LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.086.744
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema
bender_007 kaže...

Tko hoce malo aosp lollipop probati ima na xda u d802 subforumu

Ne mogu to nikako naci. Imas kakav direktan link?

16 godina
protjeran
Kakav je 20H nakon dana korištenja?
11 godina
neaktivan

Dali je to za 16Gb verziju?

13 godina
LG G2 tema

D802 16GB, da.

ja

0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Ja sam napravio potpuni wipe nakon instalacije 20H softwarea. Nakon dva dana korištenja, meni se čini da je sve ok. Ali iskreno nemogu vidjeti nigdje neku novost. 

I have… seen things you people wouldn't believe… Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those… moments…wil
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Baterija kod mene je perfektna,odusevljen sam.Od 10 jutros do sada 69 posto.Nevijerojatno :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jel moguće da Towelroot ne radi na 20H?

PSN - Axtross
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tinča14 kaže...

Jel moguće da Towelroot ne radi na 20H?

Koliko znam, nije radio ni na 20G, tako da je moguće

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Da, ne radi. Flashao sam natrag 20D i sad radi. Vraćam se na Cloudy G3. Puno je bolji od stocka.

PSN - Axtross
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

ioroot25 radi

ja

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Imam jedan problem, naime G2 mi se zapalio na punjacu, nikad rootan, nikad nista flesano, original punjac i jednostavno neki kvar bio i zapalio se..

E sad, u Agramu su mi odbili garanciju jer tvrde da je uredjaj oksidiran izunutra (maticna), al nikad nije bio ni blizu vode, stvarno mazen i pazen.

Imali tko kakav savjet, sto dalje?

Kontam prvo mail poslat u LG Hrvatska da vidim sta cemo, pa ako me odbiju da zovem potrosacki kod?

3 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Uff..tesko. Ne mozes ti njima to dokazati. Oni se uvijek izvlace na onu naljepnicu ili kako vec.

to ti je ovo i ovo i ovo 

ja

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

ioroot25 radi

Kolko sam skužio, za ioroot treba ući u recovery mode. Ja svoj mob nisam nikako mogao natjerat da se boota u recovery na 20H.

PSN - Axtross
13 godina
LG G2 tema

Pazi ovako:

1. udjes u about -> ides na software info -> build version ili build number i stisces po njemu dok ne prizna da si developer

2. kad prizna -> ides jednom back

3. stvorio se novi menu -> opcije programera ili developer options, udjes u to.

4. klik na enable usb debugging (dok kabl nije ustekan)

5. pokrenes ioroot25, enter da roota, spojis g2, pokaze ti rsa key, oznacis kvacicu da uvijek prihvati i ok.

6. uredjaj se reboota u recovery (znaci automatski)

7. na uredjaju ides na adb opciju i potvrdis power tipkom

nakon toga 8.

8. enter u ioroot25 konzoli.

on roota, ti samo ides na reboot i to je to

ja

1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Pazi ovako:

1. udjes u about -> ides na software info -> build version ili build number i stisces po njemu dok ne prizna da si developer

2. kad prizna -> ides jednom back

3. stvorio se novi menu -> opcije programera ili developer options, udjes u to.

4. klik na enable usb debugging (dok kabl nije ustekan)

5. pokrenes ioroot25, enter da roota, spojis g2, pokaze ti rsa key, oznacis kvacicu da uvijek prihvati i ok.

6. uredjaj se reboota u recovery (znaci automatski)

7. na uredjaju ides na adb opciju i potvrdis power tipkom

nakon toga 8.

8. enter u ioroot25 konzoli.

on roota, ti samo ides na reboot i to je to

Gledao sam neki tutorial na xda forumu gdje je pisalo da treba odmah u recovery, ali izgleda da sam krivo skužio. Svejedno hvala, trebao sam prije pitat tu {#}

PSN - Axtross
13 godina
LG G2 tema

:) sve pitaj ovdje prvo, ima nas aktivnih na xda tu i tamo.

ja

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Gdje nalazite pozadine? Moze li neko uploadat par dobrih pozadina?

EUNE: RayzCRO

0 0 hvala 0
16 godina
Rayz00 kaže...

Gdje nalazite pozadine? Moze li neko uploadat par dobrih pozadina?

Ja najcesce preko Zedge app. Ima ih milijun, svatko moze pronaci nesto za sebe.

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

tehničko pitanje - kako privjeriti da li je mobitel kodiran na neku mrežu li je sim free a da se ne umeće u njega kartica nekog drugog operatera ( nemam drugu karticu pa zato pitam ). mobitel je kupljen u tele2 u 8mjesecu pa neznam da li je kodiran ili ne

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ukucaj 2945#*802#

Klikni na Network Lock i ako te traži PIN onda je zaključan, a ako ne traži nije.

Mada je i Tele 2 počeo ključati telefone pa očekuj da je zaključan, ali ga otključaš sam za 2$.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 11:41 (iandic).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iandic kaže...

Ukucaj 2945#*802#

Klikni na Network Lock i ako te traži PIN onda je zaključan, a ako ne traži nije.

Mada je i Tele 2 počeo ključati telefone pa očekuj da je zaključan, ali ga otključaš sam za 2$.

kako da ga sam otključam?

10 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

gubim li tom metodom garanciju ili ne?

13 godina
neaktivan
hrc987 kaže...

ne

12 godina
neaktivan
LG G2 tema
Može li mi netko pojasniti sljedeće: Mobitel je došao sa 20D verzijom. Potom sam ga rutao sa zadnjim ioroot. Aplikacije ovisne o rootu su radile, jedino se ne sijećam da sam vidio SuperSU ikonu no svejedno sve je bilo ok. Onda se javila OTA s 20G nadgradnjom koju sam prihvatio. Sve radi ok i dalje. Htio sam instalirat benderov G3 keyboard za što je bilo potrebno imat SuperSU koju nisam vidio nakon nadogradnje. Instalirao sam oboje i sve OK radi. Prije dva dana nudi se nova OTA nadogradnja s 20H. Pokrenem i javi grešku jer se "ne može instalirat ako je uređaj rutan". U čemu bi bila razlika između ta dva slučaja? Gdje sam pogriješio? Nije da mi je ta nova nadogradnja toliko važna, ali volio bih znati. Također, koji je postupak da mogu i ubuduće raditi OTA stock roma? Mobitel nema custom recovery.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
hrc987 kaže...

ne

da li postoji neka razlika izmeđukodova sa te stranice i "tvorničkih kodova"? ( taj tvornički kod mi nudi jedan dečko kojeg sam kontaktirao preko njuškala )

16 godina
hrc987 kaže...
EchoOne kaže...
hrc987 kaže...

ne

da li postoji neka razlika izmeđukodova sa te stranice i "tvorničkih kodova"? ( taj tvornički kod mi nudi jedan dečko kojeg sam kontaktirao preko njuškala )

Sve je to isto. Ekipa na njuškalu uzimaju kodove s ove stranice pa prodaju za 50 kuna i više.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina
LG G2 tema

Pozdrav, jeli itko probao cm-12-20141119 build?

Imagine all the things we could accomplish if we could all stop being d***s for like, 5 minutes
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

You know it :)

leti, odlican je :)

ja

1 0 hvala 2
16 godina

Pozz. Imam LG g2 iz vip-a. Nije rootan. Htio bi flashati H ver. sa flash toolom. Normal flash, bez brisanja podataka. Imam w7 64 bitni i negdje sam pročitao da flash tool ne radi na 64 biitnim w?! I zanima me što odabrati iz ovih opcija sa slike? Hvala.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice