LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.245.210
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: LG G3 - Rasprava
Možda treba prije provjere restartati mobitel?
Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

doso je kod nas i u italiju lol..ak se misli na 30c
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/stock-t2961073/post65798619

evo za twrp, flashable zip
zip

EDIT: n
ezz kog sam citiro al izbrisan je post tak da..al dobro..ak nekom treba tu su linkovi

Accidentaly sent from my SGS i9000
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2016 2:11 (Purger99).
10 godina
Ljudi, moze malo dojmova od Vas koji ste jucer nadogradili na 6.0. Ja cu mozda danas na svoj staviti mm. Jer mi je takoder jucer stigao ali nisam imao vremena staviti. Lp svima!
10 godina
neaktivan
Jel zna netko šta je sa tele2, jel stigao 6.0 na pc suit?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za sad nije.

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
13 godina
LG G3 - Rasprava

Koji je najlaki nacin za flashati zadnji sluzbeni rom, brige da li ce se izgubiti nesto od podataka nema, treba mi znaci uputstvo za sto jednostavniji clean flash.

Jedan poznanik me zamolio da mu to odradim pa da se ne gubim u moru stranica i fajlova jer nemam ovaj uređaj, bio bih zahvalan ukoliko bi netko od vas pomogao s linkovima i objasnjenjem.. Unaprijed hvala.

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Nakon jednog dana sa 6.0 mogu reći da je mob puno fluidniji, ni trzaja nisam vidio. jedina mana, po meni dosta velika, je baterija. neznam kako vama, ali meni znatno kraće traje, jedva mi dođe do kraja dana, evo baš ju stavio puniti pošto mi je ispod 30% pala..

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
klinik kaže...

Nakon jednog dana sa 6.0 mogu reći da je mob puno fluidniji, ni trzaja nisam vidio. jedina mana, po meni dosta velika, je baterija. neznam kako vama, ali meni znatno kraće traje, jedva mi dođe do kraja dana, evo baš ju stavio puniti pošto mi je ispod 30% pala..

Koliko SOT-a si imao? Da li si primjetio da se notification light cudno ponasa?

10 godina
neaktivan
Evo danas mi stigla nadogradnja peeko racunala i za sada dobro izgleda. Mob je kupljen u vipu i otkljucan a koristim ga na t-mobilu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bakaluar kaže...
klinik kaže...

Koliko SOT-a si imao? Da li si primjetio da se notification light cudno ponasa?

SOT-a sam imao 2h 29min, tako da i nije nešto. Umjereno sam ga koristio, ono otvorio koju stranicu, te evo jedino 2 testa antutu benchmarka..što se tiće lighta za sada ne,  što se tebi dešava s lightom?

14 godina
neaktivan
klinik kaže...

SOT-a sam imao 2h 29min, tako da i nije nešto. Umjereno sam ga koristio, ono otvorio koju stranicu, te evo jedino 2 testa antutu benchmarka..što se tiće lighta za sada ne,  što se tebi dešava s lightom?

Ma imao sam problema na verziji (30B) da mi se pali kad nema notifikacija. Odjednom se upali, bez ikakvog razloga i pocme blinkat.

Osim toga znale su se i mape palit same od sebe i to mi je trosilo oko 30% baterije po danu.

14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

preporuka svima koji imaju problem sa baterijom da instaliraju https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app .... otkad sam instalira ovu aplik osjeti se velika razlika u samom trajanju.....bar kod mene... moj je model lg g3 d855 16gb ver.... mozda nekom pomogne :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2016 20:59 (ATI HD3870).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
ATI HD3870 kaže...

preporuka svima koji imaju problem sa baterijom da instaliraju https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app .... otkad sam instalira ovu aplik osjeti se velika razlika u samom trajanju.....bar kod mene... moj je model lg g3 d855 16gb ver.... mozda nekom pomogne :)

Ne može pomoći jer kako piše u opisu aplikacije: "Please note, BatteryGuru does not currently support Android M."

13 godina
MasterOfDisaster kaže...
ATI HD3870 kaže...

Ne može pomoći jer kako piše u opisu aplikacije: "Please note, BatteryGuru does not currently support Android M."

E al kad pravis upgrade sa L na M onda radi :)) 

ja
16 godina
LG G3 - Rasprava

Evo i malo mojih dojmova za MM. Po meni mob je puno puno fluidniji, estetski mi je ljepši od Lollipop-a, ima napredne opcije za potrošnju energije (ako treba za svaku aplikaciju), ali također mi se čini da više papa baterije. Ali ne mogu to previše tvrditi jer ga tek jedan dan koristim. Sve u svemu ne žalim i tek sada je G3 pravo finalan proizvod. Moja preporuka.

Upozorenje: Par aplikacija me izbacuje jer očigledno nisu optimizirane za MM pa i na to računajte prije prelaska na novi OS.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Kakvo je stanje sa novim 30C u odnosu na 30B? Ima li nekih razlika?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Meni je jedino problem sto kod backupa mi nije vratilo biljeske u quickmemo+. Imam i na kompu taj backup ali svaki pokusaj je uzaludan. Ne zeli mi vratiti biljeske koje su bile u quickmemo+. Napise mi "Neuspjelo". Pa eto ako ima tko kakav savjet, bio bi jako zahvalan. Mislio sam uzeti od kolege G3 koji je na Lillipopu pa kod njega napraviti samo backup od quickmemo+ pa si prepisati na svoj mob...
9 godina
neaktivan
Probaj vidjeti u centru za ažuriranje je li ti dostupno ažuriranje za QuickMemo+ app, pa ako je, ažuriraj i pokušaj ponovno.
9 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Moj je Češki, V21a-EUR-XX trenutno i još ništa od nadogradnje.

Kolega ima mađarski. Isto ništa još.

Jedno laik pitanje, kako do informacije iz koje je zemlje uređaj došao?

17 godina
FlyingPancakes kaže...
191x7 kaže...

Moj je Češki, V21a-EUR-XX trenutno i još ništa od nadogradnje.

Kolega ima mađarski. Isto ništa još.

Jedno laik pitanje, kako do informacije iz koje je zemlje uređaj došao?

Piše na kutiji. AL mislim da ima i negdje u softveru za pogledati, samo ne znam gdje.

Twitter: @191x7
10 godina
Antoniio22, to sam probao isto. Napravio sam backup na lollipopu dok sam bio i kad sam na mm stavio. I niti jedan nece prihvatiti. Jedina mi je nada od kolege G3 koji je na lollipopu, jer ocito nece sa lollipopa na mm backup od quickmemo+. Ali hvala ti za odgovor. Ako uspije ova cakica kako sam zamislio, javit cu pa da i ostali znaju koji su prosli kao ja. Pozz svima.
16 godina

Je li ova verzija 30c VIP za 16gb model ili 32gb model?

17 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava

http://www.ebay.com/itm/291481566868?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=590561782341&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Jedna od boljih maskica za G3 koje sam imao, jako dobro prijanja uz mob, crsto stoji, bolje od ringke slim maskice, takodjer je malo iznad ekrana tak da cuva od razbijanja. S vanjske strane (s koje drzimo mob) je neki hrapavi uzorak.

Svi rubovi su takodjer zasticeni.

5/5.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 10:53 (Edge).

1 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Kako ste zadovoljni sa quick circle caseovi sa ebaya od par funti ? jedino je malo bed šta se sa vremenom rubovi malo odlijepe ali to se riješi nekim dobrim ljepilom...

Osim toga, super sam zadovoljan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ima li netko tko koristi ovaj mobitel preko godinu dana da mi kaze u kakvom je stanju sada ?

Cuo sam da ima mana npr. sam se ugasi i neda se upalit onda, kod vecine pukne neki dio kod mikrofona, baterija se brzo trosi radi prevelike rezolucije ..

I zato se nemogu nikako odlucit izmedu ovog mobitela (32 GB verzija) i  Sony Z2 .. volio bih vasa misljenja 

Naravno ako netko ima Z2 duze vrijeme nek se i on javi i kaze koje su mu najvece mane

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2016 15:37 (Ostaa).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ostaa kaže...

Ima li netko tko koristi ovaj mobitel preko godinu dana da mi kaze u kakvom je stanju sada ?

Cuo sam da ima mana npr. sam se ugasi i neda se upalit onda, kod vecine pukne neki dio kod mikrofona, baterija se brzo trosi radi prevelike rezolucije ..

I zato se nemogu nikako odlucit izmedu ovog mobitela (32 GB verzija) i  Sony Z2 .. volio bih vasa misljenja 

Naravno ako netko ima Z2 duze vrijeme nek se i on javi i kaze koje su mu najvece mane

Od stvari koje si naveo, ni sa jednom nisam imao problema. Imao sam dva do sada, prvo silk white, te sada black gold (prvi sam prodao rodjaku). Prvi je imao 3GB RAM-a, a i drugi isto tako. Ni jednom od njih nije pukla lajsna, a proizvedeni su pred sami pocetak 2016. godine. Ugasio se do sada nije niti jednom, baterija je prosjek i imam oko 4.5h screenOnTime-a. Sto se tice softwerske strane, koristim CM 13 od prve Nightly verzije, a stock LG rom meni ne odgovara zbog trzuckanja prilikom skrolanja, iako je isti ultra brz i responzivan (ko ne primjeti trzuckanje i kome ne smeta, stock ce mu biti cak i bolji). To su moji dojmovi i nadam se da ce biti od pomoci! 

9 godina
neaktivan
Moj je proizveden 2014. i koristim ga od prosinca iste. Puknuće je bilo ali je odmah sanirano u servisu bez problema. S gašenjem nisam upoznat, a i neko primjetno trzanje mi se dogodi svake prijestupne. Trenutno je Android 6.0 v30b, 3gb model, SOT je oko 4.5h, a radi kao i prvog dana. Izuzetno sam zadovoljan s njim.
11 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Hvala na odgovorima

uglavnom strah me bilo da to puknuce ne pokriva garancija ili da ce bit problema oko toga 
A i ako mu baterija osjetno oslabi mogu jednostavno kupit novu s obzirom da je izmjenjiva za razliku od Z2 ?

Ako odlucim kupiti mob na koju verziju da ga upgradeam jeli vazno ?

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

kupljen 8mj 2014, ima pukotine na mic i na 3,5mm, baterija je bila oslabila, maticna crkla pred pol godine, zamjenjeno sve unutra, prije bilo 2/16, sad je 3/32 i nova (valjda, posto dosta veci SOT imam) baterija i sad je milina....ne mislim ga mjenjati jos barem god dana...pao brat bratu 30-40x na pod, nikad nista, osim klasicnih crtica po maski iza i bocno...ekran ko nov, ko i prvog dana, pao jednom na deblji sloj vode na asfaltu, natopio se, osusio ga, radio bez ikakvog beda jos god dana dok nije maticna crkla

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G3 - Rasprava

koristim g3 od prosinca 14.e, imam pukotine na mic i gori senzoru :D al mi se nije dalo ici ga slati na garanciju:D

6.0 mm flashan jos u prvom mj ove god, radi odlicno, dakle mail, ostale aplikacije za dopisivanje, surfanje...

nikad mi se nije ugasija sam od sebe

sto se tice nekog trzanja il nesto, vec sam reka, dogodi se tu i tamo, vjerujem ko i na svakom androidu

verzija 2/16

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice