UPS preporuka

poruka: 8
|
čitano: 4.479
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
UPS preporuka

posto mi stalno nestaje struje i pada napon htio bi kupiti neki dobar UPS za Corsair 750W.

gledao sam malo u ADM-u i Mikronis-u pa me zanima sto mislite o ovom UPS-u i dal ima neki bolji za 1300kn

UPS Eaton Powerware 5110 1500VA/900W

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: UPS preporuka
cube100 kaže...

posto mi stalno nestaje struje i pada napon htio bi kupiti neki dobar UPS za Corsair 750W.

gledao sam malo u ADM-u i Mikronis-u pa me zanima sto mislite o ovom UPS-u i dal ima neki bolji za 1300kn

UPS Eaton Powerware 5110 1500VA/900W

Nemoj previše gledati njihove specifikacije. Večinom je riječ o kratkotrajnom opterečenju kojeg mogu podnijeti, a mnogi niti to. Prvo si nabavi u Chipoteci wat-metar, košta 100-tinjak kuna. Priključi na strujnu letvu sve što treba stalno napajanje i preko ovog wat-metra provjeri koliko trebaš snage. Malo eksperimentiraj jer je kod mene potrebna snaga varirala od 250W (u leru) do 500W kada sam radio video kodiranje + Folding@Home za gpu. Jednom mi je riknulo napajanje jer sam htio isprobati neki bezvezni ups od tisuću i nešto W, a u stvarnosti nije držalo niti 300W.

Moja ti je preporuka da ipak uzmeš ups s imenom i boljim specifikacijama koji je skuplji. Osobno imam APC SmartUPS 2200 i mogu reći da uz SSD ovo mi je jedna od najdražih investicija. Radi kao urica, a bez problema je autonoman preko 1h 30m pod punim opterećenjem.

Sve bi ja to, rođo, šmajserom!
17 godina

kolko si plato to cudo? izgleda skupo

Heroes get remembered, but legends never dies.
15 godina
protjeran

Ako imaš love, bilo koji APC je super stvar.

Ako ne, C-Lion je dobra jeftina solucija.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
UPS preporuka

I ja baš sad gledam koji ups čopit, pretpostavljam da mi  konfa u loadu troši oko 400w, onda bi mi dobro došel malo jači ups, 1000-1500va.. A gledam nema ih ispod soma i pol kn, dok od APC-a ups od 1500va košta oko 2700kn...

Inače sam znal u godini dana imat po 3-4 put nestanak struje..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
UPS preporuka

mislim da cu ipak uzeti C-liona jer mi je APC preskup

hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
UPS preporuka

Pozdrav.

Da ne otvaram novu temu:

molim preporuku za UPS, po mogućnosti dobavljiv kod nas.

Soc. 2011 konfiguracija, 850W napajanje.

Hvala.

Split your lungs with Blood and Thunder
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 14:22 (fler).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

mislio sam si uzeti ovo napajanje da si ostavim prostora za nadogradnju, ali izgleda da ga svi povlace iz prodaje. prije dva dana pogledam na nabavi ima ga za 1050 kn i jedno desetak oglasa tj prodajnih mjesta, danas samo 4 i to nema u svima, i zovem h2 kaze mi covik da ga povlace da dolazi novi model. isplati li se cekati ga jer mozda bude skuplje ovo ono i ima li ga tko i kakvo je u praksi?

Kaiyara
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice