Ventilatori i ms gemini kuciste

poruka: 23
|
čitano: 6.616
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Ventilatori

pozdrav ekipa.. zanima me bili mogao stavit kakve ventilatore na ovo moje štot kuciste jer su mi temperature velike graficka mi dolazi do 85stupnjeva a ni ostalo nije bas malo... http://www.trgovina-racunala.com/ms-industrial-kuciste-bez-napajanja-gemini/0150912 koliko vidim bocno ima mista za 2 ventilatora i zada za jedno, iako nisam siguran haha :D ako nemoze il ventilatori nece pomoc, mogao bih i kupiti novo kuciste sa boljim protokom zraka, iako mi je to mrža opcija.. fala :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Ventilatori

Nazad sigurno možeš staviti jedan, ako imaš otvor za zrak bočno možeš i tu.

- što se tiče temperature očisti grafičku, proc hladnjak promijeni pastu trebalo bi pomoći.

14 godina
neaktivan

Nazad moze stavit 120mm vent i na stranicu isto 120mm..

I kako te nije sram te komponente iz MOJ PC drzat u takvom kucistu...

--------------------------

4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Ventilatori i ms gemini kuciste

znaci da stavin bocno da upuhuje straznji da ispuhuje? :) 

haha ma je muci me kuciste otkad san god sastavia kompjuter, al rjesit ce se i to ovo lito kad se odradi stagod posla.. ;)

inace koje bi kuciste moga uzet za za ne prevelike pare i oce li to bit kvalitetan pomak u odnosu na ovo, jel se isplati?

15 godina
neaktivan
cokic kaže...

inace koje bi kuciste moga uzet za za ne prevelike pare i oce li to bit kvalitetan pomak u odnosu na ovo, jel se isplati?

Koliko misliš platiti kućište, da ti preporučimo nešto? 

13 godina
neaktivan

350-400 kn ako je to dosta, mislin necu kupovat bezveze nesto kad vec kupujen nek valja.. nije problem pricekat i skupit vise

15 godina

U tom rangu ti je najbolji Chieftec Dragon ! Dolazi s 3 x 120mm i 1 x 220mm ventovima i jos mozes stavit jedan straznji od 120mm ! Cak i skuplja kucista ne dolaze s tolikim ventovima tak da je ovo odlicno po pitanju airflow-a !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

odlicno onda to.. ;)

13 godina
neaktivan

nema ga gotovo vise nigdi.. sta bi moga uzet u tom cjenovnom rangu osim toga najvise bi mi pasalo iz http://www.links.hr/.. znaci najbitnije mi je da ima dosta ventilatora i dobar protok zraka 

17 godina

Protegni se do Fractal Design Core 3000.

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=fractal+3000

Za taj komp, idući i onaj nakon njega... xD

Ako ne možeš nikako, onda Scythe Ikazuti.

http://www.links.hr/?naziv=kuciste-scythe-ikazuti-midi-crno-bez-ps&option=artikl&id_kategorija=052691&id_artikl=052.691.009

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 1:11 (191x7).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
cokic kaže...

nema ga gotovo vise nigdi.. sta bi moga uzet u tom cjenovnom rangu osim toga najvise bi mi pasalo iz http://www.links.hr/.. znaci najbitnije mi je da ima dosta ventilatora i dobar protok zraka 

Najbolje bi bilo kad bi se mogao rastegnut do Fractala Core 3000 !

Dolazi s 1 x 120mm i 2 x 140mm ventom , no jos se mogu stavit 4 x 120 / 140mm ventovi sto cini odlican protok zraka u kucistu ! Zadovoljavajucih dimenzija , podrzava grafe max. duzine do 270mm tj. 420mm bez HDD kaveza i max. visina CPU hladnjaka do 160mm  ! Jedan od best - buy kucista u tom rangu !

I inace je kuciste komponenta koja se najmanje mijenja pa je pametno odmah u startu kupit kvalitetno kuciste pa si kod sljedecih upgrejdova na miru !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan

Evo da ne otvaram novu temu, i ja sam mislio uzeti fractal core 3000, ali sam primjetio da nema USB 3.0 na prednjem panelu.

Znate li za još koje kućište takvog jednostavnog dizajna i kvalitete koje ima USB 3.0 na front pannelu.

0 0 hvala 0
15 godina

Eventualno si mozes pogledat CM Silencio 550 koje ima USB 3.0 x 1 , ali nesto manje ventova !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Puno hvala , odlučio sam se za to kučište jako mi se dopada izgled.

sad namjeravam uzeti IB i5-3570K (clockat na 4GHz) i imam grafičku HD 6770,

pa me zanima jel to moje staro napajanje može podnjeti (sad imam AMD Athlon II 7859 Black Edition)

Napajanje je Chieftec GPS 450AA 101

0 0 hvala 0
15 godina

Hoće , napajanje će drzati ! BTW za zahvalit imas gumb HVALA !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
cokic kaže...

Najbolje bi bilo kad bi se mogao rastegnut do Fractala Core 3000 !

Dolazi s 1 x 120mm i 2 x 140mm ventom , no jos se mogu stavit 4 x 120 / 140mm ventovi sto cini odlican protok zraka u kucistu ! Zadovoljavajucih dimenzija , podrzava grafe max. duzine do 270mm tj. 420mm bez HDD kaveza i max. visina CPU hladnjaka do 160mm  ! Jedan od best - buy kucista u tom rangu !

I inace je kuciste komponenta koja se najmanje mijenja pa je pametno odmah u startu kupit kvalitetno kuciste pa si kod sljedecih upgrejdova na miru !

eeee cini se da sam se ipak odlucia za zalman z9 plus.. ja mislin da mi je to najbolja opcija.. :)

15 godina

Z9 plus je odlican izbor !{#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
pozz imam kuciste termaltake swing i temperatura grafe mi kada igram zahtjevne igre ide do 100 procesor na 40 i hard na 35 ne razumijem se u polozaj ventilatora pa vas molim ako mi netko moze reci kako da ih postavim sada imam trnutno jedan na zadnjoj strani gore koji ispuhuje zrak a ventilator na grafi sam pojacao na 100% unaprijed hvala na odgovorima

0 0 hvala 0
13 godina
nixxx91 kaže...
pozz imam kuciste termaltake swing i temperatura grafe mi kada igram zahtjevne igre ide do 100 procesor na 40 i hard na 35 ne razumijem se u polozaj ventilatora pa vas molim ako mi netko moze reci kako da ih postavim sada imam trnutno jedan na zadnjoj strani gore koji ispuhuje zrak a ventilator na grafi sam pojacao na 100% unaprijed hvala na odgovorima

Pozz. Ako mozeš, nabavi pa stavi još jedan 12cm fan naprijed za intake i trebalo bi biti sve 5. Ako ne možeš, onda imaš 2 jeftine opcije, staviti zadnji fan naprid na intake ili otvoriti bočnu starnicu kučišta i riskirati višak prašine.

coffe,coffe,coffe.....
12 godina
neaktivan
hehe kupio sam danas 4 ventilatora sa onim zelenim diodama super jeftino bilo paket 2 velika i 2 mala za 120kn tako da samo trebam postaviti a ne znam kako da ih okrenem i gdje da stavim
13 godina
nixxx91 kaže...
hehe kupio sam danas 4 ventilatora sa onim zelenim diodama super jeftino bilo paket 2 velika i 2 mala za 120kn tako da samo trebam postaviti a ne znam kako da ih okrenem i gdje da stavim

Imaš vjerojatno na njima označeno malim strelicama, smjer vrtnje ventilator i smjer upuhivanja zraka. Koji je proizvođač ventova? Treba biti upuhivanje za prednji, dakle prema unutra strelica, a zadnji prema van.

coffe,coffe,coffe.....
12 godina
neaktivan
metallic kaže...
nixxx91 kaže...

Imaš vjerojatno na njima označeno malim strelicama, smjer vrtnje ventilator i smjer upuhivanja zraka. Koji je proizvođač ventova? Treba biti upuhivanje za prednji, dakle prema unutra strelica, a zadnji prema van.

ventilatori su coolermaster a gdje da ih postavim u kucistu najbolje i gdje da napravim ispuh a gdje intake

13 godina
nixxx91 kaže...
metallic kaže...
nixxx91 kaže...

ventilatori su coolermaster a gdje da ih postavim u kucistu najbolje i gdje da napravim ispuh a gdje intake

Evo, pogledaj neki video ako već nisi sam skužio:

coffe,coffe,coffe.....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice