LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.288.591
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Nit je brzo nit je neki update. Koliko ce te onda cekat 4.4.4 ili android L? 2016-e?

Nevidim uopce potrebu cekanja operatera da izbaci update

sent via LG G3

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava
Ja neznam sta oni to testiraju i prilagođavaju, osim sto stave svohe on/offanimacije, glupe melodije i hrpu bespotrebni T aplikacijq.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
neaktivan
Ovi iz HT-a nisu normalni, kao salju na dan prijenosa broja...ok bilo u petak....nista, jucer posaljem mail kao poslano poslat ce kod posiljke tokom dana, nista, danas dopodne posaljem mail, nema odgovora do 5 popodne, di se ispricavaju na strpljenju, uredaji im dosli na skladiste te su danas tek poslali cityex-om i dali kod posiljke. Samo muljaju, umjesto da kazu nemamo na stanju, cekamo da dodu, cim dode saljemo.
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Neka app ili nacin kako vidit jel mob lockan na neku mrežu? Osim, naravno, ubacivanja druge u mob

sent via LG G3

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ukucaj 2945#*855# , nakon toga klikni na Network Lock i ako te traži unlock PIN onda je zaključan.

Otključavanje ti je 2$ i provjereno radi: http://unlockcode247.com/imei/5/15/LG--Instant

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
iandic kaže...

Ukucaj 2945#*855# , nakon toga klikni na Network Lock i ako te traži unlock PIN onda je zaključan.

Otključavanje ti je 2$ i provjereno radi: http://unlockcode247.com/imei/5/15/LG--Instant

Također sam ovako napravio i radi . 

15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Otkljuca sam ga. Nego me zanima jel di piše

sent via LG G3

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav! zainteresiran sam za kupnju ovog uredaja, sada me zanima kakva su vasa iskustva oko uredaja? neki problemi, reklamacije, nezadovoljstvo..dali biste rade uzeli nesto drugo? ako moze mala pomoc bio bih zahvalan!!! :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
NEoX kaže...

Pozdrav! zainteresiran sam za kupnju ovog uredaja, sada me zanima kakva su vasa iskustva oko uredaja? neki problemi, reklamacije, nezadovoljstvo..dali biste rade uzeli nesto drugo? ako moze mala pomoc bio bih zahvalan!!! :D

Imas cijelu temu pa citaj . Ja sa zadovoljan .

12 godina

Samo neka oni testiraju, ja sa 10j vec mjesec dana, a rucni update je cca 15 min.

17 godina
neaktivan
ocean77 kaže...

Samo neka oni testiraju, ja sa 10j vec mjesec dana, a rucni update je cca 15 min.

Imas 32 ili 16? ja imam Vipov 32 i sada imam 10h ali ima laga dosta. e sada skinuo sam kdz tr (turska jel) za 32 mogu to staviti ili ?

HTC Desire-iPhone 4s-HTC OneX-NII-iPhone 5-S4-HTC One-Phone 5s-Note 3-N5- M8- 5S - G3
17 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Treba li kome dodatna baterija? Jedan G3 je stradao dva sata nakon kupovine pa je ostala čitava baterija i kolega prodaje...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Tonči kaže...

Treba li kome dodatna baterija? Jedan G3 je stradao dva sata nakon kupovine pa je ostala čitava baterija i kolega prodaje...

Ajme štete, pa što je {#} radio sa njim, pretpostavljam da nije probao sa bend testiranjem, ili čak nešto gore?!?! 

ATJ Lučko
13 godina
protjeran
Tonči kaže...

Javi se na pm , tj koliko trazis za bateriju mi posalji ;) 

13 godina
protjeran

Dupla poruka , sry .

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2014 19:01 (Adict).
13 godina
neaktivan
Evo i moj G3 je od danas u mojim rukama... Mob je super, sam sto mi je 1. Dan vec sklizno iz džepa u autu i pao izmedu parkirne i sjedala... Pa je doljnji dio ruba malo krapav posto
17 godina
LG G3 - rasprava

O, da, jako se kližu. Ja sam svoj jedno 3-4 puta u zadnji tren hvatao da mi ne padne na pod, iskliznuo mi iz ruke.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina

16GB je moj.

11 godina
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dobio sam uz njega onaj quick circle pa sam njega stavio, sad je zadnja podloga hrapava pa se sad ne klize, a i fora je sat u krugu :)
17 godina
neaktivan

Konačno :D ne razumijem cemu je ovaj komentar dobio TD? zna se koliko je lg zajebo sa lockanjem bootloadera. svaka čast developerima da su otkljucali u potpunosti. 

HTC Desire-iPhone 4s-HTC OneX-NII-iPhone 5-S4-HTC One-Phone 5s-Note 3-N5- M8- 5S - G3
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

nova verzija softwera 10L za tele 2 , provjerite 

Carpe Diem
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 20:12 (mileni007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

doslo je  i za T-mobile ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

10L, 16/32gb

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2791761&page=174

navodno radi na 16gb iako je za 32, probam pa javim

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 21:00 (Zoki B).
17 godina
LG G3 - rasprava

T-mobile ver. je t com brendirana aka dobije se 50ak bespotrebnih appova od kojih se neki nemogu zbrisat {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 21:30 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
4mal kaže...

T-mobile ver. je t com brendirana aka dobije se 50ak bespotrebnih appova od kojih se neki nemogu zbrisat {#}

Vi ste kolega svoj gadget uzeli u T Com-u ili možda drugdje, samo uređaj za cash solarno plaćanje ili neki model oko produženja ugovora i kemijanja sa tarifama {#}?!

ATJ Lučko
17 godina
LG G3 - rasprava

t com pretplata 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava
dakle danas isao kupiti sandisk 32gb, nakon debakla (ocekivanog) sa 128gb sa ebaya...dobio sam pare natrag isti dan
izbacim karticu (bez safe remova) da si kopiram podatke (vecinom slike i videe, ostalo nisam imao nista) na komp i prebacim na novu karticu
ubacim u komp, pise format...dovidenja obhebi...u mobu isto nema nista, pise da moram formatirati...

imam nesto slika na kompu sta sam preko vibera slao, pa cu od tamo napraviti neki recovery...

nego da pitam, moze li se napraviti recovery jer su meni nekad te slike bile sve na memoriji mobitela? a da li se da recovery napraviti i sa tom nesretnom microSD?

stigla maskica ultrathin cristal, stigao nosac za auto...sad imam svu opremu potrebnu uz 2.1A punjac za auto
e da uz maskicu i folija, stavio sam ju iz prve i jako dobro je ispala, sjecam se na 3,2" ekranu od htc-a sam ih 4-5 stavio dok nekako nisam stavio zadovoljavajuce...

iduce: nilkin 9H i to je to
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
4mal kaže...

t com pretplata 

Hmmmm, da, ovo je još jedan od mora pokazatelja da se pod MUS MORA ubuduće isključivo "moj omiljeni gadget" kupovati u slobodnoj prodaji.

Je8eš ti puste popuste, kada ukakaju i stvar, i šefa i postaju i cijelu prugu sa tim svojim apljikacijama, taman da su stvorene SAMO i SAMO za taj gadget, i zato im evo jedan od srca {#} !!!! 

ATJ Lučko
17 godina
RuskeGTT kaže...
dakle danas isao kupiti sandisk 32gb, nakon debakla (ocekivanog) sa 128gb sa ebaya...dobio sam pare natrag isti dan

Ja isto tako dobio lovu natrag za svoju, pa sam malo gledao na netu i našao dosta tekstova o lažnim 128GB microsd karticama. Zato nisam riskirao i kupio danas u Emmezeti 64GB class 10 za 350kn. Mala radi k'o zmaj, već sam pobacao 25GB gore.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice