LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.246.399
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Cekaj. Ti ga nisi apdejta na L kad ti je ponudio? Ako sam dobro razumio. Nego tek nakon problema i factory reseta?

sent via LG G3

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava

Da tek nakon problema . Nisam stigao ranije iako mi je nudio 10l odmah 22.10

17 godina
LG G3 - rasprava

Ako si napravio update na L, problemi će nestati. Jer ja dosad nisam naišao nigdje da ima problema sa gašenjem na L verziji.

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Znaci taj problem nije definitivno hardverske prirode vec softverske jelda? Citao sam kako je prva serija imala taj problem koji se rjesio sa 10g i 10h, pa mi nije bilo jasno zasto se mom to dogodilo na 10h. Jedino sto zasad primjecujem na 10l da baterija dosta dosta duze traje 

1 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Da, na L je baterija stvarno odlična.

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Da je. U globalu je savrsen mob svaka preporuka, al samo to gasenje me ubilo u pojam

0 1 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Ja od početka nisam imao niti jedno gašenje ili restart. Moje kompletno iskustvo dosad sa ovim mobom je odlično. 

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ti si onda oonaj od sretnih :) Sve bi dao da sam i ja tako al eto

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Je tko probao M?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Meni ga ne nudi preko PC Suite-a. Kad bude, probat ću.

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava
dal na M traje duze baterija nego na L?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
El zna netko u cemu je fora da FW od 32cGB modela moze i na 16 GB mmofel a obrnuto nemoze?
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

pitanje kak svi vi imate L il M verziju preko t-coma a ja jos nisam dobio?? jos uvjek 10c imam

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 0:23 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...

pitanje kak svi vi imate L il M verziju preko t-coma a ja jos nisam dobio?? jos uvjek 10c imam

jer smo ju stavili sami

13 godina
neaktivan
Bakaluar kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

jer smo ju stavili sami

Ja sam na 32 GB varijant od HT dobio preko PC Suita nadogradnju na L. Dok kolega ima 16 GB verziju isto HT pa je na C, danas je stavio ručno M jer mu se više čekat nije dalo.

Evo ako kome treba L verzija od HT HR  radi i na 32 i na 16 GB.

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW778806432109876543213/D85510L_00.kdz

17 godina
LG G3 - rasprava

meni je dosla M preko t -coma samo jel to oept brendirana ver. za 1000 appova bespotrebnih ? {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 0:47 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
OTA ili PC Suite?
12 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Bakaluar kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

jer smo ju stavili sami

Ja sam na 32 GB varijant od HT dobio preko PC Suita nadogradnju na L. Dok kolega ima 16 GB verziju isto HT pa je na C, danas je stavio ručno M jer mu se više čekat nije dalo.

Evo ako kome treba L verzija od HT HR  radi i na 32 i na 16 GB.

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW778806432109876543213/D85510L_00.kdz

kad bi stavio sam ovo rucno onda nema tcom sugavih appova?

13 godina
neaktivan

Ima, al meni danas nije nesto jasno kolega je stavljo M verziju koja nema veze s T-Com i stavio sve da nema bloata bla bla po uputama i naravno natrpala se hrpa app od DT grupacije. Neznam dali grijesim ali meni to izgleda kao da svi ti FW su isti samo kad ga se stavi na HT mob on po seriskom broju instalira sve gluposti od HT. Neznam mozda glupo razmiljam ali ovo danas je bilo cudno. Sta kod probali uvijek je osto onaj 219-01npr V10M-219-01 sto oznacava HT i dobis hrpu gluposti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 2:17 (PC - stručnjak).
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...

Ima, al meni danas nije nesto jasno kolega je stavljo M verziju koja nema veze s T-Com i stavio sve da nema bloata bla bla po uputama i naravno natrpala se hrpa app od DT grupacije. Neznam dali grijesim ali meni to izgleda kao da svi ti FW su isti samo kad ga se stavi na HT mob on po seriskom broju instalira sve gluposti od HT. Neznam mozda glupo razmiljam ali ovo danas je bilo cudno. Sta kod probali uvijek je osto onaj 219-01npr V10M-219-01 sto oznacava HT i dobis hrpu gluposti.

Mislim da postoji neki folder s predinstaliranim aplikacijama odakle ih on povuce kad napravis CSE flash.

17 godina
LG G3 - rasprava

Da li postoji verzija ovog mobitela sa 16gb i 3gb rama? Prodavac na njuskalu tvrdi da ima tu verziju kupljenu u tmobileu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ne postoji
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Kolega na drugom forumu je imao mob 32/2 al greskom. Odnio u servis i sad ima 32/3

sent via LG G3

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Jel sam ja sljep ili sta da nemogu nac radio u postavkama? Help

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Radio u postavkama?

sent via LG G3

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Nisam ga nikad do dns koristio ,posto ga nema pod apps trazio sam ga tamo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ima ga u apsima pod FM RADIO

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ajde u centar za azuriranje i pod aplikacije ga nađi pa ga instaliraj. Nije ga ni meni bilo. Radio se zove

sent via LG G3

0 0 hvala 1
14 godina
THilfiger kaže...

Znaci taj problem nije definitivno hardverske prirode vec softverske jelda? Citao sam kako je prva serija imala taj problem koji se rjesio sa 10g i 10h, pa mi nije bilo jasno zasto se mom to dogodilo na 10h. Jedino sto zasad primjecujem na 10l da baterija dosta dosta duze traje 

daj mi reci dal se ti i na L ugasio??

uff to me jedino brine..da budem nedostupan svako malo..a službeni mob

15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja na nijednom forumu di pratim G3 dugo nisam procita da itko spominje kakve probleme.

sent via LG G3

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice