Ventilator pitanje

poruka: 8
|
čitano: 1.512
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Ventilator pitanje

Ovako,prije desetak dana kupio sam novu računalo,komponente pod Moj PC.Sa bočne strane ima mjesta za dva ventilatora,na jednom je ventilator,a na drugom ne.Problem je u tome što je kućište udaljeno od štednjaka oko 6 metara.Dok se kuha je uključena napa,ali me brine da i para ako dođe do kućišta da li može naštetiti.Da li bi bilo najbolje staviti još jedan vent ili nekakvu krpicu,i da li postoji takva krpica za kupiti.I problem je što je mjesto za ventilator nasuprot hladnjaka od procesora pa da li onda može to negativno utjecati na hlađenje procesora.Stavio sam i nekoliko slika da vidite kako to izgleda.Hvala unaprijed.

AC Milan
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2009 17:36 (emerik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ventilator pitanje

Editiraj, nije ti uhvatilo slike.

I want to believe...
17 godina
neaktivan
Ventilator pitanje

Naravno da može. Para je voda u plinovitom stanju, a struja i voda se bas ne vole. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
emerik kaže...

Ovako,prije desetak dana kupio sam novu računalo,komponente pod Moj PC.Sa bočne strane ima mjesta za dva ventilatora,na jednom je ventilator,a na drugom ne.Problem je u tome što je kućište udaljeno od štednjaka oko 6 metara.Dok se kuha je uključena napa,ali me brine da i para ako dođe do kućišta da li može naštetiti.Da li bi bilo najbolje staviti još jedan vent ili nekakvu krpicu,i da li postoji takva krpica za kupiti.I problem je što je mjesto za ventilator nasuprot hladnjaka od procesora pa da li onda može to negativno utjecati na hlađenje procesora.Stavio sam i nekoliko slika da vidite kako to izgleda.Hvala unaprijed.

ako stavis filtere na ventilatore onda ce ti bit jako slaba cirkulacija zraka u kucistu(slabo ce ventovi vuc kroz filtre)

:D be happy
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2009 17:39 (hrvatskafarkasevec).
17 godina

Ali valjda nemre jako kad je napa uključena,a još je k tome je od štednjaka udaljen 6 metara.valjda se para izgubi dok dođe do kompa.

AC Milan
16 godina
protjeran
emerik kaže...

Ali valjda nemre jako kad je napa uključena,a još je k tome je od štednjaka udaljen 6 metara.valjda se para izgubi dok dođe do kompa.

ma ako je tako onda nece sigurno ne brini

:D be happy
17 godina

A bi bilo bolje da ugradim taj vent?

AC Milan
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

nećeš imat problema s kantom,ali mogao bi imati s monitorom.on će ti se zamastiti i prljati

..nema potrebe za još jednim ventom

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2009 17:55 (seneka).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice