slika i dva videa pa me zanimaju mišljenja. Možda jednostavno previše očekujem kroz sve te hvalospjeve da je iznad svih kaj se tiče slabijih uvjeta.

0 0 hvala 0
13 godina
kbenzema kaže...

Nakon prvih tjedan dana korištenja mobitela, mogu reći da je baterija blago rečeno katastrofa. 

E sad meni bitnija stvar zbog koje je i kupljen mobitel. KAMERA, da mogu ulovit koju kvalitetnu sliku na koncertu.
Mogu reći da nije neka prevelika razlika naspram Lumie 920, kad su slike u pitanju. Od 100-ak slika (puno da, jer sam vidio da to nejde kak sam se nadal), bar 80 ih je bilo dosta loše, s Lumiom nisam imal takvih problema.

Kasnije postavim par slika i dva videa pa me zanimaju mišljenja. Možda jednostavno previše očekujem kroz sve te hvalospjeve da je iznad svih kaj se tiče slabijih uvjeta.

A nista :), rucne postavke i ustimavas

ja
13 godina
neaktivan
kbenzema kaže...

Nitko nema odlične postavke na AUTO kao Samsung

bender_007 kaže...
kbenzema kaže...

Slažem se.,tko zna može čuda napravit s G4.

10 godina
odjavljen
R36 kaže...
bender_007 kaže...
kbenzema kaže...

Slažem se.,tko zna može čuda napravit s G4.

U to vjerujem :)

Evo par slika koje sam izdvojio

https://www.flickr.com/photos/cicdn/

Te video

Pa eto, mišljenja?

Slobodno primam i savjete za slike i video, pogotovo manualno kak bi trebalo bit podešeno u takvim uvjetima?

p.s. Ak se nekom ne sviđa muzika, probajte ju zanemarit i usredotočit se na kvalitetu ili nekvalitetu same snimke 

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 15:13 (kbenzema).
11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Po meni kamera je ok, jebiga ak trazis super odlicne fotografije kupi  pro fotic i rijesio si porblem. Ipak ovdje pricamo o mobitelu.

1 0 hvala 0
17 godina

tcom pustio OTA update.

Bok, ja sam sharyn
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Slike uopće nisu loše,čak naprotiv meni su odlične...kaok si ti napisao ja sam mislio da su 0 bodova.Video je također dobar. 

Mislim da si previše očekivao!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 16:16 (R36).

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

I po meni su odlične za jedan mobitel , to je obitel nije  pro fotic.

10 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

Očito sam imal malo prevelika očekivanja. Mislim nisam očekival čuda, ali sam očekival malo veći napredak u odnosu na Lumiu 920. Ili to jednostavno znači da je L920 i dalje sposobna nositi se s novim modelima.

Baš sam sad pregledaval fotogalerije s nekih portala i moram evo priznat da su slike jako dobre, jer portali ipak koriste profi fotiće, a kod njih se također nađu blijede i presvijetle slike.

Ali mislim da mi treba još dost prakse s ovim mob jer velim, od 100-ak slika, ovih 10-ak na linku se ističe, i još 10-ak je prolazno. Valjda će bit bolje, ovo je bilo vatreno krštenje.

Ali ono, baterija je stvarno loša 

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 21:37 (kbenzema).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kbenzema kaže...

Očito sam imal malo prevelika očekivanja. Mislim nisam očekival čuda, ali sam očekival malo veći napredak u odnosu na Lumiu 920. Ili to jednostavno znači da je L920 i dalje sposobna nositi se s novim modelima.

Baš sam sad pregledaval fotogalerije s nekih portala i moram evo priznat da su slike jako dobre, jer portali ipak koriste profi fotiće, a kod njih se također nađu blijede i presvijetle slike.

Ali mislim da mi treba još dost prakse s ovim mob jer velim, od 100-ak slika, ovih 10-ak na linku se ističe, i još 10-ak je prolazno. Valjda će bit bolje, ovo je bilo vatreno krštenje.

Ali ono, baterija je stvarno loša 

Ekipa i sa pro foticima slika bar 200-500 slika te izaberu najbolje plus jos photoshop. 

Koji je HT pustio update ? Ja sam flashao 20E

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 22:51 (INKOGNITO3).
17 godina
LG G4 - Rasprava

primjetio sam da mi batka drzi dilje kod jutarnjeg hevy use ako ostane ne punjacu 

preko noci iako je na 100ki znaci ne u deep sleepu wtf!...jel to dobro za batku da tak iako

se napunila da ostane na punjachu...:-)

uglavnom u ovo doba bi jucer bio na 70ak od 100 a sad 85l

lol moze ki neko ovu paranolmalnun stvar objasnit )...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
4mal kaže...

primjetio sam da mi batka drzi dilje kod jutarnjeg hevy use ako ostane ne punjacu 

preko noci iako je na 100ki znaci ne u deep sleepu wtf!...jel to dobro za batku da tak iako

se napunila da ostane na punjachu...:-)

uglavnom u ovo doba bi jucer bio na 70ak od 100 a sad 85l

lol moze ki neko ovu paranolmalnun stvar objasnit )...

Moguće je, mislim da je to već neko spominjal da je bil slučaj sa G3. I L920 ak sam ju ostavil 20-30min duže na punjaču, puno više je držala baterija. Probal sam sa G4, nije išlo, treba vjerojatno duže ostavit, ko ti preko noći

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 10:07 (kbenzema).
17 godina
LG G4 - Rasprava

drito to na lg g3 je isto bilo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice