LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.237.816
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Uzeo g3 iz vipa i vuce se kao crkotina. Lag, stekanje, memoryleak pa reko koji k. Uzmem od sestre g3 kupljen u tele 2 telefon leti otvaranje svega instantno , aj reko da provjerim kad ono njen V20H-eur-xx a moj V20H-219-10 ?? Jel moguce da je vip toliko usro rom ? Flashao sam 2 puta KDZ preko CSE i jos 2 puta radio factory reset, telefon katastrofa. Cak notification bar kad swipeam odozgo zasteka. Di je zapelo i o cem se radi jer ja vise nemam ideja ? 
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Levca5, To ti je baterija, koliko je imas. Mozes iskljucit u njegovim postavkama pod battery bar

;)

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 7:14 (Moby-Split).

0 0 hvala 0
11 godina
Re: LG G3 - rasprava
xulos kaže...
Uzeo g3 iz vipa i vuce se kao crkotina. Lag, stekanje, memoryleak pa reko koji k. Uzmem od sestre g3 kupljen u tele 2 telefon leti otvaranje svega instantno , aj reko da provjerim kad ono njen V20H-eur-xx a moj V20H-219-10 ?? Jel moguce da je vip toliko usro rom ? Flashao sam 2 puta KDZ preko CSE i jos 2 puta radio factory reset, telefon katastrofa. Cak notification bar kad swipeam odozgo zasteka. Di je zapelo i o cem se radi jer ja vise nemam ideja ? 

jel ti 2gb ili 3gb verzija?

13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

3Gb, 32 gb.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Neka ti ga zamjene ,reci im nisam zadovoljan performansma istih odnosno pravi se englez ;-)

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 9:12 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

To ce sigurno proc. : Dobar dan, dobar dan. Ovaj telefon steka i lega zbog vaseg cackanja po romu, ja bih drugi :D  Neda mi ga se slat na reklamaciju jer nemogu bit 2 tjedna bez telefona.

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...

Levca5, To ti je baterija, koliko je imas. Mozes iskljucit u njegovim postavkama pod battery bar

;)

Video, ali nisam uspeo da je eliminisem i vratio se na Cloudy, mada ni ovaj nije los, ma sve je to isto ljudi, male razlike su u pitanju samo, pozz

13 godina
neaktivan
14 dana imas da bez ikakvog objasnjenja teazis zamjenu uređaja novim na prodajnom mjestu bez da se salje u servis ili bilo sto.
Tako kaze zakon o zastiti potrosaca.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
11 godina
PC - stručnjak kaže...
14 dana imas da bez ikakvog objasnjenja teazis zamjenu uređaja novim na prodajnom mjestu bez da se salje u servis ili bilo sto.

Glupost. Ovo vrijedi samo kad se kupi putem web shopa. Ako je kupljen na prodajnom mjestu onda je to samo dobra volja trgovca.

17 godina
LG G3 - rasprava

nema to veze da jei na marsu imas na to pravo....

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
thebatman kaže...

Kakav screen time dobivate na aosp romovima? Ono bez štednje i pizdarija nego normalno koristenje?

evo zadnja 2 dana imam 3,5 h sot, s tim da nema stednje, svjetlina ekrana na 80% auto, jucer skoro cijeli dan vani na suncu, slikanje i sl., znaci normalno koristenje, ne stedim nimalo 

to je znaci u 24 sata koristenja nakon skidanja s punjaca, oko sat vremena razgovora i non stop online

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 21:09 (digitall).
11 godina
digitall kaže...
thebatman kaže...

Kakav screen time dobivate na aosp romovima? Ono bez štednje i pizdarija nego normalno koristenje?

evo zadnja 2 dana imam 3,5 h sot, s tim da nema stednje, svjetlina ekrana na 80% auto, jucer skoro cijeli dan vani na suncu, slikanje i sl., znaci normalno koristenje, ne stedim nimalo 

to je znaci u 24 sata koristenja nakon skidanja s punjaca, oko sat vremena razgovora i non stop online

Sasvim solidno, ja trenutno na cloudyu imam oko 4h ekrana (auto 70%). Cca 30min slušanja glazbe, 30min razgovora, wifi/data uvijek on, dva maila, whatsapp, fejs, instagram. Prezadovoljan.

13 godina
neaktivan
xulos kaže...

Tele 2 ima najbolje uređaje. Ja imam G3 iz Tele 2 i sve je ok...

15 godina

Moj je isto iz tele 2... 3gb sve sljaka

13 godina
neaktivan
thebatman kaže...
PC - stručnjak kaže...

Glupost. Ovo vrijedi samo kad se kupi putem web shopa. Ako je kupljen na prodajnom mjestu onda je to samo dobra volja trgovca.

Tako je.,samo vrijedi za kupovinu na neviđeno tj putem web shopa.,za sve ostalo ovisi o trgovcu na kakvog naletiš.

