Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Restiro se... pusti ga... ako se ponovi onda ga nosi nazad.
meni se bio zbrjeko kod poruka tj. nije ih mogao otvorit !pa sam morao full reset napravit i opet kod kod istalacije zbrisat - tocnije 78 appova, sve ispocetka namjestat (fala Bogu nemam ga dugo samo tj. dana !)
i sad je sve ok 
drugi put ide nebrandirani firm flash ! hebesh OTA I PC suite 
koja ti je verzija softvera gore?Meni se to događalo na v10b.
Sta je pisalo sta nosi ovi zadnji (L) update? Nisam vidio jer sam preko lg pc suita stavio nadogradnju
sent via LG G3
Sta je pisalo sta nosi ovi zadnji (L) update? Nisam vidio jer sam preko lg pc suita stavio nadogradnju
Ja sam na 10j jos, ali u Njemackoj to izgleda ovako.
KLIK
10L instaliran, skoro 24 sata na njemu, sve radi uredno i fluidno kao na J, čini mi se da baterija traje više, i to dosta, uz normalnu upotrebu sada bi već bio na cca 80tak % (nisam zahtjevan korisnik), sada sam na 90%, budemo vidio dalje
Ja nisam dobio ništa novo osim što je bilo i prije updateanja
Meni danas došla 10L verzija na tele2.Svaka čast tele2 na brzini.Vidit ću kakav će se pokazat.
Ja sam na Tele2,v10g. I kada odem unutra moba na provjeru nadogradnje kaže mi da koristim zadnu verziju OS-a. Kaj moram preko PC suita napravit update na L?
Da.
10L na Tele2 i niti jedna nova aplikacija nije stigla.
Potvrđujem ovo gore.
Na koju si ti foru dobio L verziju na HT-u, kad je zadnji v10c, a početkom 11.mjeseca dolazi v10j (rekla gospoda iz tehničke službe ht-a)??? I na PC-suite nalazi v10c kao zadnji softver!!
Ja sam Tele 2 32/3 model . Imao sam 10 a u pocetku kad sam uzeo mobitel cekao 2 tj da mi dode update i nije dosao . Onda sam rucno stavio H verziju , upravo sam spojio mobitel na komp i upalio Suit te mi je naslo verziju L da je mogu staviti . Upravo se stavlja na mobitel . ;)
I kako funkcionira V10L??
Sve isto s tim da baterija traje duže, napunio u petak naveče (skinuo s punjača juče ujutro oko 6), sada sam na 70%, na J bi sad bio već na nekih 40tak
Ja sam tek jutros skinuo sa punjača, pa ću vidjeti kako će se ponašati. Kod mene sve jednako radi, jedino imam dojam da je glasniji na zvučniku sada.
Ako znate kako napravit screan sgot na g3, pokazem vam koja je verzija na HT mobu, 32 gb je moj.
Edit. Skonto sam. Isto ko i na svakom androidu samo je malo zeznutije zbog tipki odozada.
Nemam pojma zasto, moj mobitel je doso u cetvrtak u HT, do ponedjelka ih nisu imali pa se cekala narudzba. Vrag ce ga znat koje sve verzije imaju. Također stavljeno preko PC suita.
Stavio upravo v10l pa javim kroz para dana kako to izgleda.