Thermaltake level 10gt vs. Cosmos S

poruka: 45
|
čitano: 16.019
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Neznam sta da ti kazem, ja bi zaobisao thermaltake :)

Mozda si gledao video u kojem pokazuju nedostatke tt v9 kucista, pa takve propuste nebi smjelo imati ni kuciste od 150 kuna a ne neko skuplje, potpuno sam izgubio vjeru u tt kucista nakon tog videa(bilo je ovdje na forumu stavljao je neko nmg sada naci), a i realno gledajuci kvaliteta im i nije bas najbolja :)

A za nzxt, primjer ja sam se raspitivao o modelu m59, i vecina je rekla da uzmem cm 690 i haf 912+ i da nisu bili pretjerano ocarani tj. zadovoljni kucistem, ali opet..niko mi nije rekao zbog cega zapravo ? {#} Ok, cable managment nije bas najbolji, ali uz malo truda se moze nesto fino srediti..pored toga niko mi nista nije naveo.

Moze biti da su CM kucista kao u nasim drzavama volkswagenova vozila, nek' je skuplje, nek' ima losiji motor ali ja cu ga uzeti jer je vw, to svabo kad napravi mora biti dobro...zato ti MOZDA ljudi kazu uzmi cm. Zasto ? Pa jer je najbolji valjda....ugl. ne razumijem se pretjerano mnogo u kucista, nedavno sam poceo uopce pratiti taj segment tako da.....nemojte odmah bruku TD-ova XD{#}

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 22:42 (NexT_T1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Thermaltake level 10gt vs. Cosmos S
Mitsuoka kaže...
inkmethod kaže...
Masta1 kaže...

A da razmotriš nekog Corsaira, možda 700d ili 800d?

onaj obsidian 800 mi je predobar al je kod nas vise od 2 soma kn a to mi je previse jer je i cijena level 10gt-a vec,u mom slucaju nategnuta, tako da si njega nemogu priustit, al u svakom slucaju predobro kuciste, izgleda prilicno kvalitetno.

jesi razmisljao o NZXT Phantom-u?

sad prvi put cujem za to kuciste!!!stvarno izgleda dobro, svidja mi se sto ima puno mogucnosti za razlicite ventilatore, uf mozda bi bilo bolje da nisam sad saznao za njega samo mi se povecava krug potencijalnih kucista :)

16 godina
neaktivan
inkmethod kaže...

sad prvi put cujem za to kuciste!!!stvarno izgleda dobro, svidja mi se sto ima puno mogucnosti za razlicite ventilatore, uf mozda bi bilo bolje da nisam sad saznao za njega samo mi se povecava krug potencijalnih kucista :)

Evo sto kazu na guru3d o njemu:

The NZXT Phantom definitely is one of the best PC cases we have tested this year and ranks up there with the stature of say, a Cooler Master HAF-X, yet better looking. Well done and very much recommended.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
...a ja mislio da sam u nedoumici dok sam razmisljao izmedju cosmosa i levela!!!!!koji glupan!!!!
14 godina
inkmethod kaže...
...a ja mislio da sam u nedoumici dok sam razmisljao izmedju cosmosa i levela!!!!!koji glupan!!!!

Jednostavno uzmi obsidian 800d i miran si godinama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 18:12 (gamer34).
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
inkmethod kaže...

Jednostavno uzmi obsidian 800d i miran si godinama.

moze, hoces mi ti dat 500kn koliko mi fali da ga uzmem, ja ti vratim cim mi plaća sjedne!? {#}{#}

16 godina
odjavljen

Cosmos S je super kejs, ali ima par mana kao što su neobojana unutrašnjost te loše izveden mehanizam za otvaranja i zatvaraje stranica koji zauzima previše prostora. Ako baš nisi vješt sa cable menagmentom, nemoj Cosmos S-a.

Moj broj mobitela- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni je Thermaltake bolji šta se tiče izgleda, pa bi to prevagnilo u mome slučaju, ali autore ti daješ zadnju riječ.

xf: recod8600
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hvala svima na pomoći, eto samo da vam javim da sam uzeo level 10gt-a i moram priznat da je kuciste fenomenalno!!!!!
13 godina
neaktivan

Cosmos S je kvalitetniji ali Level 10 je lijepsi pogotovo bijela varijanta :D

An3lka555
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
An3lka555 kaže...

Cosmos S je kvalitetniji ali Level 10 je lijepsi pogotovo bijela varijanta :D

ovo nije tocno.. Cosmos S ima hrpu mana... cm na njemu je teže napraviti a da to k necemu slici.. DA bi koristio touch moras koristit kabel koji se dobi uz kuciste i on se nikako ne uklapa uz danasnja napajanja govorim o ovome. 

http://www.coolermaster.com/UserFiles/Image/FAQ/faq-080324-01.jpg

Staviti neki bolji hladnjak i sklopiti stranicu je nemoguce jer na toj bocnoj stranici postoji jedan ogroman mislim da je 230mm vent koji smeta npr.. mugen 2 nemres stavit.. druga opcija je da maknes taj vent van a to je glupost.. i na kraju krajeva level gt10 je puno bolja varijanta u svakom pogledu.. Osobno sam imao doticaj sa oba kucista :)

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 23:13 (toxic).
14 godina
neaktivan
kurt kaže...

haf x je najbolji bez konkurencije,a oni drekovi 800d i nzxt i tt su ružni ko ku*ac

kad danas nakon 2 godine vidim kakve sam gluposti postao {#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

battlelog:KICKASS_HR
15 godina
protjeran

Radio sam sa oba - TT je odličan iznutra, bolji od CM-a,

ali mi se ne sviđa izvana.

CM čak OK izgleda izvana, no iznutra mi nije ništa posebno.

Nebi kupio ni jednoga, za te novce se nađe i bolje.

Ali da MORAM izabrati, uzeo bi GT zbog unutrašnjosti.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
14 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Radio sam sa oba - TT je odličan iznutra, bolji od CM-a,

ali mi se ne sviđa izvana.

CM čak OK izgleda izvana, no iznutra mi nije ništa posebno.

Nebi kupio ni jednoga, za te novce se nađe i bolje.

Ali da MORAM izabrati, uzeo bi GT zbog unutrašnjosti.

pogledaj datum hehe

battlelog:KICKASS_HR
15 godina
protjeran

Ma nisam pratio uopće. Ali svejedno mišljenje stoji - za neku buduću generaciju..

From all the things I lost, I miss my mind the most...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice