- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moze mala pomoc??
Sa Titanium Backupom sam obrisao McAfee ali aplikacija mi je i dalje vidljiva u "meniju" s tim da kad ju pokusam pokrenuti kaze ".......has stopped"
Gdje sam pogrijesio???
I sto se sve slobodno smije pobrisati??
Hvala
Jesi reboota mob?

Moze mala pomoc??
Sa Titanium Backupom sam obrisao McAfee ali aplikacija mi je i dalje vidljiva u "meniju" s tim da kad ju pokusam pokrenuti kaze ".......has stopped"
Gdje sam pogrijesio???
I sto se sve slobodno smije pobrisati??
Hvala
Jesi reboota mob?
To mi nije palo na pamet... :D Evo idem probati...
EDIT : Evo, nakon restarta nema vise aplikacije...
Sad jos moram pronaci popis aplikacija koje se smiju brisati...
Da li ima kakve potrebe da root-am mobitel. Nikada do sada nisam to radio na mobitelima, zapravo nije se ni moglo izvuci nesto posebno iz njega, nisu bile neke masine.
Da li mogu dobiti kakva poboljsanja na brzini i fluidnosti mobitela. Ne koristim nikakve custom rom-ove, niti nesto pokusavam modati, obicni korisnik znaci.
Da li ima kakvih dobrih ROM-ova, ili je bolje ostati na 20h verziji, za mene (obicnog krisnika).
Da li ima kakve potrebe da root-am mobitel. Nikada do sada nisam to radio na mobitelima, zapravo nije se ni moglo izvuci nesto posebno iz njega, nisu bile neke masine.
Da li mogu dobiti kakva poboljsanja na brzini i fluidnosti mobitela. Ne koristim nikakve custom rom-ove, niti nesto pokusavam modati, obicni korisnik znaci.
Da li ima kakvih dobrih ROM-ova, ili je bolje ostati na 20h verziji, za mene (obicnog krisnika).
to i mene zanima a niko nece odg :/ jel ima nekih dobrih appova na loliju da po boljšam svoj mob sa tim ako ga rootam
za mene (obicnog krisnika).
Evo ti odgovora, ne treba ti root..
Ak si zadovoljan s mobom, onda uživaj dalje..
Ako vam ništa ne znače aplikacije kao Titanium backup, Tasker, Greenify, Ad away, GMD gesture control, DataSync i sl, onda vam ne treba root, kako za KK, tako i za LP
Ako vam ništa ne znače aplikacije kao Titanium backup, Tasker, Greenify, Ad away, GMD gesture control, DataSync i sl, onda vam ne treba root, kako za KK, tako i za LP
Lg ima odličnu "LG Backup funkciju" tako da ti Titanium backup ne treba., Greenify više štete nego koristi....tako da ti root nije potreban.
Jedina prednost root-a je po meni što prije službene nadogradnje na neki novi Android možeš imat taj android na cutom romu...
Trebao bih si instalirati neku navigaciju na G3. Moze neka preporuka. iGO, Navigon,Sygic ili nesto drugo. Pitam zbog rezolucije samog displaya da to lici na nesto a da ima dobre karte prvenstveno za RH a onda BiH i SRB.
thx !
Trebao bih si instalirati neku navigaciju na G3. Moze neka preporuka. iGO, Navigon,Sygic ili nesto drugo. Pitam zbog rezolucije samog displaya da to lici na nesto a da ima dobre karte prvenstveno za RH a onda BiH i SRB.
thx !
Navigon
thx !
navigon mi radi bez greske, i dobre su karte za hr
dabar adaway radi na loliju mozes to potvrditi? ako radit samo cu zbog toga onda rootat jel me reklame ubijaju u pojam
Koristim svaki dan na terenu, jos me nije dovela na krivu lokaciju.

Here maps je za svoju cijenu najbolji izbor sigurno.
Ali ako si spreman platiti, Navigon je mislim ipak nešto bolji izbor.
Koristim jednu i drugu i preferiram Navigon, pametnije računa rute.
Jel' ide xposed na lolli i twrp. Hvala na odgovoru
Pozz moze pomoc,htio bih sa ebay narucit mobitel pa da provjerim s vama dal bi ovaj radio u hrvatskoj na nasoj mrezi i internetu http://www.ebay.com/itm/LG-G3-D855-32GB-FACTORY-UNLOCKED-5-5-True-HD-2-5GHz-Quad-Core-MicroSD-slot-/191227501054?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2c860c19fe
Pozz moze pomoc,htio bih sa ebay narucit mobitel pa da provjerim s vama dal bi ovaj radio u hrvatskoj na nasoj mrezi i internetu http://www.ebay.com/itm/LG-G3-D855-32GB-FACTORY-UNLOCKED-5-5-True-HD-2-5GHz-Quad-Core-MicroSD-slot-/191227501054?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2c860c19fe
ne budi lud, to ti je 3000kn i tko zna sto ces dobit i kako ce raditi,
uzmi takav isti novi sa garancijom na njuskalu za 2500kn pa na dalje..
ne radi ova metoda sa lolia , fail ... probao MTP,PTP...mjenjao usb ulaze nista nepomaze... sve dektektira i kad kod dwld modea treba na mobu pokazat progres samo mi u batchu javi da je sve proslo iako
se vidi da nije i to je to ...
p.s u PTP niti ne prodje prvu fazu detekcije...
Problem mi je sto sam trentacno u americi i pao mi je dana smobitel i pokvario se,puko ekran puklo sve.A kad se vratim u hrvatsku treba mi mobitel obavezno za poziv za auto bla bla itd
Problem mi je sto sam trentacno u americi i pao mi je dana smobitel i pokvario se,puko ekran puklo sve.A kad se vratim u hrvatsku treba mi mobitel obavezno za poziv za auto bla bla itd
D855 ti je internacionalna verzija i radi bilo gdje u svijetu.
dabar adaway radi na loliju mozes to potvrditi? ako radit samo cu zbog toga onda rootat jel me reklame ubijaju u pojam
Sorry, ne znam ti odgovoriti. Vratio sam se na KK prije mjesec i nešto, čekam bolji LP (iako mi se čini da su 20h i derivati manje više OK) i dodatni napredak po pitanju Xposeda i GestureControla na LP.
ja ne vjerujem od cega su vama mobiteli, od secera? meni je pao X puta sa raznih visina i na razne dijelove (iza, napred, bok) i nikad nista, osim kad mi jednom klizao po mokrom asfaltu, izgrebao se cover iza...
ne radi ova metoda sa lolia , fail ... probao MTP,PTP...mjenjao usb ulaze nista nepomaze... sve dektektira i kad kod dwld modea treba na mobu pokazat progres samo mi u batchu javi da je sve proslo iako
se vidi da nije i to je to ...
p.s u PTP niti ne prodje prvu fazu detekcije...
Meni je proslo bez problema... PTP, U download modeu mi takodjer nije pokazivalo progres ali nakon sto je batch resetira mob SuperSU je bio instaliran i mob rootan.
Pozdrav ! Kad dolazi onaj update sa fixevima za lolipop ako neko zna ?
navigon koristi nokijine karte.
o opcijama kod rutiranja ne bih; jedno je besplatno a drugo 500-600 kn pa kome toliko vrijedi ta jedna opcija...
navigon koristi nokijine karte.
o opcijama kod rutiranja ne bih; jedno je besplatno a drugo 500-600 kn pa kome toliko vrijedi ta jedna opcija...
Jedno je besplatno, a drugo je 500-600kn, ali može biti besplatno :D
uspio ga rootat promjenio rezu na 1080p i prilagodio appove istom...mob leti!
uspio ga rootat promjenio rezu na 1080p i prilagodio appove istom...mob leti!
5.0 imas?