13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ekipa,koliko imate sota...meni u zadnje vrijeme katastrofalno cucla,bude cca 2-3sata...imam 20h, sad neznam jel bi vraćanje na tvornicke postavke sta pomoglo,a to mi se ne da zbog e bankarstva i ostalih aplikacija... Ugl telefob se dosta i grije, u prilogu su stats baterije..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
LG G3 - rasprava

nesto ti stvarno gadno cucla bateriju, mozda se sjecas od kad je to pocelo i sto si prije toga instalirao ili podesio? pa maknes aplikacije koje si zadnje instalirao, ako ne pomaze onda factory reset, ili flesaj neki rom..

na koliko drzis svjetlinu ekrana?

ja sam od jucer na cloudy romu opet, i do kraja dana ako ovako nastavi imat cu 5 sati sot. 90% auto osvjetljenje

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
LG G3 - rasprava

Evo moj G3 3/32 gb kupljen u 8 mj u tele 2 , pred koji dan sam primjetio puknuce na gornjoj strani mobitela di je rupica pored  ir blastera i na donjoj strani pored 3.5mm jacka  di je rupica ima tipicno puknuce za g3 . Tlaka mi ga slat u servis radi toga ali cu morati , javit cu kako je proslo . Ugl mob je bio od kada je kupljen vecinu vremena u spigen maskici i mozda tj dana u circle maskici . nadam se da ce mi uvaziti jamstvo jer je mobitel nov osim ta dva puknuca . :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2015 14:17 (Adict).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
digitall kaže...

nesto ti stvarno gadno cucla bateriju, mozda se sjecas od kad je to pocelo i sto si prije toga instalirao ili podesio? pa maknes aplikacije koje si zadnje instalirao, ako ne pomaze onda factory reset, ili flesaj neki rom..

ja sam od jucer na cloudy romu opet, i do kraja dana ako ovako nastavi imat cu 5 sati sot. 90% auto osvjetljenje

Otkad sam stavio lollipop cini mi se da je poceo cuclat...ekran je po danu na 100%auto a po noci na 0-20%

14 godina
neaktivan
Adict kaže...

Evo moj G3 3/32 gb kupljen u 8 mj u tele 2 , pred koji dan sam primjetio puknuce na gornjoj strani mobitela di je rupica pored  ir blastera i na donjoj strani pored 3.5mm jacka  di je rupica ima tipicno puknuce za g3 . Tlaka mi ga slat u servis radi toga ali cu morati , javit cu kako je proslo . Ugl mob je bio od kada je kupljen vecinu vremena u spigen maskici i mozda tj dana u circle maskici . nadam se da ce mi uvaziti jamstvo jer je mobitel nov osim ta dva puknuca . :D

Tako je i meni bilo i u roku 7 dana promjenjeno sve uz ekran. Pretpostavljam da je to nekako povezano pa moraju sve mjenjat. Jer mi je ekran bio sa kaljenim staklom, ko novo.

sent via LG G3
12 godina
protjeran
Moby-Split kaže...
Adict kaže...

Tako je i meni bilo i u roku 7 dana promjenjeno sve uz ekran. Pretpostavljam da je to nekako povezano pa moraju sve mjenjat. Jer mi je ekran bio sa kaljenim staklom, ko novo.

Meni je isto na mobitelu kaljeno staklo koje je puknuto malo . Kaljeno je na njemu od prvoga dana sta znaci da ekran mobitela nije dirala ljudska ruka uopce  :) 

Su ti mobitel vratili bez kaljenog stakla ? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2015 14:35 (Adict).
10 godina
acerbis kaže...
digitall kaže...

Otkad sam stavio lollipop cini mi se da je poceo cuclat...ekran je po danu na 100%auto a po noci na 0-20%

aha znaci stavio si 5.0 preko 4.4 a nisi nikako radio factory reset? onda ce ti factory reset pomoci sigurno

13 godina
neaktivan
digitall kaže...
acerbis kaže...
digitall kaže...

aha znaci stavio si 5.0 preko 4.4 a nisi nikako radio factory reset? onda ce ti factory reset pomoci sigurno

Postoji kakav nacin da sacuvam app od bankarstva da ne trebam ponovno u banku zbog aktivacije?(nije rootan mob+niti cu ga rootat jer treba na garanciju zbog burna na ekranu)

10 godina
acerbis kaže...
digitall kaže...
acerbis kaže...
digitall kaže...

Postoji kakav nacin da sacuvam app od bankarstva da ne trebam ponovno u banku zbog aktivacije?(nije rootan mob+niti cu ga rootat jer treba na garanciju zbog burna na ekranu)

ne postoji, morat ces u banku.

ja sam bas danas opet isao po ko zna koji put :)

13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Tako sam si i mislio...vec preko mjesec dana to odgađam xD otkad je dosao 20h :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
acerbis kaže...

Tako sam si i mislio...vec preko mjesec dana to odgađam xD otkad je dosao 20h :)

Ovisi koja banka. Za zabu se to moze preko neta. Radio to vise puta. Mada im to trenutno ne radi (kazu da ce se do 15.5. ne moze preko neta nego se mora u banku).

14 godina
neaktivan
Adict kaže...
Moby-Split kaže...
Adict kaže...

Meni je isto na mobitelu kaljeno staklo koje je puknuto malo . Kaljeno je na njemu od prvoga dana sta znaci da ekran mobitela nije dirala ljudska ruka uopce  :) 

Su ti mobitel vratili bez kaljenog stakla ? 

Pa nece ti valjda odljepljivat pa ljepit na drugi ekran

sent via LG G3
15 godina
LG G3 - rasprava

meni od 1. dana nikad nije bio vec od 3,5h...jednom samo 4h44min, jer sam zadnjih 2,5h gledao utrku F1 na streamu, sa 40% na 0%

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

meni od 1. dana nikad nije bio vec od 3,5h...jednom samo 4h44min, jer sam zadnjih 2,5h gledao utrku F1 na streamu, sa 40% na 0%

Jesi napravio reset kad si stavio lollipop?

Btw koliko vam opcenito traje baterija? I ako netko zna dal ima za g3 dock kakav je postojao za galaxy s3 u koji umetnes 1 bateriju a mob ti se isto puni tako da je zamjenska baterija uvijek puna jer si mislim uzet zamjensku bateriju al mi je glupo da vadim jednu i stavljam drugu za napunit:)

16 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Sa v10 sam imao oko 4 sata SOT-a, i sada sa v20h imam cca isto.

Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice