LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.086.828
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: LG G2 tema

Prema svom IMEI-u ja imam AAREBK verziju (AAREBK is for ARE (Arab Republic of Egypt)), i s obzirom da sam još na 220A verziji (samo root-an), očigledno da da će ta verzija među zadnjima dobivati najnovije update s obzirom da vas puno ima 220B i čak 220D verziju.

E sad pitanje....ako bi ja ručno flashao zadnju 220D verziju, dali bi tada dobivao ranije novije updateve ili isto među zadnjima ako je to vezano za IMEI-i uređaja?

Također imam 32 Gb verziju pa neznam koji je to točno .kdz na ovoj stranici http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2F

Luc
16 godina
neaktivan
Luc989 kaže...

Prema svom IMEI-u ja imam AAREBK verziju (AAREBK is for ARE (Arab Republic of Egypt)), i s obzirom da sam još na 220A verziji (samo root-an), očigledno da da će ta verzija među zadnjima dobivati najnovije update s obzirom da vas puno ima 220B i čak 220D verziju.

E sad pitanje....ako bi ja ručno flashao zadnju 220D verziju, dali bi tada dobivao ranije novije updateve ili isto među zadnjima ako je to vezano za IMEI-i uređaja?

Također imam 32 Gb verziju pa neznam koji je to točno .kdz na ovoj stranici http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2F

Pogledaj si ovaj thread:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2687260

Klikni dolje na "CLICK TO SHOW CONTENET" i dobit ćeš linkove  na KDZ-ove pa gledaj da si uzmeš KDZ za "D802 32GB black".

Ja sam s francuskog ROM-a prebacio na Njemački doduše 16GB verzija, a vidim da 32GB verzija ima 2 varijante neznam u čemu je razlika.

Mislim da updatei ovise o ROM-u a ne IMEI-u. Onaj IMEI vjerovatno samo služi da skineš zadnju verziju KDZ-a koja bi trebala biti tvornički instalirana na tvom mobitelu, barem ja to tako vidim.

15 godina
LG G2 tema

Pozdrav momci,

Molio bih pomoć, ako itko zna što bi ovo moglo bit. Naime, sinoć dok sam spavao vjerojatno, sam mi je neki virus upao u mob, spyware, mallware, badware, neznam ni sam što je ovo al znam da ga nemogu maknut niti da sam na sat vremena viseći po netu i tražeći rješenje uspio išta napravit.

Riječ je o nekom Mobogenie programu koji se instalira i javlja se na notifikacijama s nekim raznim programima koje je nemoguće slajdom po ekranu izbacit iz notifikacija. Stalno mi stoje "i" na vršnoj traci radi tih sranja. Neznam kako ih izbrisat. Probao sam s Clean Masterom i Anti-malwareom, ništa ne nalaze. Niti programa ima u aplikacijama.

Evo dva SS-a s mobitela u prilogu.

Ukoliko itko zna kako se rješit ovog sranja bio bih zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Skini neki app remover. Mozes i iz apps. Pa makni samo te sexy stvari koje si skidao :D, ako si skidao. Vjerojatno su samo reklame.

ja

0 0 hvala 0
15 godina
bender_007 kaže...

Skini neki app remover. Mozes i iz apps. Pa makni samo te sexy stvari koje si skidao :D, ako si skidao. Vjerojatno su samo reklame.

Hvala na odgovoru, držao sam prstom na te notifikacije, išao na "App info" i povezivalo ih je sa Flappy Birdom (bio je neki update jutros):D Izbrisao sam to govno i sve nestalo.

13 godina
LG G2 tema

Priej sam se bakcao s tim appovima, nisam ih krivio za te drangulije. Sad samo uninstall, mogu bez svega.

ja

0 0 hvala 0
13 godina

@lllnuclearlll bilo bi dobro da se prvi post uredi i napiše malo detaljnije kako se stavlja stock i custom rom, root, custom recovery..dali je prije toga potrebno factory reset/wipe i sl. Puno ljudi se prebacilo (uključujući mene) sa S3 na G2 i sve je to nekako zbunjujuće :S

Luc
13 godina
LG G2 tema

Meni je fora kako je stock lg fluidniji od stock samsunga makar su obadva overloaded with features

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
maks0806 kaže...

Meni je fora kako je stock lg fluidniji od stock samsunga makar su obadva overloaded with features

Dok sam imao s3 brisao sam njegov bloatware..tj "korisne funkcije"..na g2 cak neke stvari imaju smisla. Nije bas toliko bloata.

ja
13 godina
LG G2 tema

Ma ima na g2 bloata dosta i vidi se da kopira samsung,ali korisnije funkcije ima naspram samsunga. Nije tako lose uopce dapace stvarno dosta toga je stvarno useful. Za 2100kn sam presreraaan

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Pozdrav svima!

Uskoro ću postati ponosni vlasnik G2 uređaja (T-mobile), a donekle mi nije strano "vađenje crijeva" mobitelu (kako bi moja žena rekla) jer sam do sad imao Galaxy S1 (Darky ROM, Semaphore kernel).

Znači kad stigne namjeravam ga root-ati i nakon što se malo upoznam sa mobom nabaciti gore neki ROM i kernel.

Ali prva stvar koju namjeravam je riješiti se bloatware-a.

Zanima me da li netko ima definitivan popis bloat aplikacije koje je sigurno maknuti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Luc989 kaže...

@lllnuclearlll bilo bi dobro da se prvi post uredi i napiše malo detaljnije kako se stavlja stock i custom rom, root, custom recovery..dali je prije toga potrebno factory reset/wipe i sl. Puno ljudi se prebacilo (uključujući mene) sa S3 na G2 i sve je to nekako zbunjujuće :S

Fino uredi, napravi sve i pošalji mi na PM pa ću objaviti, i navesti te kao autora, uopće nema problema {#}

Ja i da hoću ne mogu jer ne znam točno sve te postupke pošto nisam uopće rootao mob, dobar mi je na stocku...

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 21:26 (lllnuclearlll).
13 godina

Valjda će netko, tko zna, naći vremena pa ti pošalje, pa samo editiraj 1 st post. {#}

Luc
17 godina
Luc989 kaže...

Valjda će netko, tko zna, naći vremena pa ti pošalje, pa samo editiraj 1 st post. {#}

Ma to je najmanji problem {#}

14 godina
LG G2 tema
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Pozdrav dečki,

jel zna netko neki pouzdan sajt (i jeftin) za otključat G2 iz VIP-a?

Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zvone07 kaže...

Pozdrav dečki,

jel zna netko neki pouzdan sajt (i jeftin) za otključat G2 iz VIP-a?

Hvala unaprijed!

http://unlockcode247.com/ u vise navrata potvrdjeno. Ne sjecam se sad, koliko je ? 1.7 - 1.9 dolara..simbolicna cijena.

ja
16 godina
neaktivan
Asterix040 kaže...

Pozdrav svima!

Uskoro ću postati ponosni vlasnik G2 uređaja (T-mobile), a donekle mi nije strano "vađenje crijeva" mobitelu (kako bi moja žena rekla) jer sam do sad imao Galaxy S1 (Darky ROM, Semaphore kernel).

Znači kad stigne namjeravam ga root-ati i nakon što se malo upoznam sa mobom nabaciti gore neki ROM i kernel.

Zanima me da li netko ima definitivan popis bloat aplikacije koje je sigurno maknuti?

Stvarno ne znam što bi trebalo maknuti jer mobitel odlično radi sa svim što su mu stavili. Nije nakrcan bespotrebnim glupostima kao neki drugi mobiteli drugih proizvođača, stavljeno je zapravo tek ono rudimentalno: zabilješke, mail, quickmemo, quickremote, ram manager, svjetiljka, kontakti, vrijeme... Po meni sve je to ok, potrebno je i korisno. I sve radi vrlo dobro, ništa ne štuca osim što je Android po prirodi tvrdoglav pa uvijek nešto nabacuje u praznu memoriju, ali i da skineš sve živo android bi opet nešto ubacio (ako treba, sam sebe bi iskopirao par puta u ram :-))

Ovo je zapravo jedan od rijetkih mobitela kojeg nije potrebno podvrgavati čak ni "tretmanu" rootanja. Ali ako već misliš da bez rootanja ne možeš, onda ne trebaš dalje ići i stavljati custom rom. Isprobao sam ih podosta i ni jedan nije nešto, dapače, mnogi imaju mali milijunčić sitnih problema i zapravo u konačnici ti ne pružaju ništa novo. OC ovog uređaja zaista nije potreban-savršeno je fluidan i ovakav, kao ni optimizacija rama ili baterije (na D traje zaista dugo!). Ako pak želiš teme i slike, njih možeš nabacati i bez stavljanja nekog posebnog roma. Ima ih na stotine na XDA.

Također, modovi zvuka ne rade dobro, i često ti unište izvornu aplikaciju za glazbu, sve što ti zapravo treba je pojačan zvuk u sluškama-jer je u originalnim postavkama doista malo slabiji. Poboljšani fotoaparat (modan) također ne čini ništa, čak dapače ponekad radi i gore fotografije, tako da ti ni to ne bih preporučio. Drugo ne znam.. sve funkcionira i više nego dobro na ovom mobitelu.   

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
16 godina
neaktivan
Asterix040 kaže...

Veza ti je ta da G2 xposed neće raditi bez instaliranog xposed frameworka. Preporučam ti da sa marketa skineš obje aplikacije za G2 (jedna plava ikona, druga zelena) jer jedna od njih ti nudi instalaciju xposed frameworka koji će ti onda omogućiti ispravan rad tih aplikacija. S njima se da fino naštelati recimo navigacijska traka (ove prevelike "tipke" na dnu ekrana) tako da ti više ne zauzima toliko korisnog prostora.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
17 godina

Onaj Dictionary je viška i bezveze jedino, ostalo sve može proć, pogotovo Remote Control. Meni je jedino šteta što mobitel nema ugrađen Pen...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 12:04 (lllnuclearlll).
13 godina
LG G2 tema

Na g3 nema vise onoliko uredjaja na remote'u, tj izbacili su klima uredjaje itd, ostalo samo tv i audio. Isto tako ce na g3 portu biti dok netko ne ubaci vise daljinaca.

ja

0 0 hvala 0
16 godina
LG G2 tema

Jeli ima neko možda informaciju kada bi moga biti ponovno dostupan u t-mobileu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 14:12 (RePlaY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Na g3 nema vise onoliko uredjaja na remote'u, tj izbacili su klima uredjaje itd, ostalo samo tv i audio. Isto tako ce na g3 portu biti dok netko ne ubaci vise daljinaca.

Imaš možda još neki insider u vezi G3 porta, npr. ETA? :P

13 godina
FCA00000 kaže...
bender_007 kaže...

Imaš možda još neki insider u vezi G3 porta, npr. ETA? :P

ETA ne. Ali ima jedan bug samo. Meni osobno nebitan (qmemo+)

ja
16 godina
LG G2 tema

15.6. izlazi, s bugom ili bez.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Odakle ti ta informacija?

16 godina
LG G2 kaže...
mind_challenge kaže...

Odakle ti ta informacija?

Cloudyfa objavio na xda. Tad mu je rođendan.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
Asterix040 kaže...

Pozdrav svima!

ja sam na svom galaxy s1 najvise koristio custom romove, bazirane na stock romovima, na njima je bio maknut bloatware, i ti romovi su mi najbolje radili

ne znam da li za LG G2 imaju takvi romovi, jer ako imaju to je odlicno

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
13 godina
LG G2 tema

Ma ovaj g2 milina od uredaja. 11 gb slobodno je doduse malo problem i to blesav,ali da se stisnut za takav mob. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Uz Nexusa best buy, iako mislim da je G2 bolji od Nexusa sveukupno (kamera, baterija)
*Sony Xperia Z1 Compact*
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice