LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.246.320
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
LG G3 - rasprava

ljepo si sve opisao ako ce nesto srat hebi im mater i svim a tamo sve po spisku imas to pravo{#}

sretno 

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 14:26 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

jel ima kakav fix za lg flash tool, odlučil se staviti ručno al jednostavno me ne doživljava dođe do 15%  i puf problem sa konekcijom, vrtim win 8 x64 enterprise. Unaprijed hvala na odgovoru.

ASUS ROG G750JX / LG G3 2/16
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava
Takoder win 8 x64 enterprise na laptopu sluzbenom i flashtool radi bez ikakve greske.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina
LG G3 - rasprava

koju reviziju si stavio? ja koristim ovu build 03/07/2014 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

stranica i pol A4 XD cak ima i dio sa p,s kao 200km prevalio o vlastitom trosku+troskovi postarine...ma briga me tele 2 ducani imaju kamere znam kad sam bio i koji djelatnik mi je to rekao pa cemo se naganjat nije bed.. bas sam daleko spreman ic.. daj ajde tolke pare pa banana..a uostalom mob im je poslan u roku tako da..

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 14:32 (THilfiger).
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Link

pronašao sam drugu verziju lg flash tool 2014 od 27.6. i evo telefon je na v10L.

ASUS ROG G750JX / LG G3 2/16
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 15:09 (BOGDO).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja sam se danas vratio s M na L firmware. Prevelika potrošnja baterije mi je na M. Ne može izdržat dan i pol normalnog korištenja. N firmware mi je sumnjiv, pa ga preskačem. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
LG G3 - rasprava

Quick Circle case dobio na poklon . Jos je necu stavljat spigen mi drazi ;) a i mobitel izgelda feg malo jer je zlatni kad stavim tu masku :) 

Quick Circle Case Quick Circle Case
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G3 - rasprava

koji je zadnji update od VIP LG G3 ?

konačno našo jen po volji i cijeni pa da vidim dal ga odma flasham sa toolom ili ipak sve posložim pa kasnije ... nakon upoznavanja moba

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
THilfiger kaže...

bio sam u tele 2 prije 7 dana i reklao mi iteligentni djelatnik da mi je rok za zamjenu sedam dana pa sam odustao..jutros zvao tele 2 i rekli mi da je 14 dana rok za zamjenu..a 14ti dan mi istice sutra u nedjelju,  a danas je blagdan...doslo mi da placem...ugl spremio se i pravac u jednu od 4 pošte koje danas rade u hr da posaljem mob u zg posto je kupljen u web shopu pa je takva procedura..Napisao sam u opisu kvara u cem je problem da sam sve napravio: tvornicke, azuriranje softvera a on se svaka tri dana gasi, te kako mi je neprofesionalni djelatnik rekao krivu informaciju i kako je danas 13-i dan i da saljem iskljucivo kako bi ga zamjenili a ne kopali po hardveru to sam im striktno zabranio jer mob na sebi jos ima orginalnu foliju doslovno nov slusalice netaknute jedino baterija i punjac otvoreni. Rekao sam kako znam svoja potrosacka prava i da je mobitel dosao pokvaren i da iskljucivo zelim novi nikakav povrat novca i sl.

poslao sam danas nisam htio cekat ponedjeljak jer danas je jos 13i kalendarski dan od preuzimanja moba, a na posiljci pise kad je poslano oni ce to dobit u utorak ali ja sam u roku vratio mob .Mogao sam i ranije da me djelatnik nije sj..o ..Pa sad neznam sto vi mislite o svemu ovom dali sam dobro postupio 

Pošalji žalbu na e-mail i to ti je to.Oni če te poslije uputit. Najbitnije ti je da je žalba poslana u roku od 14 dana od kupnje.

13 godina
neaktivan
Bakaluar kaže...

Ja sam se danas vratio s M na L firmware. Prevelika potrošnja baterije mi je na M. Ne može izdržat dan i pol normalnog korištenja. N firmware mi je sumnjiv, pa ga preskačem. :)

Čini mi se da je L trenutno najbolji. Ja ga više ne mislim dizat na noviji firmware skroz dok ne dođe android 5.0 jer ovako s novom nadogradnjom nešto poboljšaju, nešto sj....,a ovaj L mi se čini kao dosad najbolji.

S nadogradnjom firmware N se dobiva ova funkcionalnost : 

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 22:02 (R36).
15 godina

Insatalirao M, jos fluidniji i brzi nego L, na delviku sam, nema potrebe na art prebacivati, sad vidjeti bateriju koliko traje, pozz

15 godina

Insatalirao M, jos fluidniji i brzi nego L, na delviku sam, nema potrebe na art prebacivati, sad vidjeti bateriju koliko traje, pozz

15 godina
LG G3 - rasprava
ja cu se prebaciti na art, 10x je brzi od dalvika...al STVARNO...usporedivali smo frend i ja i nisam mogao vjerovati...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pa agent u tele 2 mi nije spomenuo nikakvu zalbu vec samo da posaaljem uredaj za zagreb i napisem opis kvara i sta zelim (zamjenu uredaja) sa tim d to bude u roku od 14 dana od zaprimanja uredaja..danas (nedjelja) je 14 dan..a jucer san poslao uredaj u zg (13-i dan)...dal je ta zalba nuzna da ju napisem ili je dovoljno i ovo?

15 godina
RuskeGTT kaže...
ja cu se prebaciti na art, 10x je brzi od dalvika...al STVARNO...usporedivali smo frend i ja i nisam mogao vjerovati...

Ja sam do L nadogradnje bio na artu, N sam preskočio a da bi se instalirao M mora se  odabrati CSE FLASH preko Lg flash toola, to sam i napravio i toliko sad dobro radi na dalviku da nevidim uopće razlog na art prebacivati, puno je brži sad nego na artu s L nadogradnjom,

pozz

13 godina
neaktivan
N je noviji od M i za N treba CSE Flash
15 godina
PC - stručnjak kaže...
N je noviji od M i za N treba CSE Flash

Je u pravu si, krivo sam ja rekao, M sam preskočio, sada imam N

13 godina
neaktivan

Jel se ne briše ništa s moba kad se tako nadogradi preko flash toola?

Znam da nebi smjelo, al nisam već dugo radio nešto na LG-u pa zaboravih...

14 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Jel se ne briše ništa s moba kad se tako nadogradi preko flash toola?

Znam da nebi smjelo, al nisam već dugo radio nešto na LG-u pa zaboravih...

S normal flash - ne. Ovo za CSE i mene zanima.

Ako ga tako flasham da li gubim imenik, galerije koje nisu na kartici, podatke s aplikacija itd...

15 godina

CSE sve briše, kao da je mob na tvorničke postavke vraćen,

pozz

17 godina
LG G3 - rasprava

Dva puta digao sw sa normal, sve ok. Sam šibajte.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja na N jucer stavio ART, i neprimjetim nikakvu razliku.
17 godina

ja sam na ART od kad sam kupio mob i stvarno je brzi i bolji od dalvika mozda se neprimjeti na prvu ali kad mu zrokas neki jaci multitasking 

nema problema sve radi instantno bdw i sam lolipop ce imat ART pod default {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 16:21 (4mal).
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

I ja sam se prebacio po drugi put na ART...ipak je bolji ART na novijim verzijama update nego prije.

Baterija na L verziji - od 100%-50% - SOT-a 2.05h.,i onda od 50%-10%  SOT-a - 1.30h - ukupno - 3.30h ekrana - po meni ipak bolje nego na prijašnji verzijama.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja sam na dalviku, L verzija i dobijem oko dan i pol do 2 dana baterije uz 3 i pol do 4 sata SOT. Nekad ode i preko 4 sata SOT.

Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Pozdrav ekipa,

Jel netko od vas imao problem vezan uz pozive?

Ja otkad imam ovaj uređaj imam problem da kad s nekim pričam a u to vrijeme me netko treći zove, javlja mu da sam nedostupan a meni nema nikakvog zvuka da imam nekog na drugoj liniji i nakon završetka razgovora mi ne pokazuje taj propušteni poziv, kao da ga nije ni bilo...

Ja nebih ni znao al su me neki ljudi počeli pitati zašto ne uzvraćam pozive...???

Jel to do mobitela?

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

ISključen ti je vjerojatno Call waiting.

Odi na Settings->Call->Additional call settings i stavi kvačicu u kućicu Call waiting.

Ako je kvačica već tamo onda imaš neki drugi problem.

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

1 0 hvala 1
13 godina

@iandic

E hvala ti !!! :)

Ne znam kako mi je to promaklo ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 15:19 (Chriss).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice