Kod mene sve isto, onaj lag je i dalje prisutan.
Vidim neki spominju kasnjenje tipkovnice...e pa od toga nije cijepljen ni Apple.
Upravo ovaj post pisem sa iPad Aira i tipkovnica mi kasni...od prvog dana.
Vidim neki spominju kasnjenje tipkovnice...e pa od toga nije cijepljen ni Apple.
Kako onda M8, N5 i Z3 nemaju kašnjenje?
Meni tipkovnica ne kasni niti na G4 dok mi je na G3 kasnila.
Nemoguce ja isto pisem sa aira i nista mi ne kasni.
Na 6ici mi recimo ne kasni, dok na ipad mini 2 je kasnila osjetno. Dok kod androida, na lg i samsungu nikad nije savrseno tipkanje, glupi UI guši mob, a o tom vrapci pjevaju već... Ja sa ovogodišnjim izdanjem lg-a nikako nisam zadovoljan. Flex 2 lošiji display, G4 loš gpu, a trzanje i lagganje im je zajedničko. Jest kamera na vrhuncu, i ekran, ali ne radi brzo, ni fluidno!
Nemoguce ja isto pisem sa aira i nista mi ne kasni.
Pogledaj malo po netu pa ces vidjeti da to nije nista neuobicajeno.
Onda je xperia za tebe, ja sam još uvijek iznenađen sa mojom z1 kako sve fluidno ide
Kad ima near-stock experience. Lg I samsung UI su napravljeni za djecu
joj da, pa sto ako trzne i ima mali lag sve se to da rjesit sa buducim firmovima,iromovima...vidim da nemas lg bilo g3,g4
tako da ne zapocinji flame war i trolanje bzvz... l.p
Kad ima near-stock experience ništa drugo onda i nemaš.
Kad ima near-stock experience ništa drugo onda i nemaš.
Kao npr?
Ma tko je što rješio?
G3 dalje ne radi dobro, Gflex2 sa najjacim procom od snapa isto, G4 također. Ništa se ne ispegla. Stock mi malo je dosadnjikav, ali sense ili cak sony ui, imaju sve i rade kako spada.
Moram priznati da mi G4 nakon v10b update-a radi prilično dobro, da se razumijemo, ima laggova..ali se nadam bar još 2/3 update-a ovakva i bilo bi to super.. Plus volio bi da malo kameru srede. Po meni ima previše smudge-inga, dobije se "oily" effect pri zumiranju
Pisao sam o tome već tu, pa evo "update". Dakle, kolega s posla je uzeo u T-Comu G4. Moj prvi dojam je bio da su boje na displayu katastrofa i da će mi doslovno oči prokrvarit. Nakon što sam to ispričao drugom frendu, otišli smo u T-Com centar u OS da se uvjeri u to što pričam (jer je planirao uzeti G4) i isto tako rekao da je display negledljiv. Da bi danas bili u Tele2 igrom slučaja i vidim tamo izložen G4. Otključam ga i gle, boje su tu u redu. Zovem frenda, kažem vidi ovo. Display savršen. Čak i pojačan do kraja nikakav problem za oči. Frend također potvrdio, nemoguće da smo obojica u krivu.
Sad ne znam je li to problem T-Com roma koji je gore ili su dobili kakvu lošu seriju, ali razlika je uočljiva samo tako.
Ma Tele 2 ima najbolje uređaje to je stara priča. T-mobile ima uređaje od T-mobile iz Njemačke tako da...
Tele 2 su otvoreni uređaji kao da ih kupuješ direktno u Samsungu.
Eo za slučaj da nekog zanima, mojih mjesec dana s G4 koji je ujedno i neka usporedba s Noteom 4 jer sam njega prethodno koristio... Sve u svemu, da mi prebacit kameru iz G4 u Notea, bilo bi vrh..
Pa di si kupio taj GFlex 2? Imo sam ga na recki, retail verzija iz Vipa i nisam dobio brzi punjač. A LG službeno kaže da neće bit dostupan u prodaji kod nas...
kakav je IR na G4 ? na G3 šalje jako slab signal, ono max do 4 m i mora bit direktno usmjeren prema uređaju, barem je tako na mojem ..
Par novih slika sa G4.
Kamera je definitivno najveci adut ovog mobitela iako je i na G3 odlicna...ovdje se ipak primjeti blenda f/1.8 i znatno plici DOF cak i ako subjekt nije blizu objektivu.
Sto se tice laga stanje je nakon updatea ipak bolje, a deinstalirao sam neke aplikacije koje ne koristim bas cesto i pogasio sam neke automatske sinkronizacije sto su isto usporavale mob, a to se pozitivno odrazilo i na bateriju...danasnji SOT preko 2 sata, a baterija jos oko 50%.
kakav je IR na G4 ? na G3 šalje jako slab signal, ono max do 4 m i mora bit direktno usmjeren prema uređaju, barem je tako na mojem ..
Ja sam na G2 sa skoro 10 metara kontrolirao tv.. Ne mogu se sjetit što je s G3 bilo, ali evo i na G4 mogu isti tv s istog mjesta tako..
Moram priznat da sam, što se SW-a tiče, razočaran s G4.
Trza, trza, trza... U početku je bilo dobro, no s vremenom sve gore i gore. Posebno sam to primjetio kad sam uzeo prijašnji M8 u ruke. Razlika je ogromna u brzini i fluidnosti. Ovaj update nije pomogao.
Baterija isto srednja žalost, skoro 10% potroši preko noći.
Zna se zagrijati povremeno da ga jedva držim u ruci. Nisam nikakav hejter, nego jednostavno nisam zadovoljan, koliko god želim sebe uvjeriti da je dobar mobitel.
E da, dok ovo pišem, osjeti se lagg na tipkovnici. Kasni nekih pola sekunde s unosom. Nije strašno, ali osjeti se.
Pa di si kupio taj GFlex 2? Imo sam ga na recki, retail verzija iz Vipa i nisam dobio brzi punjač. A LG službeno kaže da neće bit dostupan u prodaji kod nas...
U vipu kupljen, ne znam da li je to to, ali na samom punjaču piše fast charge, ili quick charge nisam siguran. I puni jako brzo
Trza, trza, trza... U početku je bilo dobro, no s vremenom sve gore i gore. Posebno sam to primjetio kad sam uzeo prijašnji M8 u ruke. Razlika je ogromna u brzini i fluidnosti. Ovaj update nije pomogao.
Zna se zagrijati povremeno da ga jedva držim u ruci. Nisam nikakav hejter, nego jednostavno nisam zadovoljan, koliko god želim sebe uvjeriti da je dobar mobitel.
E da, dok ovo pišem, osjeti se lagg na tipkovnici. Kasni nekih pola sekunde s unosom. Nije strašno, ali osjeti se.
Slazem se, jest odlican mobitel, ali nije premium napravljen.....
(ali u moj premium ulazi samo iPhone 6+, cak niti S6)
edit - ali da je izasao GPE G4 ili GPE S6E.....ne bi bilo potrebe cekati Nexusa
Znam da je subjektivno misljenje i sve to. Al' da ti je iP 6+ vise premium od S6/Edge, kako to ?
A nez, kvaliteta izrade i ljepota nisu isto po meni. Eto ip6+ je lijep ali benda se fino. Meni se doimaju jednako kvalitetno, sad ofc da je aluminij puno privlačniji
Ako je samo jabučica premium onda
itko dobio novi updejt? na t-mobileu sam i jos nista (provjeram i preko LG Bridge) a updejt izasao ima vec skoro mjesec dana..
Meni je update dosao jos prosli tjedan.
Stavio sam neki dan Nova launcher i G4 radi savrseno, potpuno je lag free...
Usudio bih se reci da radi kao Nexus 5 s njim.