LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.086.952
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: LG G2 tema
mind_challenge kaže...
LG G2 kaže...
mind_challenge kaže...

15.6. izlazi, s bugom ili bez.

Odakle ti ta informacija?

Cloudyfa objavio na xda. Tad mu je rođendan.

Ma ima samo jedan bug :), odlicno radi.

Trenutno ce plakati oni koji su navikli na autofokus  intelligent auto (ono je typo bio aarrgh) itd..

SAmo da kazem, onaj sport mode koji na g2 i nije nesto radio..ovdje samo klik, klik..

slikao dok hodam, nema blura, nema nicega, odlicno ;)

ja
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 13:38 (bender_007).
17 godina
LG G2 tema

Jel se može G2 bežično punit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mislim da internacionalna verzija G2 ne može ili ja nisam našao među postavkama,koliko sam pročitao na internetu samo LG G2 na američkom Verizon Wireless-u ima mogućnost bezičnog punjenja,odnosno napravljeno je samo za njih.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 11:06 (RiderHD).
16 godina
bender_007 kaže...
mind_challenge kaže...
LG G2 kaže...
mind_challenge kaže...

15.6. izlazi, s bugom ili bez.

Odakle ti ta informacija?

Cloudyfa objavio na xda. Tad mu je rođendan.

Ma ima samo jedan bug :), odlicno radi.

Trenutno ce plakati oni koji su navikli na autofokus itd..

SAmo da kazem, onaj sport mode koji na g2 i nije nesto radio..ovdje samo klik, klik..

slikao dok hodam, nema blura, nema nicega, odlicno ;)

Autofokus ne radi uopće ili ne radi kako treba?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
LG G2 tema

:) e da, nema bugova..to je to.

Ima jos samo jedan bug ali tko ga sisa...ne vidi se baseband verzija. Moze se birati: hoces da vidis baseband verziju ili da imas funkcionalan mobitel :)

fokus radi dobro, ne brini.

Nemas nocni mod, nemas ono face blabla, nemas pola opcija i opet izgleda dobro. Ne znam, meni se svidja. Nisam probao neki drugi kernel instalirati ali stavim od brucea. Trenutno na antutu(iako nije mjerodavno) potegne oko 33000 +/- (to na default), to je int verzija. Korejsku sam nesto sitno probao, starija je.

ja
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 14:49 (bender_007).

0 0 hvala 0
16 godina
bender_007 kaže...

:) e da, nema bugova..to je to.

Ima jos samo jedan bug ali tko ga sisa...ne vidi se baseband verzija. Moze se birati: hoces da vidis baseband verziju ili da imas funkcionalan mobitel :)

fokus radi dobro, ne brini.

Nemas nocni mod, nemas ono face blabla, nemas pola opcija i opet izgleda dobro. Ne znam, meni se svidja. Nisam probao neki drugi kernel instalirati ali stavim od brucea. Trenutno na antutu(iako nije mjerodavno) potegne oko 33000 +/- (to na default), to je int verzija. Korejsku sam nesto sitno probao, starija je.

Ma ionako koristim samo inteligent auto. Možda Xdabeb napravi nešto s kamerom, nikad ne znaš. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
LG G2 tema

Ovdje imas:

automatski

magic focus

panorama

dvostruki

to je to..

postavkama samo rezolucije, timer, grid, glasovno, nista vise. Tek kasnije ce se dodavati opcije.

ja

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Zanima me da li ima ART i Hide front touch buttons u postavkama?

13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Ovdje imas:

automatski

magic focus

panorama

dvostruki

to je to..

postavkama samo rezolucije, timer, grid, glasovno, nista vise. Tek kasnije ce se dodavati opcije.

Mene HDR i noćni zanimaju, njih najviše i koristim zapravo uz sportski i normalni. a u pm, znam i magic focus koristit :D

To je ono kad na sve navikneš hh

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
16 godina
neaktivan
LG G2 tema

Koji je stock KDZ za tele 2 d802 16gb? Uspio sam brickat svog i zaglavio u fastboot started.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 18:19 (Dim).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Koji vam je zadnji dostupa build version KK na T-mobile-u?

Imam 220b a nekako mi se čine da je aktualan 220d ili kasniji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Ovdje imas:

automatski

magic focus

panorama

dvostruki

to je to..

sporiji focus za low light resen?

16 godina
neaktivan
Dim kaže...

Koji je stock KDZ za tele 2 d802 16gb? Uspio sam brickat svog i zaglavio u fastboot started.

Ako ne nađeš Tele2, poslužit će ti valjda i ovaj:

http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda/LG+G2/Stock/

Skini njemačku open verziju za 16Gb.

Listaj malo unatrag ovu temu jer imaš opisane i načine kako ćeš instalirati stock kdz. Uglavnom, za ubuduće (preporuka svima): ako imate stock rom i rootali ste ga (i stavili TWRP), za svaki slučaj dobro je imati na mobitelu bilo kakvu verziju custom roma (ima i lite verzija romova od po 800Mb), jer ako se budete "igrali" s njim, lako može doći do "bricka" ili bootloopa, pa u tom slučaju najjednostavnije rješenje za osposobljavanje je instalcija custom roma iz recoverya. Izvlačenje iz bootloopa uz pomoć originalnog, stock roma zna biti popriličan problem i bespotrebno gubljenje vremena i živaca. 

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 3:58 (Danyel).
13 godina
LG G2 tema

Kako se otkljuca preko tog unlockcode247?

Pod lg phones ima all i 2USD cjena. Jel to onda to?

I kad dobijem kod gdje da ga upisem? Kad stavi drugu karticu ništa mi ne javi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Ljudi zna li netko kako namjestiti router da dolaze notifikacije? Imam problem sa svakim telefonom kad sam doma na wifi-u... Jednostavno dolaze notifikacije s 15-ak min delay-a. I recimo kad uđem u whatsapp nikad nije spojen, čim isključim wifi odmah se spoji.. 

Inače, router je neki Thompson (Bnet).

Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Probaj upisati ovo-

How to enter code in LG G2 ?

1. turn ON your LG with a not accepted sim card (if phone works in Orange, put sim card other then Orange e.g. T-mobile)
2. phone will prompt for a code
3. enter the code received from sim-unlock.net
4. confirm and your LG is unlocked now !!!

If your phone does not ask for an unlock code please follow this:

1. turn the phone on with any sim card and type 2945#*801# If nothing happens, type 2945#*802# or 2945#*803#
2. on LCD of your LG will pop up a hidden menu
3. enter unlock code received from sim-unlock.net
4. confirm this and your LG is already unlocked !!!

17 godina
herc73 kaže...
maks0806 kaže...

Probaj upisati ovo-

How to enter code in LG G2 ?

1. turn ON your LG with a not accepted sim card (if phone works in Orange, put sim card other then Orange e.g. T-mobile)
2. phone will prompt for a code
3. enter the code received from sim-unlock.net
4. confirm and your LG is unlocked now !!!

If your phone does not ask for an unlock code please follow this:

1. turn the phone on with any sim card and type 2945#*801# If nothing happens, type 2945#*802# or 2945#*803#
2. on LCD of your LG will pop up a hidden menu
3. enter unlock code received from sim-unlock.net
4. confirm this and your LG is already unlocked !!!

2945#*802# utipkaj jer imaš D802 {#}

15 godina

Jel ima kakva dobra duša da mi rješi code otključavanja za g2..treba mi hitno...naravno plačam;-

Edit:rješio sam{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 18:12 (galinjo24).
15 godina
zvone07 kaže...

Ljudi zna li netko kako namjestiti router da dolaze notifikacije? Imam problem sa svakim telefonom kad sam doma na wifi-u... Jednostavno dolaze notifikacije s 15-ak min delay-a. I recimo kad uđem u whatsapp nikad nije spojen, čim isključim wifi odmah se spoji.. 

Hvala unaprijed!

Tebi je problem u mobitelu, a ne routeru. Idi na postavke wirelessa i pod "keep wi-fi on during sleep", stavi always

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
16 godina
neaktivan
Danyel kaže...
Dim kaže...

Listaj malo unatrag ovu temu jer imaš opisane i načine kako ćeš instalirati stock kdz. Uglavnom, za ubuduće (preporuka svima): ako imate stock rom i rootali ste ga (i stavili TWRP), za svaki slučaj dobro je imati na mobitelu bilo kakvu verziju custom roma (ima i lite verzija romova od po 800Mb), jer ako se budete "igrali" s njim, lako može doći do "bricka" ili bootloopa, pa u tom slučaju najjednostavnije rješenje za osposobljavanje je instalcija custom roma iz recoverya. Izvlačenje iz bootloopa uz pomoć originalnog, stock roma zna biti popriličan problem i bespotrebno gubljenje vremena i živaca. 

Trebalo mi je dan i pol da dodem do download moda. Uzas neopisivi. Sad idem stavit stock kdz..

STavio taj svabski. Ovo je bilo stresno do jaja. Mobitel je super ali kad krene po krivu dobit cete sijede vlasi dok nadete nacin da ga unbrikate.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 22:22 (Dim).
14 godina
merio kaže...
zvone07 kaže...

Hvala unaprijed!

Tebi je problem u mobitelu, a ne routeru. Idi na postavke wirelessa i pod "keep wi-fi on during sleep", stavi always

Kolega hvala na pomoći, ali naravno da sam to napravio. I da nadodam, nije problem samo u mom mobu, nego svaki mob koji je na mom wifi-ju ima isti problem. Slično sam primjetio i kod PS4, nakon izlaska iz utakmice u FIFI npr, uvijek se diskonekta i treba mu pol min da se spoji. Jednostavno kao da nešto guši vezu, a znam da sam negdje pročitao da postoji način da se router pravilno konfigurira, samo ne znam gdje... 

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
LG G2 kaže...

Ima kakvi bugova tipa fc u app settings? :)

13 godina
Dim kaže...
Danyel kaže...
Dim kaže...

Trebalo mi je dan i pol da dodem do download moda. Uzas neopisivi. Sad idem stavit stock kdz..

STavio taj svabski. Ovo je bilo stresno do jaja. Mobitel je super ali kad krene po krivu dobit cete sijede vlasi dok nadete nacin da ga unbrikate.

Sto nisi samo factory reset napravio ?

Kakav je problem bio s ulaskom u download mode ?

ja
16 godina
neaktivan

Svugdje je bio isto problem. Sta god probao dobijem fastboot, factory reset ili download mod, power on naravno. Nista nije radilo, fastboot loop. Komp ga nije propznaval ko G2, nego ko ADB modem ali i to je nest. Jako nezgodna situacija i niko ne zna nist konkretno pa kopanje i isprobavanje svega i svacega..

Spasilo me to dolje i dalje klasika preko download moda mada sam se i to napatio jer su me zajebavili programi na kompu, nest blesavo. Skoro sam pleso od srece kad je download mod proradio, vec sam bio odusto od svega.

http://uncle-yakuza.jouwweb.nl/lg-g2-fast-boot-menu-fix

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 20:04 (Dim).
13 godina
Dim kaže...

Svugdje je bio isto problem. Sta god probao dobijem fastboot, factory reset ili download mod, power on naravno. Nista nije radilo, fastboot loop. Komp ga nije propznaval ko G2, nego ko ADB modem ali i to je nest. Jako nezgodna situacija i niko ne zna nist konkretno pa kopanje i isprobavanje svega i svacega..

Spasilo me to dolje i dalje klasika preko download moda mada sam se i to napatio jer su me zajebavili programi na kompu, nest blesavo. Skoro sam pleso od srece kad je download mod proradio, vec sam bio odusto od svega.

http://uncle-yakuza.jouwweb.nl/lg-g2-fast-boot-menu-fix

Trebao si pitati pa bi dobio odgovor ovdje :)

ja
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam se ni sjetio, tek pred kraj. Nema veze, bar sam se u tih dan i pol fino upoznao sa G2.

Jos malo nek sazrije taj g3 ROM i eto i mene na njemu. 

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Brickal mi se mobitel danas kad sam probao flashati Cloudyjev G3 ROM. Već 4 sata ga pokušavam unbrickati, ali nikako mi ne uspijeva. R&D Test tool mi se stalno crasha kad kliknem na "Start upgrade" ili "Update phone information". Više ne znam na koji način da ga pokušam unbrickati. Pročitao sam i sprobao sve moguče načine na internetu, ali ništa ne uspijeva.

EDIT: Uspio sam ga unbrickati pomoću ovog linka kolege Dim-a.

PSN - Axtross
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 2:17 (Tinča14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav ekipa, evo mislim si uzet jedan G2 pa malo citam sve moguce forume o njemu :D 

Ma zanima me jel se flashanjem kdz-a vraca i stock recovery pa da ako mi se dogodi ovo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2769770 ( onaj famozni problem s crnim vertikalnim crtama) da ga mogu poslati na servis :D

Hvala !  

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice