LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.237.501
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Sta i koje aplikacije je sigurno obrisati sa Titanium Backup aplikacijom.

Jos nesto, pratio sam tutorijal kako instalirati G3 Tweaksbox, ali Xposed Installer koji je naveden, ne radi trenutno sa mojim Lollipop, ima li gdje drugi kakav, ali bez da flasham mobitel, negdje sam nasao, ali treba flashati pa jos nesto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: LG G3 - rasprava
acerbis kaže...
RuskeGTT kaže...

meni od 1. dana nikad nije bio vec od 3,5h...jednom samo 4h44min, jer sam zadnjih 2,5h gledao utrku F1 na streamu, sa 40% na 0%

Jesi napravio reset kad si stavio lollipop?

Btw koliko vam opcenito traje baterija? I ako netko zna dal ima za g3 dock kakav je postojao za galaxy s3 u koji umetnes 1 bateriju a mob ti se isto puni tako da je zamjenska baterija uvijek puna jer si mislim uzet zamjensku bateriju al mi je glupo da vadim jednu i stavljam drugu za napunit:)

moj mob nece vidjeti lollipop tako uskoro...stoji stock 4.4.2

13 godina
RuskeGTT kaže...
acerbis kaže...
RuskeGTT kaže...

meni od 1. dana nikad nije bio vec od 3,5h...jednom samo 4h44min, jer sam zadnjih 2,5h gledao utrku F1 na streamu, sa 40% na 0%

Jesi napravio reset kad si stavio lollipop?

Btw koliko vam opcenito traje baterija? I ako netko zna dal ima za g3 dock kakav je postojao za galaxy s3 u koji umetnes 1 bateriju a mob ti se isto puni tako da je zamjenska baterija uvijek puna jer si mislim uzet zamjensku bateriju al mi je glupo da vadim jednu i stavljam drugu za napunit:)

moj mob nece vidjeti lollipop tako uskoro...stoji stock 4.4.2

Zasto nebi vidio, mobitel vrhunski radi na loliu...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
LG G3 - rasprava

neka hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Nakon 24 dana konstantnog uptime-a. Maximalno koriscen,optimizacija ram mermorije odlicna

Nikakav restar,nista slicno

https://mega.co.nz/#!C0JwCThQ!tFdr63MlMgCKSqxa6ui8qtoqngOp1_aBtfm9Krf8ZhE

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2015 23:03 (LG G2).

0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - rasprava

koji rom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo cijeli jedan moj dan normalnog koristenja, cca 8 h na mobilnoj podatkovnoj, ostalo wifi i kombinirano. Sinkronizacija 6 racuna, one drive upload fotki. S cloudy 2.2 ja zadovoljan.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - rasprava

Cloudy je zakon

Moj PC  
1 2 hvala 0
10 godina
LG G3 - rasprava

sat vremena sot-a, 10% baterije

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
thebatman kaže...

Cloudy je zakon

Vi koji ne koristite mobitel ne stavljajte sot...jel Vama može izdržat i tjedan dana...

11 godina
R36 kaže...
thebatman kaže...

Cloudy je zakon

Vi koji ne koristite mobitel ne stavljajte sot...jel Vama može izdržat i tjedan dana...

Zapravo koristim ga sasvim solidno i privatno i za posao. 

Obicno sot ide oko 4h, nekad se malo rastegne i do 5. 

15 godina
LG G3 - rasprava

danas 15h baterija, ostalo 20tak % jos, SOT 1h5min

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Kod mene baterija traje cca 24 h, kada stalno koristim mob. Znači nekih sat vremena fejsa, jedno pola sata slikanja i  malo čitanja vijesti, . No probao sam par puta vidjeti koliko će baterija izdržati, ako mob koristim malo, onda uspijem doči do 2 i pol dana. Inaće fora mi je što na 100 % baterija je najduže, a onda počne padati konstantno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav ekipa! Zanima me koja je trenuntno zadnja verzija software-a za g3 / 32 gb ? Vec duze vrijeme vidim da niko tu nista ne pise oko toga ... Jesu nas zaboravili zbog fokusa na g4 ili :)?

0 0 hvala 0
15 godina

Kada ce novi kzd za nas g3....dugo su nas vec zaboravili

16 godina
LG G3 - rasprava

Imam g3 32 gb kupljen u slobodnoj prodaji. Nije mi jasno kak ste vi neki super zadivoljni s njim? Imal sam par iphona, g2 i s4. Ovdje je neki gadan zajeb s ovim cudom. Trza, steka zastajkuje. Nemres skrolat index.hr je..o te. Ovi romovi i sl pič..e materine me opce ne zanimaju. Mobitel je banana. Nesretnim slucajem sam ostao bez g2 gorko iskustvo al ulozena lova u g3 je razocaranje

Moj PC  
1 4 hvala 0
10 godina
ivanec kaže...

Imam g3 32 gb kupljen u slobodnoj prodaji. Nije mi jasno kak ste vi neki super zadivoljni s njim? Imal sam par iphona, g2 i s4. Ovdje je neki gadan zajeb s ovim cudom. Trza, steka zastajkuje. Nemres skrolat index.hr je..o te. Ovi romovi i sl pič..e materine me opce ne zanimaju. Mobitel je banana. Nesretnim slucajem sam ostao bez g2 gorko iskustvo al ulozena lova u g3 je razocaranje

koji soft imas na njemu? sa zadnjim sluzbenim nebi trebalo biti nekog velikog stekanja, probao sam, ali kad sam vidio kako radi sa drugim romovima nisam mogao da ne probam.

jesi vidio moj video par postova gore? ako hoces da tako radi odvoji 15 minuta vremena i sredi ga. steta neiskoristenog hardvera :)

edit: ako bas ne zelis drugi rom, probaj ga vratit na tvornicke postavke

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 17:12 (digitall).
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja sam dobio danas Lollipop na G3s i ni malo mi se ne sviđa, mobitel je prije njega radio bezprijekorno, aplikacije tipa Facebook, Messenger, Whatsapp, Viber, Vine, Youtube su se otvarale u sekudni doslovno, a sada kaos, kao da koristim iPhone 2. Je li moguće da je to zbog manjka prostora, tj. zato što nemam SD karticu već sam još na onih osnovnih 8 gigabajta od kojih zapravo imam samo 5? Hoće li se poboljšati sa SD karticom ili da ga vratim na KitKat?

0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - rasprava
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Ja sam dobio danas Lollipop na G3s i ni malo mi se ne sviđa, mobitel je prije njega radio bezprijekorno, aplikacije tipa Facebook, Messenger, Whatsapp, Viber, Vine, Youtube su se otvarale u sekudni doslovno, a sada kaos, kao da koristim iPhone 2. Je li moguće da je to zbog manjka prostora, tj. zato što nemam SD karticu već sam još na onih osnovnih 8 gigabajta od kojih zapravo imam samo 5? Hoće li se poboljšati sa SD karticom ili da ga vratim na KitKat?

Pretpostavljam da factory reset nije napravljen nakon instaliranja lollipopa?

sent via LG G3
14 godina
neaktivan
Nisam, da napravim?
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Toplo preporucam

sent via LG G3

1 0 hvala 1
17 godina
LG G3 - rasprava

Factory reset se preporuča kod svih većih updateova.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Okej napravio sam ga, aplikacije su se ubrzale neću lagati, više nema otvaranja Facebooka po minutu haha, ali kada sam recimo u Facebooku i hoću izaći na homescreen, stisnem home i onda čekam dvije sekunde, pa mi izbaci praznu home stranicu, pa ju polako ispunjava, to mi je baš iritantno. Mislim da se vraćam na KitKat, ako je to uopće moguće bez roota i custom ROMa.
13 godina
LG G3 - rasprava
Nije moguce haha
G3 je radi losije od konkurenata do par zadnjih iteracija kitkata. Lolipop ga je ubio opet. Stavi cloudy rom na 4.4 i bit će ok
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - rasprava

Pa radi se o G3s... Skroz drugi telefon...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da, mislim da su ljudi previdjeli taj S pa im ništa nije jasno. Zanima me mogu li ikako downgradeati bez rootanja?

I da, na Lollipopu mi više ne radi QuickRemote, a to mi stvarno treba...

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 17:19 (Wicked_Sick87).
13 godina
LG G3 - rasprava

Ma nisam ja ništa previdio haha nego sam si malo spil i u noćnom busu sijao mudrost po forumu xD

Sorry

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Okej, može li mi itko pomoći kako da ga vratim na KitKat?

0 0 hvala 0
10 godina
LG G3 - rasprava

za ekipu koja je na cloudy rom-u (a vjerojatno vrijedi i za ostale stock based romove), mozete probati flashati Rin Kernel 1.2 i postaviti governor na smartmax (njega nema u stock kernelu),

ja sam probao i dobio jos brzi, jos gladi rad opcenito, super radi kao metak

naravno prvo nandroid backup napravite za svaki slucaj

edit: jos sam ga overklokirao na 2.7 ghz 

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 21:07 (digitall).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice