Neznam sta da ti kazem, ja bi zaobisao thermaltake :)
Mozda si gledao video u kojem pokazuju nedostatke tt v9 kucista, pa takve propuste nebi smjelo imati ni kuciste od 150 kuna a ne neko skuplje, potpuno sam izgubio vjeru u tt kucista nakon tog videa(bilo je ovdje na forumu stavljao je neko nmg sada naci), a i realno gledajuci kvaliteta im i nije bas najbolja :)
A za nzxt, primjer ja sam se raspitivao o modelu m59, i vecina je rekla da uzmem cm 690 i haf 912+ i da nisu bili pretjerano ocarani tj. zadovoljni kucistem, ali opet..niko mi nije rekao zbog cega zapravo ? Ok, cable managment nije bas najbolji, ali uz malo truda se moze nesto fino srediti..pored toga niko mi nista nije naveo.
Moze biti da su CM kucista kao u nasim drzavama volkswagenova vozila, nek' je skuplje, nek' ima losiji motor ali ja cu ga uzeti jer je vw, to svabo kad napravi mora biti dobro...zato ti MOZDA ljudi kazu uzmi cm. Zasto ? Pa jer je najbolji valjda....ugl. ne razumijem se pretjerano mnogo u kucista, nedavno sam poceo uopce pratiti taj segment tako da.....nemojte odmah bruku TD-ova XD