Ventilatori s filterima

poruka: 4
|
čitano: 1.837
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Ventilatori s filterima za prašinu

Imam Fractal Design Arc Midi: http://www.fractal-design.com/?view=product&prod=57

Dobio sam 3 venta s njim. Prednji, gornji i stražnji, sva tri su 140mm i idu do nekih 1100 RPM

Imam 2 pitanja:

1. Htio bi još 2 takva bijela venta, te veličine, i stavio bi još jedan gore za ispuh i jedan još naprijed za usis. Naravno originala nema kod nas za kupit. Koje mi preporučate, htio bi da su bijeli da pašu boje s original ventovima, također da su tihi, nečujni kao i original na 600RPM bi bilo lijepo.

2. Htio bi još jedan vent stavit sa strane pošto je tu rupa i nisam dobio nikakav. A naravno nema ni filtera za prašinu pa tu i prašina ulazi. Dakle vent 140mm ili 180mm tu paše. Mislim da bi radije išao na 140, ali bitno mi je da ima filter za prašinu, a to ne mogu naći kod nas. Također bi taj u crnoj boji, da se ne vidi da je bijeli kad se gleda kučište izvana, već da se stopi s crnom bojom stranice.

Također bitno je da su sleaved kablovi i naravno cijena da je prihvatljiva.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 14:22 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ventilatori s filterima

Uh, {#}, vidi se da želiš top class, ali ventilator(e) koji će udovoljiti svim tvojim zahtjevima teško ćeš naći!

Znam da si sad vjerojatno 'ufuran' (NHF) u ventilatore odnosno hlađenje, ali ako imaš tri aktivna ventilatora raspoređena kako si napisao, ne treba ti više!

Možda nešto od ovoga:

ARCTIC COOLING F14

ARCTIC COOLING F12

SHARKOON 1000

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 2:23 (godo).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Re: Ventilatori s filterima

A u biti najvažnije mi je samo da pokrijem stranicu s ventom koji ima filter da mi prašina ne ulazi. Ali ne mogu naći kod nas 140 ili 180mm filter za prašinu. Izgleda da ću s ebaya morat naručit. A ove dodatne ventove ću vidjet, nije neka velika investicija, a radije bi da se svih 5 vrti na nekih 500-600 RPM i da se ne čuju nego 3  na 1200 jer su ipak bučni, no istina da nisu najpotrebniji, to mi je eto tak zbog izgleda i zbog nekog mog zadovoljstva.

13 godina
neaktivan
Re: Ventilatori s filterima

Imaš Fractalove ventove kod nas - točnije evo ti 140 mm !

Za filtere pronjuškaj po Linksovoj ponudi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice