Garanciju priznaju ili? Mjenjaju Ekran samo ili komplet prednji panel?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po meni najbolje slušalice ikad proizvedene...
Hmm..takvi modeli mi ne odgovaraju jer lako ispadaju iz uha..pogotovo kad trčim uz mp3..tako da bez obzira na kvalitetu,nemam koristi od njih :)
SoundMagic E10 ti ja imam i prezadovoljan sam
Zanimiljivo...ima dosta recenzija o njima, kolko para i di si uzeo? :D
SoundMagic E10 ti ja imam i prezadovoljan sam
Zanimiljivo...ima dosta recenzija o njima, kolko para i di si uzeo? :D
uzeo sam ih prek amazona krajem prosle godine.. 25 funti me doslo.
koristil sam ih kratko na galaxy s2,i u 12 mj sam uzeo note 4 pa ih koristim sa noteom. meni odlicne slusalice, ni malo se jos nisu izraubale ni nista a koristim ih 3-4 put tjedno po 2-3h.
isprobao sam ih i na curinom g2 i isto je odlican zvuk :)
ja sam uzeo xiaomi piston 2 i zadovoljan sam! e sad, sve je to individualno....
Pogledajte i AKG k321, odlične sluške za 150kn
Kako vratitit stock ako mi je mob u bootloopu? (pojavi se LG logo i onda resetira...)
Taj bootloop mi se dogodio nakon što sam pokušao staviti Resurrection Remix ROM a točno sam slijedio sve upute na XDA temi
Inače sam prije tog problema imao stock Loli, ver. 30D koju sam flashao poznatom KTZ metodom a nakon toga obavio root i na kraju instalirao TWRP sa "benderovom" LG G2 AutoRec-Lollipop app.
Srećom mogu ući u TWRP, išao sam na restore da vratim sistem iz backupa kojeg sam prethodno napravio međutim i dalje dobivam bootloop.
Probao sam vratiti stock flashanjem kdz metodom ali komp ne prepoznaje uređaj (iako su driveri uredno instalirani)
Što da probam slijedeće?
EDIT: problem riješen
*
Jel ima netko link za stock V20a kernel? Flashao sam ovaj novi Dorimanxov koji je na XDA samo hvaljen, a meni je mob usporio maksimalno.
Koju verziju? Meni je tako bilo do 1.4, sada radi odlično. Imaš ga na Dorimanxovoj stranici na dnu.
Problemi su bili na 1.2 verziji. Sad ću dat priliku 1.5 pa da vidimo kak radi. Ak bude problema vraćam na stock.
Jel postoji negdje u postavkama za wi fi opcija da se wi fi automatski pali kad je dostupna spremljena mreža? To sam imao na sonyu i navikao sam se na to pa sad često zaboravim upalit wi fi kad sam kući :D
kad se ocekuje 5.1 za G2?
i jel ima gdje info o promjenama?
tnx
tnx
Haha..Samo polako ba, zvanicno nismo ni 5.0 jos dobili :D
tnx
ma kak nismo, ja imam sluzbeni 5.0.2 od 1.4.
tnx
Jedino VIP ili ako si flasho mi ostali smrtnici cekamo haha
Jel postoji negdje u postavkama za wi fi opcija da se wi fi automatski pali kad je dostupna spremljena mreža? To sam imao na sonyu i navikao sam se na to pa sad često zaboravim upalit wi fi kad sam kući :D
A kako će mob prepoznati wifi mrežu ako mu je wifi isključen?
A kako će mob prepoznati wifi mrežu ako mu je wifi isključen?
Preko gpsa ili vjerojatnije mrežnih tornjeva, imam ja z1.

Nemam pojma kako ali znam da je to tako radilo, xperia p je u pitanju. Preko gpsa nije sigurno jer i to nije bilo upaljeno stalno... Mislim da to tasker može raditi pa ću s njim probati..
tnx
VIP
u ovom slucaju im paše kratica sto se tice dobivanja sluzbenog softa (very important person)
tnx
VIP
u ovom slucaju im paše kratica sto se tice dobivanja sluzbenog softa (very important person)
Imam ja sluzbeni 4.4.2. ma ludilo :D (BHTelecom). A na upit kad cemo dobiti LP, kazu "Nismo u nadleznosti, obratite se proizvodjacu.". Pa eto treba vidjet da se ode do u Koreju.. :)
Nemam pojma kako ali znam da je to tako radilo, xperia p je u pitanju. Preko gpsa nije sigurno jer i to nije bilo upaljeno stalno... Mislim da to tasker može raditi pa ću s njim probati..
Aj ak uspiješ srediti s taskerom javi mi postavke :) ak nije bed...
Aj ak uspiješ srediti s taskerom javi mi postavke :) ak nije bed...
Isprobaj ovo pa javi dal radi Uglavnom, preko "scan cell tower" procijeni da si sad blizu kuće i uključuje wi-fi.
moze mi neko dati link da flesham 5.0.2 ali da nije ni od tele 2 i tako ti operate..Bh sam mreza ali nema kod nas...kolegi sma fleshao neki vas HR sad ne znam koja mreza ,nije imao problema ali opet vi volio neki neovisni
Takodjer imam isto pitanje,a i neznam kak fleshat kdz.Sad koristim BlissPop 5.1.1. i na vipu sam pa sad znam kaj trebam skinut ali neznak kak to obavit.
EDIT:Evo malo protražio po forumu i svi kažete V30a takda sam stavio skidat.
Jeli bootloop kad se na ekranu nešto kreče?
Što učiniti kada je mob zapeo u TWRP, trenutno je u procesu flashanje custom roma (Resurrectionremix) međutim već pola sata tako stoji i ne miče se a baterija je već na 23%..
Slobodno ustekaj mob u punjac, dok je u twrpu puni se.
E sad, ako si na lollipopu bio i pokusao instalirati taj RR onda moras pratiti posebne upute - trenutno nemam vremena zezati se s tim jer sam se vratio na kitkat
Mozes isto tako prekinuti i reboot to recovery ponovno.
Slobodno ustekaj mob u punjac, dok je u twrpu puni se.
E sad, ako si na lollipopu bio i pokusao instalirati taj RR onda moras pratiti posebne upute - trenutno nemam vremena zezati se s tim jer sam se vratio na kitkat
Mozes isto tako prekinuti i reboot to recovery ponovno.
Bio sam na KK, 20D verzija
Mogu prekinuti? nažalost ne mogu..ne daje mi tu mogućnost
Ako ne, odi u download mode skini kdz rom i flesaj preko flestoola,
Ako ne, odi u download mode skini kdz rom i flesaj preko flestoola,
Dečki, mislim da nisam bio dovoljno jasan , budem sad probao malo pobliže objasniti
Dakle, ne mogu restartati mob, ne mogu ga isključiti,
Twrp stoji u tom procesu flashanja...kao da je došao do 99% i ovdje samo stoji... no ne javlja nikakvu grešku.
Dakle ne mogu navigirati po twrpu, ne mogu ništa, znači ne mogu prekinuti proces jer jedina tipka na koju mob reagira je power, a ona samo upali ekran nakon što twrp ode u "sleep" nakon 1min
Dolje na slici je prikaz te čudne situacije..
p.s. prije nego sam krenuo sa tim flashanjem bio sam na KK, 20d
EDIT
Ipak mogu isključiti mob, al zanimljivo je to što sam trebao držati tipku power pritisnutu čak dobrih 10 sekundi !, to nisam znao
Tako da eto idem ponovo u recovery na restore backupa